Haluatko opiskelemaan liiketaloutta kansainväliseen kauppakorkeakouluun Helsinkiin?

Haaveiletko liiketalouden opiskelusta kauppakorkeakoulussa Helsingissä? HELBUS Helsinki School of Business tarjoaa sinulle korkealuokkaista opetusta kansainvälisessä ympäristössä. HELBUSissa yhdistyy opiskelu Suomessa ja ulkomailla, ja voit saada kandidaattitutkinnon reilussa kahdessa vuodessa (BA). Tämän jälkeen voit hakea maisteriohjelmiin eri kauppakorkeakouluihin Suomessa tai ulkomailla.

Haluatko opiskella liiketaloutta myös ulkomailla?

Mikäli sinua kiinnostaa kansainvälinen liiketalous ja kauppakorkeakouluopinnot, joissa pääset opiskelemaan ulkomailla, HELBUS on juuri sinulle oikea opiskelupaikka. Opiskelet ensimmäiset kaksi vuotta Helsingissä ja viimeisen vuoden suoritat jossakin yhteistyöyliopistossamme ulkomailla. Pelkästään Englannissa on yli 40 yliopistoa, johon voit hakea opiskelemaan kandidaattitutkinnon viimeiseksi vuodeksi. Valinnan varaa siis riittää! Täältä voit lukea lisää ulkomailla opiskelemisesta.

Liiketalouden opinnot ulkomailla ovat erittäin arvokkaita tulevaisuuttasi ajatellen. Saat erinomaisen mahdollisuuden luoda kansainvälisiä verkostoja ja oppia kieliä. Lisäksi ulkomailla asuminen ja opiskeleminen kasvattavat ja antavat sinulle koko elämänmittaisia upeita muistoja. Käytä siis tilaisuus hyväksi ja tule opiskelemaan liiketaloutta HELBUSiin!

HELBUSissa voit opiskella kauppatieteitä myös etäopiskeluna

Kaikille lähiopiskelu ei ole mahdollista, sillä elämäntilanteet vaihtelevat. Tarjoamme myös etäopiskelumahdollisuuden, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi niille, jotka haluavat opiskella liiketaloutta työn ohella tai joiden elämäntilanne vaatii joustavuutta opiskeluilta.

HELBUS etäopiskeluohjelmassa suoritat kurssit virtuaalisessa opiskeluympäristössä. Kuten kokopäiväisessä lähiopetuksessa myös etäopiskelussa suoritetaan ensimmäiset neljä lukukautta Suomessa kansainvälisten professorien opetuksessa. Tämän jälkeen saat Higher National Diploma –tutkinnon, jonka jälkeen voit hakea ulkomaille opiskelemaan kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon. Myös kandidaattitutkinnon voit suorittaa etäopiskeluna mistä päin maailmaa tahansa.

Liiketalouden etäopiskelu Helbusissa kestää pidempään kuin intensiivinen lähiopiskelu, sillä kurssit kestävät noin 12 viikkoa, kun taas lähiopiskelussa kurssien kesto on vain 3 viikkoa. Voit suorittaa liiketalouden opintoja omaan tahtiin ja sinun aikatauluusi sopivalla tavalla. Opinnot HELBUS kauppakorkeakoulussa joustavat tarpeidesi mukaan!

Lue kuinka voit hakea HELBUSiin täältä!

Jos sinulla on jo tradenomin tutkinto, lue miten voit täydentää sen maisterin tutkinnoksi.

Kari Jääskeläinen

Kommentit

Vastaa