Proffanurkassa Martin Desmaras ja Dr. Cristiana Sappa

03.11.2015 | Emilia Kokkonen

Syksy on kiireistä aikaa HELBUSissa. Kursseja opiskelee kaksi ryhmää yhtä aikaa, joista toinen valmistuu jo pian!

HELBUS toivotti Dr Cristiana Sappan tervetulleeksi syyskuussa. Hän tutustutti vuoden 2014 ryhmän liike-elämän lakien maailmaan kurssilla Aspects of Contract and Negligence for Business. Tämä oli Cristianan ensimmäinen vierailu HELBUSissa.

Tämän kurssin opettaminen edisti luovuuttani opettajana: Vaihdoin opetusmetodeja säännöllisesti säilyttääkseni opiskelijoiden mielenkiinnon.

”Kuinka suomalaisia opiskelijoita tulisi opettaa?” on kysymys, jonka HELBUSin vierailevat professorit esittävät usein. Lähes kaikki HELBUSin professoreista tulevat ulkomailta ja monille heistä vierailu pohjoismaihin saattaa olla ensimmäinen. Martin Desmaras on kuitenkin vieraillut HELBUSissa jo useita kertoja ja suomalainen kulttuuri on tullut hänelle tutuksi. Martin Desmaras ottaa kaksi kertaa vuodessa taukoa kanadalaisesta konsultointiyrityksestä tullakseen opettamaan HELBUSiin. Hän saapui kampuksellemme elokuun lopulla starttaamaan uuden ryhmän ensimmäisen vuoden HELBUSissa. 

Uuden ryhmän opettaminen oli todella palkitseva kokemus. Tunneilla oli hauskaa ja opiskelijoilla oli positiivinen asenne oppimiseen. Seurasin tyytyväisenä, kuinka monet opiskelijat tekivät ahkerasti töitä näyttääkseen potentiaalinsa ja saadakseen aikaan miellekäitä tuntikeskusteluja.

 

Lämmin kiitos molemmille vieraille HELBUSin ja opiskelijoiden puolesta!

Emilia Kokkonen

Kommentit

Comments are closed.