Uusi kesätyöntekijä HELBUSissa

08.05.2018 | | Helbus

HELBUSin tiimissä on aloittanut kesätyöntekijä Emma Tuomala. Emma tulee työskentelemään opiskelijoiden hakemusten ja markkinoinnin parissa.

Emma Tuomala on toisen vuoden kandiopiskelija ja HELBUSin oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja syksystä 2017 alkaen. Emma harrastaa pikajuoksua ja  tähtää SM-kisoihin kilpailukaudella kesällä. 

Terveiset hakijoille:

”Kannattaa hakea HELBUSiin, jos on kiinnostunut kansainvälisyydestä ja uusista mahdollisuuksista. Täällä opiskelu on ollut mielenkiintoista, on myös ollut kiva olla Student Coressa mukana, kun hallituslaiset on osallistuneet järkkäämään tapahtumia helbuslaisille, mm. pikkujoulut ja muutaman risteily, unohtamatta fuksiaisia ja potkiaisia. Student Coressa palkitsevinta on ollut kun, pääsi hankkimaan sponsoreita ja tilaamaan opiskelijahaalareita, nyt jälkeenpäin on ollut mahtavaa nähdä niitä käytössä. Keväällä juhlistimme vappua yhdessä ja olemme suunnitelleet tulevaa syksyä. Odotetaan innolla syksyllä alottavia uusia oppilaita ja, että päästään järkkäämään kivoja tapahtumia heidän kanssaan.”

  • Oliko tästä sivusta hyötyä?
  • KylläEi

Helbus

Kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *