Tutustu meihin!

Kari Jääskeläinen

Kari Jääskeläinen on juoksemisesta innostunut, työssään sekä vapaa-ajallaan tavoitteellinen yrittäjä-henkinen HELBUSin toimitusjohtaja. Hän on väitellyt taiteen tohtoriksi Taideteollisen korkeakoulun Medialaboratoriosta. Lisäksi hänellä on kauppatieteen maisterin tutkinto pääaineena yrittäjyys ja pienyritysten johtaminen Helsingin kauppakorkeakoulusta.

Karia kannustaa ajatus ”Jokainen päättää itse omasta tulevaisuudestaan. Kaikki on mahdollista, jos tekee fokusoidusti työtä tavoitteidensa eteen.” Hän toivoo välittävänsä omaa uteliaisuuttaan ja määrätietoisuuttaan opiskelijoilleenkin.

Ota yhteyttä Kariin!

+358 40 501 7627

Skype name: karijaask

Katariina Nuotio

Katariina Nuotio on HELBUSin varatoimitusjohtaja ja hän vastaa myös HELBUSin kansainvälisistä asioista. Valmistuttuaan Helsingin kauppakorkeakoulusta hän työskenteli vuosia liikkeenjohdon konsulttina perehtyen mm. Kiinan ja Aasian markkinoihin. Hän on asunut paitsi Afrikassa ja Keski-Aasiassa kehitysyhteistyötehtävissä myös Italiassa, missä hän auttoi Loyola University Chicago:a perustamaan uuden tutkinto-ohjelman Roomaan.

Katariina innostuu helposti lähes mistä vain, mutta erityisesti elinikäisestä oppimisesta ja itsensä kehittämisestä. Vapaa-aikaansa Katariina viettää usein musisoiden perheensä kanssa, johon kuuluu puoliso, kolme lasta ja mäyräkoira.

Ota yhteyttä Katariinaan!

+358 40 411 2198

Skype name: helbusfinland

Veikko Jääskeläinen

Suomessa Veikko Jääskeläinen tunnetaan parhaiten Helsingin kauppakorkeakoulun entisenä rehtorina. Uransa aikana hän on käynnistänyt neljä BBA- tai MBA-ohjelmaa Suomeen, Koreaan ja Singaporeen. Veikko Jääskeläinen on perustanut mm. Helsingin kauppakorkeakoulun arvostetut MBA- ja Executive MBA-ohjelmat.

Veikko on amerikkalaisen Yalen yliopiston kasvatti. Työelämä vei Veikkoa aina Brasiliasta Aasiaan asti. Yllättäviä tarinoita matkoista ja ihmisistä riittää! Veikko toimii HELBUSin akateemisena dekaanina ja vastaa HELBUSin ohjelman sisällön suunnittelusta sekä ohjelmissa opettavien kansainvälisten professorien rekrytoinnista.

Veikon harrastuksiin kuuluu myös juokseminen. Sao Paulon vuosina piti lenkillä käydä 27-kerroksisen asuintalon katolla, kun maan pinnalta löytyi vähänlaisesti lenkkeilypaikkoja. Tästä aamuisesta harrastuksestaan hän sai tornitalon brasilialaisilta asukkailta kutsumanimen estrangeiro excisito.

Ota yhteyttä Veikkoon!

George Mossford

George Mossford toimii HELBUSissa opiskelijoiden ja professoreiden tukena. George on suorittanut tutkimusmenetelmien maisterin tutkinnon englantilaisessa Bathin yliopistossa sekä ammatillisen opettajan tutkinnon Suomessa. George on aikaisemmin työskennellyt kustannustoimittajana sekä erilaisten urheilutoimien johdossa. Hän on aina valmis auttamaan oppilaitaan saavuttamaan tavoitteensa sekä tukemaan vierailevia opettajia huippuopetuksen takaamiseksi.

Vapaa-ajalla George viihtyy aktiivisesti rugbyn parissa ja toimii mm. Suomen Rugbyliiton hallituksessa sekä lajissa tuomarina kansainvälisellä tasolla. Vapaa-ajalla George matkustelee sekä tutustuu suomalaiseen kulttuuriin vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa.

Ota yhteyttä Georgeen!

+358 404 159 617

Skype name: georgemossford

Emilia Kokkonen

Emilia Kokkonen on HELBUSin markkinoinnin ja opiskelijarekrytoinnin koordinaattori. Emilia valmistui HELBUSin ja University of Northamptonin kandidaattiohjelmasta syksyllä 2017. Vapaa-ajallaan Emilia harrastaa ja seuraa urheilua ja hän kuuluu myös Suomen naisten lacrosse maajoukkueeseen. Emilia on iloinen ja energinen lisä HELBUSin tehokkaaseen tiimiin ja arvokas tuki opiskelijoille kokemuksellaan erinomaisesti menestyneenä entisenä opiskelijana!

Ota yhteyttä Emiliaan!