Tunnustusta HELBUSin opiskelijoille ja opettajille!

Saimme kehuja! HELBUSin opiskelijat saavat parempia arvosanoja kuin opiskelijat missään muussa Northamptonin neljästäkymmenestä partnerikoulusta ympäri maailmaa!

Kuten varmasti tiedätkin, HELBUSissa voi suorittaa Suomessa opiskellen englantilaisen University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnot. Tapaamme kollegoitamme partnerikoulustamme Northamptonista pari kertaa vuodessa ja he olivat taas alkusyksystä käymässä Suomessa.

Northamptonin edustaja Maggie Anderson toisti viestin, jonka olemme kuulleet Northamptonista aikaisemminkin: HELBUSin opiskelijat saavat parempia arvosanoja kuin opiskelijat missään muussa Northamptonin neljästäkymmenestä partnerikoulusta ympäri maailmaa. Vähän ajan kuluttua Maggie lisäsi, että itseasiassa HELBUSin opiskelijat saavat jopa parempia arvosanoja kuin Northamptonin omat opiskelijat Englannissa. Hän lisäsi, että opettajat Northamptonissa ovat kiinnostuneita kuulemaan miten tähän HELBUSissa päästään.

Otamme ilolla vastaan tämän tunnustuksen, sillä Northamptonilla on tiukan laadunvalvontansa ansiosta luotettava tieto siitä, että opiskelijat sen eri partnerikouluissa arvioidaan yhtä tiukoin kriteerein. Englantilaineen laaduntarkkailuun kuuluu, että opiskelijoidemme opinnäytteet arvostellaan Englannissa uudelleen sen jälkeen, kun omat opettajamme ovat ne ensin Suomessa arvostelleet. Tällä tavoin Northampton varmistuu siitä, että arvostelu kaikissa sen yhteistyökoulussa on tosiaan yhtä tiukka.

HELBUSin opiskelijoiden menestys perustuu kolmeen asiaan: Ensinnäkin HELBUSin opettajat ovat todella hyviä. Käytämme paljon aikaa hyvien opettajien rekrytoimiseen ja myös valmennamme heidät huolella englantilaisen tutkinnon opettamiseen sekä opiskelijoiden opinnäytteiden tarkastamiseen. Toiseksi HELBUSilla on erinomainen henkilökunta, joka käyttää paljon aikaa mm. edellä kuvattuun opettajien perehdyttämiseen sekä opiskelijoiden auttamiseen opiskeluprosesseihin liittyvissä kysymyksissä. Kolmanneksi tietysti suurin ansio ja kiitos kuuluu sitten itse opiskelijoille. Kandidaatin tutkinnon opiskelu kahdessa vuodessa tai MBA tutkinnon opiskelu työn ohessa vaativat todella paljon työtä ja sitoutumista.

Tahdon esittää kaikesta tästä valtavan kiitoksen ja onnittelut kaikille opettajillemme, opiskelijoillemme ja henkilökunnallemme!

Kari

 

Kari Jääskeläinen

Kommentit

Vastaa