Suorita kauppatieteiden kandidaatin tutkinto etäopiskeluna

HELBUS Helsinki School of Businessissa suoritettavan englantilaisen kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon etäohjelma on suunniteltu suoritettavaksi esimerkiksi kokopäivätyön ohessa.

Kaikki opetus tapahtuu verkossa eikä tutkinnon suorittaminen ole paikkaan tai aikaan sidottu. Etäopiskelijana olet kuitenkin aina tervetullut käymään koululla ja tutustumaan opettajiin sekä henkilökuntaan. Tutkinnon suoritusaika on kolme vuotta ja arvioitu viikoittainen työmäärä on 10-15 tuntia. Englantilainen tutkintomme ei perustu tentteihin, vaan pääasiassa osaaminen arvioidaan opiskelijan laatimilla kirjallisilla raporteilla.

Opinnot valmistavat sinut kansainvälisen liiketoiminnan tehtäviin

Helbusin opetussuunnitelma kehittää opiskelijan valmiuksia ja osaamista kansainvälisen liiketoiminnan tehtäviin. Saavutat vankan pohjan ja perustietämyksen liiketoiminnan ja johtamisen eri osa-alueista, kuten markkinoinnista, rahoituksesta, yrittäjyydestä, henkilöstöjohtamisesta, ja siitä miten nämä liittyvät liiketoimintaympäristöön kokonaisuutena. Opinnoissa painotetaan teorian soveltamista käytännön case-esimerkkeihin.

Teemoina kansainvälisyys ja yrittäjyys

Helbus sopii mm. kansainvälisyydestä kiinnostuneille, päämäärätietoisille ja yrittäjähenkisille opiskelijoille. Opiskelijoitamme yhdistää kyky johtaa itseään, korkea motivaatio ja halu menestyä (jokainen omalla tavallaan). Helbusin kandindaatin tutkinto sopii myös opiskelijoille, jotka haluavat intensiivisen ja kansainvälisen opiskelun lomassa tavoitella muitakin päämääriä esimerkiksi työelämän, urheilun tai harrastusten parissa. Kandidaatin tutkinnon opiskelijavalinnat tehdään esseepohjaisten hakemusten ja puhelinhaastatteluiden perusteella, joten opintoja ennen ei tarvitse käyttää aikaa pääsykokeisiin valmistautumiseen.

Saat kansainvälistä opetusta eri maista tulevilta professoreilta ja lehtoreilta

Helbus valmistaa sinut kansainväliseen työympäristöön. Ulkomailta tulevat opettajamme ovat tyypillisesti professoreina tai lehtoreina oman kotimaansa yliopistoissa. Opetus tapahtuu englanniksi. Saat opinnäytteiden laatimiseen runsaasti aikaa ja niitä tehdessä saat hyödyntää sanakirjaa ja oppikirjoja.

Yliopistotutkinto, jolla työllistyy erinomaisesti

Helbusin kautta suoritetulla englantilaisella tutkinnolla työllistyy erinomaisesti. Helbusista valmistuneet opiskelijat työskenteleevät sekä lukuisissa suurissa että pienyrityksissä Suomessa ja ulkomailla. Kandidaatin tutkinnon jälkeen sinulla ovat myös jatko-opintojen suhteen kaikki ovet avoinna. Voit täydentää opintosi maisterin tutkinnoksi Helbusin ja Northamptonin yksivuotisessa maisterin ohjelmassa Helsingissä tai hakea muihin maisteriohjelmiin vapaasti Suomessa tai ulkomailla.

Hae ilman pääsykoetta

Helbusin opiskelijat valitaan hakulomakkeen ja haastattelun perusteella ilman pääsykoetta. Esimerkiksi yhdessä maailman parhaista yliopistoista Oxfordissa opettanut professorimme kertoi, että parhaat Helbusin opiskelijat ovat samaa tasoa Oxfordin kanssa. Meillä on myös hyviä kokemuksia nuorista, joiden aikaisemmat arvosanat eivät välttämättä ole olleet kovin hyviä, mutta jotka ovat Helbusissa innostuneet lukemaan. He ovat työllistyneet hyvin sekä menestyneet myös hyvin jatko-opinnoissaan.

Hakeminen ja valituksi tuleminen ei myöskään vie paikkaasi ensikertalaiskiintiössä!

Koska Helbus on yksityinen korkeakoulu, ei Helbusissa opiskelu myöskään vie paikkaasi valtion yliopistojen ensikertalaiskiintiössä. Helbusiin haetaan täyttämällä hakulomake osoitteessa hakulomake.helbus.fi. Voit hakea milloin vain ja saata valintapäätöksen kahdessa viikossa. Opinnot voi aloittaa milloin tahansa syyskuun ja tammikuun välissä.

HELBUSiin haetaan täällä »

HELBUSin opiskelijat ovat tyytyväisiä

Jo neljästätoista perheestä useampi kuin yksi henkilö on opiskellut Helbusissa. Tämä kertoo sekä opiskelijoiden, että heidän vanhempiensa tyytyväisyydestä opetukseen.

“Helbus vaikutti hyvältä vaihtoehdolta opiskella kauppatieteitä koska opiskelu tapahtuu englanniksi ja opettajat ovat kansainvälisiä. Odotin myös paljon kursseilta. Ohjelma on vastannut odotuksiani ja erityisesti kansainväliset opettajat ovat olleet mahtava lisä opintoihin! Haastavinta opinnoissa on ollut löytää oikea tasapaino koulun ja muun elämän välillä, sillä koulu on pitänyt kiireisenä.

Alussa myös englanniksi opiskelu tuntui haastavalta, mutta se helpottui nopeasti kun jaksoin alussa tehdä sen kanssa enemmän töitä ja nyt tuntuu, että olen oppinut hurjasti! Yksi parhaimmista asioista onkin ollut se, että opinnoissa on päässyt haastamaan itseään!”

Belinda Selonen

Haluatko tietää enemmän?

Jos haluat keskustella mistä tahansa asiasta itsesi tai nuoresi kohdalta, soita tai lähetä ehdotus sinulle sopivasta ajasta:

Kari Jääskeläinen

Puhelin: 040 501 7627
kari.jaaskelainen@helbus.fi

Pääset hakulomakkeeseen tästä! »