Maisteriopiskelijat kertovat

close

Hanna Hautajärvi

“Olen huomannut urani varrella, että urakehityksen kannalta on erittäin suositeltavaa omata maisterin tutkinto. MBA-tutkinnon valitsemisen taustalla oli myös halu kehittää itseään ja lisätä omaa kilpailukykyä työmarkkinoilla.

HELBUSin ohjelmassa vaikutuksen teki sen kansainvälisyys ja monipuoliset, kansainväliset professorit. Vuoden kestävä ohjelma sopii elämäntilanteeseni täydellisesti, sillä saan tutkinnon nopeasti ja pääsen jatkamaan työuraani pian.

Olen ollut todella tyytyväinen ohjelmaan tähän asti. Positiivisena yllätyksenä tuli se tiivis yhteistyö University of Northamptonin ja HELBUSin välillä, joka takaa tarkat raamit opinnoissa ja laadukkaan opetuksen.

close

Pasi Ketolainen

“MBA-tutkinnon suorittaminen on pyörinyt mielessä jo useamman vuoden ajan, ja HELBUSin ohjelma sopi tämänhetkiseen elämäntilanteeseen hyvin. MBA tutkinto tarjoaa ratkaisuja työelämän haasteisiin riittävän monipuolisesti ja bisnes orientoituneesti. Olen ollut tyytyväinen, että ohjelmassa osaamista testata kokeilla, vaan kirjallisilla tehtävillä. HELBUSin ohjelma on kustannuksiltaan edullinen ja todella nopea. Luennoitsijat ovat olleet monipuolisia ja ylittäneet odotukseni. Myös kansainvälisyys sekä koulun mukava ja auttavainen henkilökunta ovat olleet iso plussa.”

close

Juuso Boman

“Tässä vaiheessa uraa totesin haluavani lisää uraa tukevaa ja omaa osaamista kehittävää koulutusta. Omaan tilanteeseen sopivin vaihtoehto tuntui olevan akateeminen tutkinto, sillä juuri akateemisen osaamisen lisääminen oli tarpeen työssäni. HELBUSissa vakuutti joustavuus ja asiakaslähtöisyys sekä yhteistyö laadukkaasta opetuksesta tunnetun University of Northamptonin kanssa. Olen ollut todella tyytyväinen ohjelmaan, on ollut mahtavaa päästä taas opiskelemaan ja kehittämään akateemista puolta omassa osaamisessa. Kurssien sisällöt sekä professorien laatu on ilahduttanut. Professorien monipuolisuus, kansainvälisyys sekä yrittäjätaustat antavat opintoihin paljon lisäarvoa.”

close

Nina Toivanen

“Valmistuin juuri kandiohjelmasta Barcelonasta ja halusin jatkaa suoraan maisteriohjelmaan. HELBUSin MBA osui täydelliseen kohtaan, sillä jos olisin halunnut hakea muihin suomalaisiin maisteriohjelmiin, minun olisi pitänyt odottaa vielä vuosi. Haluan myös pitää ovia auki kansainväliselle uralle ja MBA on hyvin arvostettu ulkomailla. Opiskelin kandin kaksi ensimmäistä vuotta HELBUSissa, joten tiesin, että tulen viihtymään ja voin luottaa siihen, että homma toimii ja tutkinto on hyvä. Ohjelma on ollut haastava, mutta HELBUSin henkilökunnalta ja professoreilta on saanut aina tarvittaessa apua. Olen viihtynyt ohjelmassa hyvin, meillä on todella mukava ryhmä ja myös professorit vaikuttavat todella laadukkailta ja mielenkiintoisilta!”