Uudelle opiskelijalle

Hei uusi opiskelija,

Tervetuloa opiskelemaan HELBUSiin! Tässä hieman vinkkejä opiskelun aloitukseen.

Kurssi-aikataulut

Sivuiltamme löytyy kurssiaikataulut kandidaatin opinnot aloittaville. Kandidaatti-ohjelman viimeisen vuoden ja MBA-ohjelmien tarkat aikataulut jaetaan opintojen alkaessa. Kurssiaikatauluja kannattaa tutkia jo ennen opintojen aloitusta, jos suunnittelee lomia tai miettii milloin mikäkin kurssi alkaa. Lomat on hyvä suunnitella viikoille, jolloin ei ole koulua, sillä hyvä opintomenestys ja opintojen eteneminen edellyttää läsnäoloa.

Orientaatiopäivä

Olethan huomannut, että kaikki opinnot HELBUSissa starttaavat orientaatiolla. Orientaatiosi saattaa olla ennen kurssien alkua tai useampana päivänä opintojen alkamisviikolla. Luethan huolellisesti uuden opiskelijan kirjeesi, josta löydät oman ryhmäsi tarkemmat ohjeet ja aikataulut.

Varusteet kuntoon!

HELBUSissa kaikki työt tehdään ja palautetaan sähköisesti. Jokaisella opiskelijalla tulee olla oma kannettava tietokone ja sujuvaan opiskeluun vaadittavat ohjelmat. MS Office paketista löytyvät kaikki tarvittavat opiskelijan työkalut. Omien kurssitöidesi turvallisuuden kannalta suosittelemme myös pilvipalveluiden käyttöä. Tutustuthan OneDriven, Google Driven, Dropboxin, iCloudin tai muun vastaavan pilvipalvelun käyttöön jo ennen opintojen alkua. Tallentamalla kurssityöt pilveen, et joudu kirjoittamaan tehtäviäsi uudelleen, jos koneesi menisi yllättäen epäkuntoon.

Viestintä

Kerromme opiskelijoille tärkeistä asioista aina sähköpostitse. Huolehdithan että HELBUSilla on aina tiedossa ajankohtainen sähköpostiosoitteesi ja, että sähköpostilaatikkosi ei ole täynnä.