Maisteriopiskelijat kertovat

close

Hanna Hautajärvi

”Olen huomannut urani varrella, että urakehityksen kannalta on erittäin suositeltavaa omata maisterin tutkinto. MBA-tutkinnon valitsemisen taustalla oli myös halu kehittää itseään ja lisätä omaa kilpailukykyä työmarkkinoilla. HELBUSin ohjelmassa vaikutuksen teki sen kansainvälisyys ja monipuoliset, kansainväliset opettajat. Vuoden kestävä ohjelma sopi elämäntilanteeseni täydellisesti, sillä sain tutkinnon nopeasti ja pääsin jatkamaan työuraani pian. Positiivisena yllätyksenä tuli se tiivis yhteistyö University of Northamptonin ja HELBUSin välillä, joka takaa tarkat raamit opinnoissa ja laadukkaan opetuksen. Olen erittäin tyytyväinen kokemukseen niin koulutuksen kuin organisaationkin osalta. Nyt kun on jo hieman aikaa kulunut niin varmaankin varsinainen opitun prosessointi on vasta alkanut ja huomaan mitä kaikkea vuosi antoi.

close

Pasi Ketolainen

“Etsiessäni itselleni MBA-ohjelmaa HELBUSin henkilökunta vakuutti innokkuudellaan ja lupauksella korkeatasoisesta opetuksesta – lupauksesta, joka piti ja jopa ylitti odotukseni. Olen työskennellyt aikaisemmin palvelualailla, yrittäjänä sekä kansainvälisen kaupan parissa, ja HELBUSin ohjelma tuntui tarjoavan ratkaisuja työelämän haasteisiin riittävän monipuolisesti ja bisnes-orientoituneesti. Ohjelmassa pääsin kehittämään ammattitaitoani ja se on valmistanut minua tulevaisuuden työelämän haasteisiin. Opiskelijat tulevat ohjelmaan monenlaisista eri taustoista ja se tekikin opiskelusta juuri niin antoisaa, sillä jokainen opiskelija toi opintoihin omia kokemuksiaan tuoden lisäarvoa ja uusia näkökulmia koko porukan opintoihin. Opettajat olivat monipuolisia ja ylittivät odotukseni – he vaativat meiltä kurssien aikana paljon mutta heidän tukensa ja kannustuksensa auttoivat suoriutumaan opinnoista hyvin. Opiskelun alussa kohtasin myös haasteita intensiivisten aikataulujen ja akateemisten vaatimusten kanssa, mutta opettajien avun lisäksi nämä haasteet helpottuivat HELBUSin organisaation ja luokkatovereiden tuella ja valmistuin erinomaisin arvosanoin ohjelmasta.”

close

Juuso Boman

”Tässä vaiheessa uraa totesin haluavani lisää uraa tukevaa ja omaa osaamista kehittävää koulutusta. Omaan tilanteeseen sopivin vaihtoehto tuntui olevan akateeminen tutkinto, sillä juuri akateemisen osaamisen lisääminen oli tarpeen työssäni. HELBUSissa vakuutti joustavuus ja asiakaslähtöisyys sekä yhteistyö laadukkaasta opetuksesta tunnetun University of Northamptonin kanssa. Olen ollut todella tyytyväinen ohjelmaan, on ollut mahtavaa päästä taas opiskelemaan ja kehittämään akateemista puolta omassa osaamisessa. Kurssien sisällöt sekä professorien laatu on ilahduttanut. Professorien monipuolisuus, kansainvälisyys sekä yrittäjätaustat antavat opintoihin paljon lisäarvoa.”

close

Nina Toivanen

”Valmistuin juuri kandiohjelmasta Barcelonasta ja halusin jatkaa suoraan maisteriohjelmaan. HELBUSin MBA osui täydelliseen kohtaan, sillä jos olisin halunnut hakea muihin suomalaisiin maisteriohjelmiin, minun olisi pitänyt odottaa vielä vuosi. Haluan myös pitää ovia auki kansainväliselle uralle ja MBA on hyvin arvostettu ulkomailla. Opiskelin kandin kaksi ensimmäistä vuotta HELBUSissa, joten tiesin, että tulen viihtymään ja voin luottaa siihen, että homma toimii ja tutkinto on hyvä. Ohjelma on ollut haastava, mutta HELBUSin henkilökunnalta ja professoreilta on saanut aina tarvittaessa apua. Olen viihtynyt ohjelmassa hyvin, meillä on todella mukava ryhmä ja myös professorit vaikuttavat todella laadukkailta ja mielenkiintoisilta!”