Tutustu meihin!

Kari Jääskeläinen

Kari Jääskeläinen on juoksemisesta innostunut, työssään sekä vapaa-ajallaan tavoitteellinen yrittäjä-henkinen HELBUSin toimitusjohtaja. Hän on väitellyt taiteen tohtoriksi Taideteollisen korkeakoulun Medialaboratoriosta. Lisäksi hänellä on kauppatieteen maisterin tutkinto pääaineena yrittäjyys ja pienyritysten johtaminen Helsingin kauppakorkeakoulusta.

Karia kannustaa ajatus ”Jokainen päättää itse omasta tulevaisuudestaan. Kaikki on mahdollista, jos tekee fokusoidusti työtä tavoitteidensa eteen.” Hän toivoo välittävänsä omaa uteliaisuuttaan ja määrätietoisuuttaan opiskelijoilleenkin.

Ota yhteyttä Kariin!

+358 40 501 7627

Skype name: karijaask

Katariina Nuotio

Katariina Nuotio on HELBUSin varatoimitusjohtaja ja ohjelmajohtaja University of Northamptonin ohjelmissa. Hän vastaa HELBUSin operatiivisesta johtamisesta ja on ohjelmajohtajan ominaisuudessa päivittäin yhteydessä opettajiin, apua tarvitseviin MBA-opiskelijoihin, sekä University of Northamptonin akateemikoihin ja yhteistyöstä vastaavaan henkilökuntaan. Katariinalla on kauppatieteen maisterin tutkinto Helsingin Kauppakorkeakoulusta (nyk. Aalto-yliopisto) ja opettajan pätevyys Haaga-Heliasta. Hän harrastaa fillarointia, joogaa ja musiikkia, ja hänellä on haaveissaan uusi mäyräkoira.

Ota yhteyttä Katariinaan!

+358 40 411 2198

Skype name: helbusfinland

Penelope Roux

Penelope Roux työskentelee HELBUSin kandiohjelman johtajana kahden ensimmäisen vuoden aikana. Ennen opettajakoulutustaan Penny työskenteli yli 20 vuotta rahoituksen parissa IT-alan yrityksessä. Pennyllä on opettajan pätevyys ja hän on runsaan opetuskokemuksen lisäksi toiminut freelance-kouluttajana, toimittajana ja kääntäjänä sekä kirjoittanut kurssikirjoja Otavalle. Penny työskentelee tiiviisti vierailevien professorien kanssa ja vastaa myös HNDB-ohjelman laadunvalvonnasta.

Vapaa-ajallaan Penny löytyy mehiläistensä parista maalta. Hän on Finnbrit ry:n hallituksen jäsen ja on Slow Food Helsingin jäsen.

Ota yhteyttä Pennyyn!

+358 40 030 4401

Skype name: Penelope Roux (HELBUS)

Vilma Salonen

Vilma on HELBUSin kandidaattiohjelman opiskelijarekrytoinnin koordinaattori ja on myös osana markkinointitiimiä. Vilma valmistui HELBUSin kauppatieteiden kandidaattiohjelmasta kesällä 2022. Vilma on opiskelijoiden tukena ja auttaa kaikissa käytännön kysymyksissä. Töiden ulkopuolella Vilma urheilee ja rakastaa käydä uusissa ravintoloissa ystävien ja läheisten kanssa. Vilma myös rakastaa koiria ja toivoo, että voi pian hankkia itselleen mäyräkoiran.

Ota yhteyttä Vilmaan!

+358 40 830 3003

George Mossford

George Mossford, Academic Support Manager, auttaa erityisesti kandiopiskelijoitamme suoriutumaan hyvin opinnoissaan. Hänellä on maisterintutkinto tutkimusmenetelmistä University of Bath:ista, Iso-Britanniassa ja kanditutkinnot liikataloudesta ja psykologiasta, sekä ammatillisen opettajan pätevyys (AmO) Haaga-Heliasta. George on aina valmiina auttamaan opiskelijoita saavuttamaan parhaan potentiaalinsa.

George on vapaa-ajallaan toiminut Suomen Rugbyliiton puheenjohtajana ja on nykyään kansainvälinen rugby-erotuomari. Hän asuu Espoossa perheensä kanssa.

Ota yhteyttä Georgeen!

+358 404 159 617

Skype name: georgemossford

Emilia Kokkonen

Emilia vastaa HELBUSin opiskeluteknologiasta sekä kandiohjelman viimeisestä vuodesta. Hän työskentelee tiiviisti opiskelijoiden, opettajien sekä HELBUSin partneri University of Northamptonin kanssa. Emilia valmistui HELBUSin kandiohjelmasta kesällä 2017 ja opiskeli kauppatieteiden maisterin tutkinnon Englannissa, University of Bathissa, pääaineenaan kansainvälinen johtaminen. Työn ulkopuolella hän pelaa lacrossea kansainvälisellä tasolla.

Ota yhteyttä Emiliaan!

+358 40 7012288

Suzana Tavares Heikkilä

Suzana Tavares Heikkilä on Resident Instructor HELBUSissa. Hän opettaa laskentatoimea ja rahoitusta kaikissa HELBUSin ohjelmissa. Lisäksi hän ohjaa opiskelijoiden lopputöitä. Suzana on kotoisin Portugalista ja hänellä on kandi- ja MBA-tutkinto Católica Lisbon -yliopistosta.

Ota yhteyttä Suzanaan!

+358 40 570 2184

Taru Ellilä

Taru Ellilä auttaa HELBUSin MBA-opiskelijoita kehittämään välttämättömiä akateemisia taitoja ja auttaa tarvittaessa tehtävien arvioinneissa. Hän on käynyt saman MBA-tutkinnon, joten hänellä on vahva käsitys ja tieto tutkinnon ja tehtävien vaatimuksista. Taru on tehnyt myös kandidaatin tutkinnon englantilaisessa yliopistossa, Bournemouth Universityssa, aiheena markkinointiviestintä, ja on työskennellyt viestinnän ja markkinoinnin parissa ennen MBA:n tekemistä.

HELBUSissa työskentelyn ohella Taru toimii freelance liikkeenjohdon konsulttina ja vapaa-ajalla hän harrastaa monipuolisesti omien intressiensä viemänä. Harrastuksiin kuuluu mm. partio, ratsastus, laulu, retkeily ja urheilu. Paljon matkustaneena ja ulkomailla (Singapore ja Englanti) asuneena Tarulla on myös vahva kansainvälinen tausta.

Ota yhteyttä Taruun!

+358 50 3533441

Leena Boksha

Leena toimii HELBUSin Sales and Growth Officerinä tehden tiiviisti töitä markkinoinnin ja myynnin parissa. Hänen työnään on hankkia ja lähestyä uusia asiakaskontakteja, sekä tehdä innovatiivista ja luovaa työtä HELBUSin markkinoinnin, myynnin ja brändäyksen parissa. Leena uskoo koulutuksen kantavaan voimaan ja haluaa kannustaa kaikkia ottamaan askeleen itsensä kehittämisessä!

Leena valmistui HELBUSin kauppatieteiden kandidaattiohjelmasta kesällä 2020 ja jatkoi kauppatieteiden maisterin tutkintoon Suomessa, pääaineenaan palvelujohtaminen. Seuraavaksi hän on päättänyt väitellä kauppatieteiden tohtoriksi. Työn ulkopuolella hän maalaa tauluja ja on aktiivinen urheilija juoksun, salin, sekä joogan parissa.

Ota yhteyttä Leenaan!

+358 44 2448553