Tarvitsetko yliopistotutkinnon uralla etenemiseen?

Sinulla on nyt mahdollisuus suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto työn ohella etäopiskeluna!

University of Northamptonin Suomessa suoritettavaan kandidaatin tutkintoon ei ole pääsykoetta eikä tiukkaa todistusvalintaa ja sinulla onkin hyvät mahdollisuudet tulla valituksi sillä, että onnistut vakuuttamaan meidät motivaatiostasi suorittaa tutkinto työsi ohella.

Tämä englantilainen tutkinto suoritetaan Suomessa työn ohella HELBUS Helsinki School of Businessissa. Valmistuessasi saat loppututkintosi englantilaisesta yliopistosta kuten University of Northampton, Edinburg Napier University tai University of Central Lancashire.

Onko sinulta ehkä mennyt ylennys sivu suun puuttuvan korkeakoulututkinnon takia?

Tuntuuko yliopistojen opiskelijavalintajärjestelmä epäoikeudenmukaiselta sinua kohtaan?

Miten voisit suorittaa tutkinnon kokopäivätyön ohessa ja etäopiskeluna?

Minkälaisiin tehtäviin voisit edetä, jos suorittaisit kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon (Bachelor of Arts in Business and Management)?

Epäreilua tai ei, niin usein tietylle organisaatiotasolle edetessä yliopistotutkinto tai sen puute alkaa usein sanella etenemismahdollisuuksia. Tätä ei helpota se, että tutkinto on usein saattanut jäädä suorittamatta itsestä riippumattomista syistä. Esimerkiksi kauppakorkeakoulujen pääsykokeesta on tutkimuksissa selvinnyt, että pääsykoe ei tosiasiassa ennusta lainkaan edes henkilön opintomenestystä. Silloin se tuskin ennustaa henkilön kykyä toimia varsinaisessa ammatissakaan.

Todella moni lahjakas ja kunnianhimoinen hakija on jäänyt ilman omaa syytään vaille yliopistopaikkaa ja maksaa siitä nyt hidastuneen tai jopa pysähtyneen urakehityksen kautta.

Sinulla on nyt mahdollisuus ottaa
kohtalosi omiin käsiisi!

Voit nyt varmistaa opiskelupaikkasi University of Northamptonin Suomessa opetettavan kauppatieteiden kandidaatin ohjelman syyskuun aloitukseen!

HELBUSiin haetaan täällä »

Voit hakea 30.7.2020 asti.

Yliopistotutkinto, jolla työllistyy erinomaisesti

Suorittamalla University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Suomessa HELBUSissa, saat täsmälleen saman tutkinnon, jonka saisit, jos opiskelisit kandidaatintutkinnon kaikki kolme vuotta Englannissa. Tutkinnolla työllistyy erinomaisesti ja HELBUSista valmistuneita työskentelee mm. seuraavissa yrityksissä: Nordea, OP, S-Pankki, Mandatum Life, If, EY, Elisa, ExxonMobil, Tesla sekä lukuissa pienyrityksissä Suomessa ja ulkomailla.

Kandidaatin tutkinnon jälkeen sinulla ovat myös jatko-opintojen suhteen kaikki ovet avoinna. Voit täydentää opintosi maisterin tutkinnoksi HELBUSin ja Northamptonin maisterin ohjelmassa Helsingissä tai suomalaisten ja ulkomaisten yliopistojen 1-2 vuotisissa maisterin ohjelmissa Suomessa tai ulkomailla.

Hae ilman pääsykoetta!

HELBUSin opiskelijat valitaan hakulomakkeen ja haastattelun perusteella ilman pääsykoetta. Esimerkiksi yhdessä maailman parhaista yliopistoista Oxfordissa opettanut professsorimme kertoi, että parhaat HELBUSin opiskelijat ovat samaa tasoa Oxfordin kanssa. Meillä on myös hyviä kokemuksia opiskelijoista, joiden aikaisemmat arvosanat eivät välttämättä ole olleet kovin hyviä, mutta jotka ovat HELBUSissa innostuneet lukemaan. He ovat työllistyneet hyvin sekä menestyneet myös hyvin jatko-opinnoissaan.

Saat kansainvälistä opetusta 17 eri maasta tulevilta professoreilta ja lehtoreilta!

HELBUS valmistaa sinut kansainväliseen työympäristöön. 17 eri maasta tulevat opettajamme ovat tyypillisesti professoreina tai lehtoreina oman kotimaansa yliopistoissa.

Opetus tapahtuu englanniksi. Saat opinnäytteiden laatimiseen runsaasti aikaa ja niitä tehdessä saat hyödyntää sanakirjaa ja oppikirjoja.

Elämäsi paras investointi!

HELBUSin 4 905 euron lukukausimaksu maksetaan aina lukukauden alussa. Koko kandidaatintutkinnon maksut ovat siten yhteensä 29 430 euroa. Opintojen aloittaminen ei sido sinua maksamaan koko 29 430 euron hintaa. Eli jos suunnitelmasi muuttuvat kesken opintojen seuraavien lukukausien maksuja ei tarvitse maksaa.

Yliopistokoulutus on erittäin kannattava investointi. Suomessa tehtyjen tutkimusten mukaan kauppatiedettä opiskellut henkilö tienaa koko uransa aikana noin 500 000 euroa enemmän verrattuna tilanteeseen, jossa hän ei olisi opiskellut.

HELBUSin opiskelijat ovat tyytyväisiä

Jo yli neljästätoista perheestä useampi kuin yksi henkilö on opiskellut HELBUSissa. Tämä kertoo sekä opiskelijoiden että heidän vanhempiensa tyytyväisyydestä opetukseen. HELBUS saa säännöllisesti erinomaista palautetta myös opiskelijoiden tyytyväisyystutkimuksissa.

Kiinnostuin HELBUSista, koska minulla on työpaikka yrityksessä, josta en halunnut irtisanoutua opintojen takia. HELBUSissa työn ja opiskelun yhdistäminen onnistuu paremmin kuin aluksi ajattelin. Opiskelutahdissa on otettu todella hyvin huomioon se, että me etäopiskelijat todellakin teemme pitkän päivän töitä ennen kun kaivamme kirjat esiin iltaisin. Vierailevat opettajat ovat todella mukavia ja asiantuntevia ja he ottavat kunkin oppilaan työ- ja opiskelutilanteen yksilöllisesti huomioon.

Englantini on parantunut ja olen jo nyt saanut hurjasti itsevarmuutta HELBUSista. Olen erittäin tyytyväinen valintaani hakea HELBUSin etäopiskelulinjalle.”

Hanna Hautajärvi
MBA

Katso lisää opiskelijoiden tarinoita täältä »

Etäopiskeluohjelmaan voi osallistua mistä päin tahansa

Etäopiskelulinjalle voi osallistua mistä päin Suomea tahansa. Ohjelma on suunniteltu siten, että nauhoitetut luennot voi katsoa itselleen sopivaan aikaan. Opiskeluun kannattaa varata aikaa 10-15 tuntia viikossa.

Hae nyt ilman riskiä!

Hakeminen ja valituksi tuleminen on sinulle täysin riskitöntä. Se ei sido sinua opintojen aloittamiseen tai lukukausimaksuihin vaan kysymme vasta ennen lukukauden alkua sitovaa ilmoittautumista opintoihin. Jos et halua aloittaa, ei siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia tai velvotteita.

Koska HELBUSissa suoritetaan ulkomaista tutkintoa ei HELBUSiin valituksi tuleminen myöskään vie sinulta paikkaa valtion yliopistojen ensikertalaiskiintiössä.

HELBUSiin haetaan täällä »

– tai –
testaa tästä voisitko tulla työkokemuksesi perusteella valituksi suoraan maisterin ohjelmaan ilman alempaa korkeakoulututkintoa »

Haluatko tietää enemmän?

Jos haluat keskustella mistä tahansa asiasta itsesi tai nuoresi kohdalta, soita tai lähetä ehdotus sinulle sopivasta ajasta:

Kari Jääskeläinen

Puhelin: 040 501 7627