Lukukausimaksut

HELBUS on yksityinen kauppakorkeakoulu, joka ei saa valtion tukea. Siksi HELBUS rahoittaa toimintansa lukukausimaksuilla.

Suomalaiset, EU- ja ETA-maiden kansalaiset

Tämän MBA-ohjelman lukukausimaksu lokakuussa 2018 aloittaville on €11.600 yhteensä koko tutkinnosta. Suomalaiset ja EU-maiden kansalaiset maksavat lukukausimaksun kahdessa erässä (€5.800 syys- ja tammikuussa). Lukukausimaksu sisältää opetuksen ja laajan elektronisen aineiston. Mahdolliset oppikirjat eivät sisälly maksuun. Opiskelijalla tulee olla kannettava tietokone sekä MS Office -paketti.

  • Lukukausimaksu sisältää ALV:n. Jos ALV nousee 24 prosentista, lukukausimaksu nousee vastaavasti. Jos arvonlisävero laskee tai poistuu osittain tai kokonaan, lukukausimaksu ei alene vastaavasti.
  • HELBUS saattaa periä vahvistusmaksun (500€) ennen opintojen alkua. Maksamalla vahvistusmaksun, vahvistat osallistumisesi ohjelmaan. Se hyvitetään ensimmäisessä lukukausimaksussa. Maksua ei palauteta, jos et aloitakaan opintoja.
  • Jos opiskelijan täytyy suorittaa kurssi uudelleen vuoden kuluttua, opiskelija maksaa 1.289 euron lisämaksun per 20 opintopisteen moduuli (ei kuitenkaan täyttä lukukausimaksua). Hinnasto löytyy opiskelijan opintojen alussa tekemästä sopimuksesta.
  • Opiskelupaikan peruutus: Voit peruuttaa osallistumisesi ohjelmaan lähettämällä meille sähköpostia ennen opintojen alkua. Maksettuja lukukausimaksuja ei palauteta.

MBA-ohjelmaan hyväksytyt opiskelijat ovat University of Northamptonin opiskelijoita ja oikeutettuja hakemaan Kelan ulkomaiden opintojen tukea ja lainaa, jos täyttävät Kelan edellytykset muilta osin.

EU:n ulkopuolisten maiden kansalaiset

EU-maiden ulkopuolisten kansalaisten lukukausimaksu ja maksuohjelma on erilainen johtuen oleskelulupavaatimuksista. 

TallennaTallenna