Kauppatieteen kandidaatti -ohjelman kuvaus

Voit nyt suorittaa HELBUSissa englantilaisen kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon kansainvälisessä opiskeluympäristössä ja intensiivisellä tahdilla. Tutkinnon nimi on Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management ja sen myöntää yhteistyökumppanimme University of Northampton. Tässä on vain muutama syy sille, miksi uskomme että tarjoamamme kandidaatin tutkintoon johtava koulutus on erityisen innostavaa ja korkealaatuista:

  • Opiskelijoiden kokemus on tärkein asia suoraan koulutuksemme ytimessä. Henkilökuntamme on helposti lähestyttävää ja pyrimme tukemaan opiskelijoita yksilöllisesti lähtien hakuprosessista valmistumiseen ja vielä senkin jälkeen.
  • Vierailevat opettajamme tulevat ympäri maailman ja suurimmalla osalla heistä on monipuolisen opetuskokemuksen lisäksi laajat ammatilliset verkostot sekä tohtorin tutkinto. Oppiminen tapahtuu mukaansatempaavassa ja interaktiivisessa ympäristössä, jonka tarkoituksena on haastaa opiskelijoita ajattelemaan globaalisti ja rakentaa itseluottamusta tuleviin haasteisiin. Lue täältä mitä opiskelijamme sanovat.
  • Vaikka opiskelet Suomessa, saat kandidaatin tutkintosi englantilaiselta University of Northamptonilta (UoN). Tämän tunnetun yliopiston juuret ulottuvat 1200-luvulle, ja se sijoittuu vastavalmistuneiden työllistymisen suhteen viiden parhaan joukkoon Iso-Britanniassa.
  • Kaikki opiskelu tapahtuu englanninkielellä, mikä auttaa luomaan vankan pohjan kansainväliselle uralle.
  • Opiskeluohjelma on intensiivinen ja vaativa, mutta sitoutuneelle opiskelijalle on palkitsevaa seurata omaa säännöllistä edistymistään. Ensimmäisen kahden vuoden aikana opiskelu tapahtuu intensiivimoduleissa. Kandidaatin tutkinto koostuu kuudesta lukukaudesta (kolmesta vuodesta), ja koska HELBUSissa on myös kesälukukausi, kuusi lukukautta suoritetaan kokopäiväisesti opiskellen yleensä kahdessa kalenterivuodessa.
  • Yleensä, opiskelijat eivät saa valtion yliopistoissa mitään todistusta kahden ensimmäinen vuoden opinnoista. HELBUSin opiskelijat voivat saada jo neljän lukukauden jälkeen Englannissa tunnustetun Higher National Diploma -tutkinnon, ennen siirtymistään kolmannelle vuodelle. Tämän tutkinnon laadunvalvonta on tiukkaa ja tulee englantilaiselta akkredointiorganisaatiolta Pearsonilta. Kolmannen vuoden opintojen laadunvalvonnasta vastaa University of Northampton sille Englannissa suotujen valtuuksien turvin. Tällöin opiskelijat ovat virallisestikin University of Northamptonin opiskelijoita.
  • Voit opiskella joko kokopäiväisessä luokkaopetuksessa, jolloin oppitunteja on luokassa maanantaista perjantaihin, tai etäohjelmassa, jolloin opiskelu painottuu itsenäiseen opiskeluun verkkoluentoja seuraten. Kolmantena vuonna opiskellaan pääsääntöisesti luokkaopetuksessa.
  • Englantilaisella kandidaatin tutkinnolla voit hakea maisteriohjelmiin ympäri maailman, tai aloittaa urasi kansainvälisen liiketoiminnan parissa.