Mukaan opiskelijaelämään!

Opiskelijaelämä kuuluu olennaisena osana korkeakouluopiskeluun. Yhteistä tekemistä, juhlia ja järjestötoimintaa! HELBUSin opiskelijoilla on oma opiskelijajärjestö HELBUS Student Core ry.

HELBUS Student Coren jokavuotisiin tehtäviin kuuluu järjestää fuksiaiset, potkiaiset, hankkia sponsoreita järjestölle ja tilata tummansiniset opiskelijahaalarit opiskelijoille. HELBUS Student Core on ollut mukana Studia messuilla, laskettelemassa Himoksella, kellumassa Tukholmassa, viettämässä vappua Kaivarissa, juhlimassa pikkujouluja ja laulamassa karaokea sekä järjestänyt approt, ollut mukana muiden approissa ja opiskelijatapahtumissa. Student Core on myös mukana perinteisissä Fuksiaisissa Töölönlahdella ja tietenkin ollut potkimassa valmistuvat opiskelijat pois HELBUSista.

HELBUS Student Coren jäsenistö valitaan joka vuosi syksyllä uusista opiskelijoista. Vapaaehtoistoiminnasta Student Coressa saa HELBUS Miles -aktiivisuuspisteitä, joilla voi esimerkiksi ansaita HELBUS hupparin. Toiminnasta saa tottakai myös hyvää mieltä ja kokemusta, joka näyttää upealta CV:ssä.

HELBUS Student Core jäsenistö 2022-2023

Puheenjohtaja Marica Mäkinen
Varapuheenjohtaja Lassi Holopainen
Rahastonhoitajat Claudia Kippola ja Nyan Thit
Tapahtumavastaavat Magrace Nzoko ja Sonja Arjavalta
Markkinointivastaavat Jade Salakari ja Milla Tähtelä
Sihteeri Ida Rantala

Kaikki yhteydenotot ovat tervetulleita koskien HELBUSia, HELBUSissa opiskelua tai yhteistä opiskelijatoimintaa!

helbusstudentcore (at) gmail.com

Seuraa HELBUS Student Corea instagramissa @HELBUSStudentCore