Kandidaattiohjelman kuvaus

Voit suorittaa HELBUSissa englantilaisen kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon kansainvälisessä opiskeluympäristössä ja intensiivisellä tahdilla. Tutkinnon nimi on Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management ja sen myöntää yhteistyökumppanimme University of Northampton (UoN). Suoritettuasi opinnot hyväksytysti saat täsmälleen saman virallisen tutkinnon ja todistuksen, jotka kaikki 13 000 University of Northamptonissa Englannissa opiskelevaa opiskelijaa saavat.

University of Northamptonin ja HELBUSin kandidaatin tutkinto on erityisen innostava ja korkealaatuinen mm. seuraavista syistä:

Opiskelijoiden kokemus

  • Opiskelijoiden kokemus on tärkein asia suoraan koulutuksemme ytimessä. Henkilökuntamme on helposti lähestyttävää ja pyrimme tukemaan opiskelijoita yksilöllisesti lähtien hakuprosessista valmistumiseen ja vielä senkin jälkeen. Lue täältä mitä opiskelijamme sanovat.
  • Vierailevat luennoitsijamme tulevat ympäri maailman ja suurimmalla osalla heistä on monipuolisen opetuskokemuksen lisäksi laajat ammatilliset verkostot, sekä tohtorin tutkinto.
  • Opiskeluohjelma on intensiivinen ja vaativa, mutta sitoutuneelle opiskelijalle on palkitsevaa seurata omaa säännöllistä edistymistään. Ensimmäisen kahden vuoden opinnot etenevät kolmen viikon intensiivimoduleissa. Kandidaatin tutkinto koostuu kuudesta lukukaudesta (kolmesta akateemisesta vuodesta), ja koska HELBUSissa on myös kesälukukausi, kandidaatin tutkinto suoritetaan kokopäiväisesti opiskellen jopa kahdessa kalenterivuodessa.
  • Oppiminen tapahtuu mukaansatempaavassa ja interaktiivisessa ympäristössä, jonka tarkoituksena on haastaa opiskelijoita ajattelemaan globaalisti ja rakentaa itseluottamusta tuleviin haasteisiin.

Opinnot ja tutkinto

  • Voit opiskella joko kokopäiväisessä luokkaopetuksessa, jolloin oppitunteja on luokassa maanantaista perjantaihin, tai etäohjelmassa, jolloin opiskelu painottuu itsenäiseen opiskeluun verkkoluentoja seuraten. Kolmantena vuonna opiskellaan pääsääntöisesti luokkaopetuksessa.
  • Kaikki opiskelu tapahtuu englanniksi, mikä auttaa luomaan vankan pohjan kansainväliselle uralle.
  • Vaikka opiskelet Suomessa, saat kandidaatin tutkintosi englantilaiselta University of Northamptonilta (UoN). Tämän tunnetun yliopiston juuret ulottuvat 1200-luvulle, ja se sijoittuu vastavalmistuneiden työllistymisen suhteen viiden parhaan joukkoon Iso-Britanniassa. 
  • HELBUSin opetuksen laadunvalvonta on Suomen tiukinta ja tulee englantilaiselta akkredointiorganisaatiolta Pearsonilta. Kolmannen vuoden opintojen laadunvalvonnasta vastaa University of Northampton sille Englannissa suotujen valtuuksien turvin. 
  • Englantilaisella kandidaatin tutkinnolla voit hakea maisteriohjelmiin ympäri maailman, HELBUSin ja University of Northamptonin maisteriohjelmaan Suomessa, tai aloittaa urasi kansainvälisen liiketoiminnan parissa.

Katso lisätietoja täältä!

Voit hakea nyt. Katso hakuohjeet täältä!

 

 

TallennaTallennaTallennaTallenna