Mukaan opiskelijaelämään!

Opiskelijaelämä kuuluu olennaisena osana korkeakouluopiskeluun. Yhteistä tekemistä, juhlia ja järjestötoimintaa! HELBUSin opiskelijoilla on oma opiskelijajärjestö HELBUS Student Core ry.

HELBUS Student Coren jokavuotisiin tehtäviin kuuluu järjestää fuksiaiset, potkiaiset, hankkia sponsoreita järjestölle ja tilata tummansiniset opiskelijahaalarit opiskelijoille. HELBUS Student Core on ollut mukana Studia messuilla, laskettelemassa Himoksella, kellumassa Tukholmassa, viettämässä vappua Kaivarissa, juhlimassa pikkujouluja ja laulamassa karaokea sekä järjestänyt approt, ollut mukana muiden approissa ja opiskelijatapahtumissa. Student Core on myös mukana perinteisissä Fuksiaisissa Töölönlahdella ja tietenkin ollut potkimassa valmistuvat opiskelijat pois HELBUSista.

HELBUS Student Coren jäsenistö valitaan joka vuosi syksyllä uusista opiskelijoista. Vapaaehtoistoiminnasta Student Coressa saa HELBUS Miles -aktiivisuuspisteitä, joilla voi esimerkiksi ansaita HELBUS hupparin. Toiminnasta saa tottakai myös hyvää mieltä ja kokemusta, joka näyttää upealta CV:ssä.

HELBUS Student Core jäsenistö 2019-2020

Puheenjohtaja Julius H. 
Rahastonhoitaja Aino K. & Ossi S.
Tapahtumavastaava Charlotte W. & Henri V. 
Tiedottaja Tomi H. 
Sihteeri Niklas K. 

Kaikki yhteydenotot ovat tervetulleita koskien HELBUSia, HELBUSissa opiskelua tai yhteistä opiskelijatoimintaa!

studentcore (a) helbus.fi

Seuraa HELBUS Student Corea instagramissa @HELBUSStudentCore