Saattaisiko kauppatiede olla sinulle sopiva opiskeluvaihtoehto?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miten lähellä kauppatiede voi olla unelmiesi opiskelualaa?

Vaikka esimerkiksi lääketiede ja kauppatiede saattavat kuulostaa hyvin erilaisilta aloilta, voi niillä joskus päätyä samoihin tehtäviin. Esimerkiksi Terveystalon ja Mehiläisen toimitusjohtajilla on kaupallinen koulutus. Kauppatiedettä opiskelemalla voi myös yllättävän usein päätyä samoihin hommiin esimerkiksi insinöörien ja lakimiesten kanssa.

Tiesitkö, että ehdit vielä varmistaa opiskelupaikkasi University of Northamptonin Suomessa opetettavan kauppatieteiden kandidaatin ohjelman syyskuun aloitukseen? 

Hakeminen ja valituksi tuleminen ei myöskään vie paikkaasi ensikertalaiskiintiössä!

HELBUSiin haetaan täyttämällä hakulomake täällä

Aloittaaksesi opinnot elokuussa 2024 jätä hakemus heti tai viimeistään 31.7.2024.

Koska HELBUS on yksityinen korkeakoulu, ei HELBUSissa opiskelu myöskään vie paikkaasi valtion yliopistojen ensikertalaiskiintiössä.

Yliopistotutkinto, jolla työllistyy erinomaisesti

Suorittamalla University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Suomessa HELBUSissa, saat täsmälleen saman tutkinnon, jonka saisit, jos opiskelisit kandidaatintutkinnon kaikki kolme vuotta Englannissa. 

Tutkinnolla työllistyy erinomaisesti ja HELBUSista valmistuneita työskentelee mm. seuraavissa yrityksissä: Nordea, OP, S-Pankki, Mandatum Life, If, EY, Elisa, ExxonMobil, Tesla sekä lukuissa pienyrityksissä Suomessa ja ulkomailla.

Kandidaatin tutkinnon jälkeen sinulla ovat myös jatko-opintojen suhteen kaikki ovet avoinna. Voit täydentää opintosi maisterin tutkinnoksi HELBUSin ja Northamptonin yksivuotisessa maisterin ohjelmassa Helsingissä tai suomalaisten ja ulkomaisten yliopistojen 1-2 vuotisissa maisterin ohjelmissa Suomessa tai ulkomailla.

Hae ilman pääsykoetta

HELBUSin opiskelijat valitaan hakulomakkeen ja haastattelun perusteella ilman pääsykoetta. Esimerkiksi yhdessä maailman parhaista yliopistoista Oxfordissa opettanut professsorimme kertoi, että parhaat HELBUSin opiskelijat ovat samaa tasoa Oxfordin kanssa. Meillä on myös hyviä kokemuksia nuorista, joiden aikaisemmat arvosanat eivät välttämättä ole olleet kovin hyviä, mutta jotka ovat HELBUSissa innostuneet lukemaan. He ovat työllistyneet hyvin sekä menestyneet myös hyvin jatko-opinnoissaan.

Saat kansainvälistä opetusta 10-15 eri maasta tulevilta professoreilta ja lehtoreilta

HELBUS valmistaa sinut kansainväliseen työympäristöön. 10-15 eri maasta tulevat opettajamme ovat tyypillisesti professoreina tai lehtoreina oman kotimaansa yliopistoissa. Opetus tapahtuu englanniksi. Saat opinnäytteiden laatimiseen runsaasti aikaa ja niitä tehdessä saat hyödyntää sanakirjaa ja oppikirjoja. Tarjoamme myös lisäkurssin englannissa sitä tarvitseville.

Elämäsi paras investointi

HELBUSin 5 498 euron lukukausimaksu maksetaan aina lukukauden alussa. Koko kandidaatintutkinnon maksut ovat siten yhteensä 32 990 euroa. HELBUSin opiskelijat saavat täydet opintotuet ja opintolainat, joita opintojen aikana ehtii kertyä noin 24 000 euroa. Opintojen aloittaminen ei sido sinua maksamaan koko 32 990 euron hintaa. Eli jos suunnitelmasi muuttuvat kesken opintojen seuraavien lukukausien maksuja ei tarvitse maksaa.

Yliopistokoulutus on erittäin kannattava investointi. Suomessa tehtyjen tutkimusten mukaan kauppatiedettä opiskellut henkilö tienaa koko uransa aikana noin 500 000 euroa enemmän verrattuna tilanteeseen, jossa hän ei olisi opiskellut.

HELBUSin opiskelijat ovat tyytyväisiä

Jo yli kymmenestä perheestä useampi kuin yksi henkilö on opiskellut HELBUSissa. Tämä kertoo sekä opiskelijoiden että heidän vanhempiensa tyytyväisyydestä opetukseen.

Aino Kauppinen

HELBUSissa minua kiinnostivat eniten opintojen kansainvälisyys, ohjelman nopeus, keskittyminen yhteen aiheeseen kerrallaan sekä vierailevat professorit. Kansainvälisyys on todella tärkeää nykypäivänä. Vaikka odotukseni olivat korkealla, ne ovat ylittyneet! Opettajat ovat todella päteviä, henkilökunta todella avuliasta ja opiskelu mielenkiintoista!

Katso lisää opiskelijoiden tarinoita täältä!

Etäopiskeluohjelmaan voi osallistua mistä päin vain

Jos et pysty tai halua muuttaa pääkaupunkiseudulle, voit hakea HELBUSin etäopiskelulinjalle, johon voi osallistua mistä päin Suomea tahansa.

University of Northampton

University of Northampton on valittu kolmena vuonna peräkkäin The Times Higher Education palkintoehdokkaaksi ‘Business School of the Year’ kategoriassa. UoN ja sitä kautta myös sen HELBUSisssa tarjottavat ohjelmat kuuluvat Englannin korkeakouluviranomaisten laadunvalvonnan piiriin.

Klikkaa tästä päästäksesi hakulomakkeeseen!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, soita tai mailaa!

+358 40 1257215
info(@)helbus.fi
 

Katso lisätietoja täältä!