Opiskelijat ulkomailla: Valmistautumista lähtöön

13.01.2016 | Emilia Kokkonen

Olemme tulleet jo pitkän matkan syyskuusta 2014, kun aloitimme opintomme HELBUSissa. Valmistuimme joulukussa ja olemme vihdoin valmiita opiskelujen seuraavaan vaiheeseen. HELBUSissa vietettyjen kuukausien aikana opimme paljon, kasvoimme yksilöinä ja muodostimme vahvoja ystävyyssuhteita. Nyt me; Katja, Riina ja Krista jätämme pian Suomen taakse ja aloitamme opinnot Oxford Brooksin yliopistossa Englannissa.

Hakuprosessi viimeiselle vuodelle on ollut melko vaativa, mutta lopulta kaikki asiat ovat järjestyneet. Kirjoitimme tehtäviä, täytimme lomakkeita ja etsimme paljon tietoa ollaksemme valmiita vuoteen ulkomailla. Kysymystemme määrä Oxford Brooksin henkilökunnalle on ollut valtava! Toivottavasti emme ole aiheuttaneet heille päänsäärkyä. Paljon on vielä valmisteluita jäljellä, mutta aikaa on rajoitetusti. Lähdemme jo kolmen viikon päästä!

Olemme hyvin innoissaan lähdössä vuodeksi ulkomaille. Tämä kokemus tulee varmasti olemaan ainutlaatuinen ja kaiken työn ja valmistautumisen arvoista. Kunhan olemme asettuneet taloksi uuteen asuntoomme, kirjoitamme kokemuksistamme Oxfordissa.

 

Krista, Riina & Katja

 

P.S Riinalla ei oikeasti ole laseja, se vain yrittää näyttää fiksulta

pööpöt

 

Emilia Kokkonen

Kommentit

Comments are closed.