Kauppatieteen kandidaatti -ohjelman kuvaus

Voit suorittaa HELBUSissa englantilaisen kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon kansainvälisessä opiskeluympäristössä ja intensiivisellä tahdilla. Tutkinnon nimi on Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management ja sen myöntää yhteistyökumppanimme University of Northampton. Suoritettuasi opinnot hyväksytysti saat täsmälleen saman virallisen tutkinnon ja todistuksen, jotka kaikki 13.000 University of Northamptonissa Englannissa opiskelevaa opiskelijaa saavat.

University of Northamptonin ja HELBUSin kandidaatin tutkinto on erityisen innostava ja korkealaatuinen mm. seuraavista syistä:

 • Opiskelijoiden kokemus on tärkein asia suoraan koulutuksemme ytimessä. Henkilökuntamme on helposti lähestyttävää ja pyrimme tukemaan opiskelijoita yksilöllisesti lähtien hakuprosessista valmistumiseen ja vielä senkin jälkeen.

 

 • Vierailevat luennoitsijamme tulevat ympäri maailman ja suurimmalla osalla heistä on monipuolisen opetuskokemuksen lisäksi laajat ammatilliset verkostot sekä tohtorin tutkinto.

 

 • Oppiminen tapahtuu mukaansatempaavassa ja interaktiivisessa ympäristössä, jonka tarkoituksena on haastaa opiskelijoita ajattelemaan globaalisti ja rakentaa itseluottamusta tuleviin haasteisiin. Lue täältämitä opiskelijamme sanovat.

 

 • Vaikka opiskelet Suomessa, saat kandidaatin tutkintosi englantilaiselta University of Northamptonilta (UoN). Tämän tunnetun yliopiston juuret ulottuvat 1200-luvulle, ja se sijoittuu vastavalmistuneiden työllistymisen suhteen viiden parhaan joukkoon Iso-Britanniassa.

 

 • Kaikki opiskelu tapahtuu englanninkielellä, mikä auttaa luomaan vankan pohjan kansainväliselle uralle.

 

 • Opiskeluohjelma on intensiivinen ja vaativa, mutta sitoutuneelle opiskelijalle on palkitsevaa seurata omaa säännöllistä edistymistään. Ensimmäisen kahden akateemisen vuoden aikana opiskelu tapahtuu intensiivimoduleissa.

 

 • Kandidaatin tutkinto koostuu kuudesta lukukaudesta (kolmesta akateemisesta vuodesta), ja koska HELBUSissa on myös kesälukukausi, kuusi lukukautta suoritetaan kokopäiväisesti opiskellen yleensä kahdessa kalenterivuodessa.

 

 • Suomalaisessa valtion yliopistoissa ei jaeta mitään todistusta kahden ensimmäinen vuoden opinnoista. HELBUSin opiskelijat voivat saada jo kahden akateemisen vuoden (neljän lukukauden) jälkeen Englannissa tunnustetunHigher National Diploma tutkinnon, ennen siirtymistään kolmannelle vuodelle.

 

 • HELBUSin opetuksen laadunvalvonta on Suomen tiukinta ja tulee englantilaiselta akkredointiorganisaatiolta Pearsonilta. Kolmannen vuoden opintojen laadunvalvonnasta vastaa University of Northampton sille Englannissa suotujen valtuuksien turvin. Tällöin opiskelijat ovat virallisestikin University of Northamptonin opiskelijoita.

 

 • Voit opiskella joko kokopäiväisessä luokkaopetuksessa, jolloin oppitunteja on luokassa maanantaista perjantaihin,tai etäohjelmassa, jolloin opiskelu painottuu itsenäiseen opiskeluun verkkoluentoja seuraten. Kolmantena vuonna opiskellaan pääsääntöisesti luokkaopetuksessa.

 

 • Englantilaisella kandidaatin tutkinnolla voit hakea maisteriohjelmiin ympäri maailman, HELBUSin ja University of Northamptonin maisteriohjelmaan Suomessa, tai aloittaa urasi kansainvälisen liiketoiminnan parissa.