Kandiopiskelijat kertovat

Video

 
close

Anna Lammela

Kiinnostuin HELBUSista, koska minulla on työpaikka yrityksessä, josta en halunnut irtisanoutua opintojen takia. HELBUSissa työn ja opiskelun yhdistäminen onnistuu paremmin kuin aluksi ajattelin. Opiskelutahdissa on otettu todella hyvin huomioon se, että me etäopiskelijat todellakin teemme pitkän päivän töitä ennen kun kaivamme kirjat esiin iltaisin. Vierailevat opettajatt ovat todella mukavia ja asiantuntevia ja he ottavat kunkin oppilaan työ- ja opiskelutilanteen yksilöllisesti huomioon.

Unelmani olisi jatkaa HELBUSin jälkeen nykyisessä työpaikassani, kansainvälisessä asianajotoimistossa, sillä siellä minulla on HELBUSin ansiosta hyvät etenemismahdollisuudet. Koska myös kielitaitoni kehittyy opintojen aikana, olisi mahtavaa mennä vaikkapa Lontoossa sijaitsevaan toimistoomme töihin.

Englantini on parantunut ja olen jo nyt saanut hurjasti itsevarmuutta HELBUSista. Olen erittäin tyytyväinen valintaani hakea HELBUSin etäopiskelulinjalle.

close

Ella Virtanen

Suosittelen HELBUSia kaikille, jotka haluavat lukea kauppatieteitä. Opetus on yksilöllisempää kuin perinteisissä yliopistoissa. Perinteiseen yliopistoon hakemiseen käytetyt kaksi vuotta tuovat HELBUSissa jo lähes tutkinnon, joten työelämään valmistuu aiemmin, ja näin koulutukseen sijoitetun rahan ansaitsee takaisin. Myös englannin kielitaito tulee varmaksi, joka on iso etu businessmaailmassa.

close

Martin Wichmann

Haluan saada nopeasti laadukkaan tutkinnon ja HELBUS tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden. HELBUSin kansainvälisten vierailevien opettajien opetus on laadukasta ja mielenkiintoista. Työskentely koulun ohessa on mielestäni tärkeää ja HELBUSin loistavien kouluaikojen ansiosta se on mahdollista. Opiskelijoiden keskuudessa vallitsee tiivis ilmapiiri ja kaikilla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan.

close

Mette Kuutsa

Tulevaisuudessa haluan päästä johtotehtäviin kansainväliseen firmaan, kuten esimerkiksi ZARAan tai L’Orealiin, ja tavoitteena olisi päästä maajohtajaksi joihinkin näistä firmoista. Olen valmistunut amerikkalaisesta koulusta, joten englanninkielinen opetus oli minulle paras mahdollinen vaihtoehto.

close

Pontus Huttunen

Toivon tulevaisuudessa olevani töissä rahoitusalalla kansainvälisessä organisaatiossa esimerkiksi Venäjällä tai Suomessa. Suurin syy hakea HELBUSiin oli kurssien tiivis kesto ja keskittyminen yhteen aiheeseen kerralla. Mielestä tämä on tehokas tapa oppia. Tärkeää on myös HELBUSin kansainvälinen ja yksilöllinen opetus.

close

Kristiina Ojanen

Olen huomannut, kuinka paljon aidosti kansainvälinen ilmapiiri, tieto ja kokemus motivoi! Uutta opettajaa ja seuraavan kurssin alkua odottaa aina innolla. HELBUSiin hakemiseen kohdallani vaikutti myös tutkinnon suorittamisen nopeus. Olen tehnyt paljon töitä ja nyt siirryttyäni opiskelemaan, en halua jumittaa koulun penkillä turhan montaa vuotta.

close

Risto Silventoinen

Olen asunut Malesiassa lähes koko ikäni. Halusin muuttaa Suomeen, ja päätökseni vahvistui kun löysin englanninkielisen ja kansainvälisen HELBUSin. Pidän HELBUSista, koska vierailevat opettajat ovat asiantuntevia ja saan laadukasta opetusta. Kolmen viikon moduuliopiskelussa saan myös keskittyä antamaan parastani yhdessä aineessa kerrallaan. Koen että keskittymiskyky ja motivaatio ovat helppoja säilyttää HELBUSissa.

close

Demi Palanki

Opiskelin vähän kansainvälistä kauppatiedettä lukiossa ja, kun kuulin HELBUSista, tiesin että haluan sinne jatkamaan opintojani. Uskon, että englannin kielen käyttäminen opiskellessa ulkomaisten vierailevien opettajien johdolla, on todella hyödyllistä tulevaisuuteni kannalta. Olen aina ajatellut suorittavani osan opinnoista ulkomailla ja kielitaidosta on varmasti hyötyä myös työelämässä.

Täytyy myös sanoa, että meillä on loistava ilmapiiri. Toimin HELBUSin opiskelijahallituksen puheenjohtajana ja pidän siitä, että saan osaltani vaikuttaa meidän kaikkien kokemukseen. HELBUSissa opiskelu on ollut todella palkitseva kokemus ja en malta odottaa mitä jatko tuo tullessaan! Aion jatkaa opintojani Englannissa tai Barcelonassa ja edetä samalla maisteriopintoihin asti.

close

Hunter Deligeersang

Hain HELBUSiin, koska olin muuttamassa Suomeen ja halusin jatkaa opintoja kansainvälisessä korkeakoulussa. Oli hienoa, että HELBUS pystyi hyväksymään Havaijilla suorittamiani kursseja osaksi tutkintoa. Arvostan tukea, jota olen saanut hakemisesta asti! Ulkomaisena opiskelijana nautin koulun kansainvälisyydestä ja vierailevista opettajista, jotka osaavat kertoa mahdollisuuksista ympäri maailmaa. Jokaisella opettajalla on oma tyylinsä opettaa ja on hienoa kuulla heidän ideoitaan ja kokemuksiaan. Pieni luokkakoko on auttanut hyvän luokkahengen syntymisessä ja olemme saaneet myös tutustua vieraileviin opettajiin luokan ulkopuolella. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa kansainvälistä verkostoa. HELBUSin jälkeen aion hankkia maisterin tutkinnon ja soveltaa taitojani myöhemmin yrittäjänä.

close

Ellen

HELBUS oli täydellinen vaihtoehto minulle, sillä halusin suoraan lukiosta valmistuttuani opiskelemaan kauppatieteitä yliopistotasolla. Haluan päästä työelämään pian ja korkeasti koulutettuna. Opiskelu on intensiivistä, mikä mahdollistaa tutkinnon saavuttamisen nopeasti.

Kansainvälinen opetus on hieno asia, sillä opiskelun ohella englannin kielen taito vahvistuu ja sanavarasto kasvaa. Opettajat ovat hyvin asiantuntevia ja opetus on mielenkiintoista. HELBUSin kursseilla keskitytään aina yhteen aiheeseen kerrallaan, mikä on mielestäni tehokasta oppimisen kannalta.

close

Omar Abdelkarim

Kauppatieteiden opiskelu englanniksi kiinnosti minua, koska olen jo kauan suunnitellut tähtääväni kansainväliselle uralle. HELBUS tarjosi loistavan mahdollisuuden kehittää kielitaitoa jo Suomessa ja tavata professoreita monista maista. Vierailevilta opettajilta saa kuulla eri yrityksistä ja yliopistoista maailmalla, on mielenkiintoista oppia näistä mahdollisuuksista jo ennen ulkomaille lähtöä. Kaikki HELBUSissa ovat avuliaita ja ystävällisiä. Pidän tästä systeemistä, jossa opiskellaan yhdellä kurssilla kerrallaan. Kurssitarjonta on ylipäätään erinomainen. Kursseilla tutustutaan kauppatieteiden eri alueisiin juuri niin kuin toivoin hakiessani. Kun olen opiskellut kaikki neljä lukukautta HELBUSissa, odotan innolla viimeistä vuotta ulkomaisessa yliopistossa. Kandin suorittamisen jälkeen, olen suunnitellut jatkavani maisteriohjelmaan.