Uudelle opiskelijalle

Hei uusi opiskelija,

Onnittelut opiskelupaikasta ja lämpimästi tervetuloa opiskelemaan HELBUSiin! Saat tarkempaa tietoa liittyen juuri omien opintojesi aloittamiseen Uuden Opiskelijan Kirjeessä, jonka lähetämme sähköpostilla noin kuukautta ennen opintojen alkua.  Tässä hieman vinkkejä opiskelun aloitukseen jo ennen sitä.

Opintotuen ja -lainan hakeminen

Luokkaopetukseen HELBUSissa osallistuva saa opintorahaa ja opintolainaa koko opintojen ajalle, jos täytät Kelan vaatimukset muilta osin. Lue lisää täältä.

Kurssi-aikataulut

Täältä näet tulevien kurssien aikataulut ja tärkeät päivämäärät:

Lomat ja muut tapahtumat on hyvä suunnitella viikoille, joilla ei ole koulua, sillä hyvä opintomenestys ja opintojen eteneminen edellyttää läsnäoloa tunneilla.

Orientaatiopäivä

Kaikki opinnot HELBUSissa starttaavat pakollisella orientaatiotilaisuudella, yleensä opintoja edeltävällä viikolla. Luethan huolellisesti uuden opiskelijan kirjeen, josta löydät oman ryhmäsi tarkemmat ohjeet ja aikataulut.

Varusteet kuntoon!

HELBUSissa kaikki työt tehdään ja palautetaan sähköisesti. Jokaisella opiskelijalla tulee olla oma kannettava tietokone ja sujuvaan opiskeluun vaadittavat ohjelmat. MS Office paketista löytyvät kaikki tarvittavat opiskelijan työkalut. Omien kurssitöidesi turvallisuuden kannalta suosittelemme myös pilvipalveluiden käyttöä. Tallentamalla kurssityöt pilveen, et joudu kirjoittamaan tehtäviäsi uudelleen, jos koneesi menisi yllättäen epäkuntoon.

Viestintä

Kerromme opiskelijoille tärkeistä asioista aina sähköpostitse. Huolehdithan että sähköpostilaatikkosi ei ole täynnä ja etteivät viestit päädy roskapostiin. Ilmoita meille myös kaikista yhteystietojesi muutoksista. 

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna