Tutustu meihin!

Kari Jääskeläinen

Kari Jääskeläinen on juoksemisesta innostunut, työssään sekä vapaa-ajallaan tavoitteellinen yrittäjä-henkinen HELBUSin toimitusjohtaja. Hän on väitellyt taiteen tohtoriksi Taideteollisen korkeakoulun Medialaboratoriosta. Lisäksi hänellä on kauppatieteen maisterin tutkinto pääaineena yrittäjyys ja pienyritysten johtaminen Helsingin kauppakorkeakoulusta.

Karia kannustaa ajatus ”Jokainen päättää itse omasta tulevaisuudestaan. Kaikki on mahdollista, jos tekee fokusoidusti työtä tavoitteidensa eteen.” Hän toivoo välittävänsä omaa uteliaisuuttaan ja määrätietoisuuttaan opiskelijoilleenkin.

Ota yhteyttä Kariin!

+358 40 501 7627

Skype name: karijaask

Katariina Nuotio

Katariina Nuotio on HELBUSin varatoimitusjohtaja ja ohjelmajohtaja University of Northamptonin ohjelmissa. Valmistuttuaan Helsingin kauppakorkeakoulusta hän työskenteli vuosia liikkeenjohdon konsulttina perehtyen mm. Kiinan ja Aasian markkinoihin. Hän on asunut paitsi Afrikassa ja Keski-Aasiassa kehitysyhteistyötehtävissä myös Italiassa, missä hän auttoi Loyola University Chicago:a perustamaan uuden tutkinto-ohjelman Roomaan.

Katariina innostuu helposti lähes mistä vain, mutta erityisesti elinikäisestä oppimisesta ja itsensä kehittämisestä. Vapaa-aikaansa Katariina viettää usein musisoiden perheensä kanssa, johon kuuluu puoliso, kolme lasta ja mäyräkoira.

Ota yhteyttä Katariinaan!

+358 40 411 2198

Skype name: helbusfinland

Penelope Roux

Penelope Roux työskentelee HELBUSin kandiohjelman johtajana kahden ensimmäisen vuoden aikana. Ennen opettajakoulutustaan Penny työskenteli yli 20 vuotta rahoituksen parissa IT-alan yrityksessä. Pennyllä on opettajan pätevyys ja hän on runsaan opetuskokemuksen lisäksi toiminut freelance-kouluttajana, toimittajana ja kääntäjänä sekä kirjoittanut kurssikirjoja Otavalle. Penny työskentelee tiiviisti vierailevien professorien kanssa ja vastaa myös HNDB-ohjelman laadunvalvonnasta.

Vapaa-ajallaan Penny löytyy mehiläistensä parista maalta. Hän on Finnbrit ry:n hallituksen jäsen ja on Slow Food Helsingin jäsen.

Ota yhteyttä Pennyyn!

+358 40 030 4401

Skype name: Penelope Roux (HELBUS)

Pauliina Virtanen

Pauliina on HELBUSin markkinoinnin ja opiskelijarekrytoinnin koordinaattori. Pauliina valmistui kauppatieteiden kandidaattiohjelmasta keväällä 2019 Kööpenhaminasta. Pauliina on myös opiskellut HELBUSin HNDB ohjelmassa.

Pauliina on iloinen ja energinen lisä HELBUSin tehokkaaseen tiimiin ja arvokas tuki kaikille opiskelijoille käytännön kysymyksissä.

Ota yhteyttä Pauliinaan!

+358 40 830 3003

George Mossford

George Mossford toimii HELBUSissa opiskelijoiden ja professoreiden tukena. George on suorittanut tutkimusmenetelmien maisterin tutkinnon englantilaisessa Bathin yliopistossa sekä ammatillisen opettajan tutkinnon Suomessa. George on aikaisemmin työskennellyt kustannustoimittajana sekä erilaisten urheilutoimien johdossa. Hän on aina valmis auttamaan oppilaitaan saavuttamaan tavoitteensa sekä tukemaan vierailevia opettajia huippuopetuksen takaamiseksi.

Vapaa-ajalla George viihtyy aktiivisesti rugbyn parissa ja toimii mm. Suomen Rugbyliiton hallituksessa sekä lajissa tuomarina kansainvälisellä tasolla. Vapaa-ajalla George matkustelee sekä tutustuu suomalaiseen kulttuuriin vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa.

Ota yhteyttä Georgeen!

+358 404 159 617

Skype name: georgemossford

Veikko Jääskeläinen

Suomessa Veikko Jääskeläinen tunnetaan parhaiten Helsingin kauppakorkeakoulun entisenä rehtorina. Uransa aikana hän on käynnistänyt neljä BBA- tai MBA-ohjelmaa Suomeen, Koreaan ja Singaporeen. Veikko Jääskeläinen on perustanut mm. Helsingin kauppakorkeakoulun arvostetut MBA- ja Executive MBA-ohjelmat.

Veikko on amerikkalaisen Yalen yliopiston kasvatti. Työelämä vei Veikkoa aina Brasiliasta Aasiaan asti. Yllättäviä tarinoita matkoista ja ihmisistä riittää!

Veikon harrastuksiin kuuluu myös juokseminen. Sao Paulon vuosina piti lenkillä käydä 27-kerroksisen asuintalon katolla, kun maan pinnalta löytyi vähänlaisesti lenkkeilypaikkoja. Tästä aamuisesta harrastuksestaan hän sai tornitalon brasilialaisilta asukkailta kutsumanimen estrangeiro excisito.

Ota yhteyttä Veikkoon!