Muutamme uusiin tiloihin

16.02.2018 | | Helbus

HELBUS muuttaa uusiin tiloihin Helsingin Pitäjänmäelle alkaen 26.2.2018. Uusi valoisa kampusrakennus Strömberginkujalla on remontoitu äskettäin ja sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, aivan juna-aseman ja Takkatien linja-autopysäkin vieressä. Lähetämme asiasta lisätietoa kaikille syksyllä aloittaville uusille opiskelijoille pikapuoliin. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme!

Lue lisää »

Mitä kauppakorkeakoulujen pääsykoeuudistuksesta tulisi ajatella?

Yhteisvalintaan kuuluvat kauppakorkeakoulut ovat muuttamassa valintakriteerejään niin, että pelkillä ylioppilaskirjoitusten arvosanoilla voi päästä suoraan sisään. Vastaavasti poistuu kiintiö, jossa sisäänpääsyn ratkaisivat yhdessä ylioppilaskirjoitukset ja pääsykoe. Uudessa järjestelmässä siis suositaan hyviä ylioppilaskirjoitusten arvosanoja. Kiitettävät arvosanat ovatkin hyvä ennuste opintomenestykselle korkeakoulussa, JOS opiskelija lopulta viihtyy valitsemassaan opinahjossa. Mutta kun opiskelijat valitaan suoraan ylioppilastutkinnon arvosanoilla, saattaa monelle nuorelle […]

Lue lisää »
Miten käynnistät minkä tahansa projektin viidessä sekunnissa?

Miten käynnistät minkä tahansa projektin viidessä sekunnissa?

Törmäsin taas mainioon kirjaan, Mel Robbinsin Five Second Ruleen. Kirjassaan Robbins kertoo miten hän onnistui muuttamaan koko elämänsä keksimänsä viiden sekunnin säännön avulla. Robbins on käyttänyt sääntöä taloustilanteensa, uransa, avioliittonsa, tuottavuutensa ja jopa vanhemmuutensa parantamiseen. Säännön avulla Robbins sai taloutensa kuntoon, hänet rekrytoitiin CNN:n ja Success Magazinen tiimeihin ja hän on nyt yksi maailman kysytyimmistä […]

Lue lisää »

Webinar online-info marraskuussa!

08.11.2017 | | Emilia Kokkonen

Haluatko kuulla lisää HELBUSista, opiskelusta ja hakemisesta? Tule online infotilaisuus Webinaariin 15.11., klo 13. Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja selvittää, miten haet tammikuun aloitukseen! Kaikista HELBUSin ohjelmista kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tilaisuus järjestetään verkkoluokassa, johon pääset kirjautumaan tämän linkin kautta. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen ja internetyhteyden. Ilmoittauduthan tapahtumaan täällä!

Lue lisää »

Tule tapaamaan meitä MeetHELBUS -päivään!

08.11.2017 | | Emilia Kokkonen

Oletko kiinnostunut aloittamaan kauppatieteen opintosi tammikuussa? Haluatko kauppatieteiden kandidaatin tai maisterin tutkinnon, tai kenties viimeistellä kandin opintosi HELBUSissa? Tule tapaamaan HELBUSin henkilökuntaa ja opiskelijoita MeetHELBUSiin 22.11. klo 15 alkaen kampukselle Töölöön! Ilmoittauduthan tapahtumaan täällä!  

Lue lisää »