Hakeminen

 

 

 

 

 

HELBUS ei järjestä valintakokeita, vaan arvioimme soveltuvuuttasi hakulomakkeessa olevien esseekysymysten ja puhelimitse tehtävän haastattelun perusteella.

Hakemisen 5 vaihetta

 1. Täytä sähköinen hakulomake. Huomaa, että voit tallentaa hakemuksesi ja jatkaa sen täyttämistä myöhemmin. Voit täyttää lomakkeen suomeksi tai englanniksi.
 2. Lataa hakemukseen vaadittavat liitteet.
 3. Lähetä hakemus.
 4. Tarvittaessa saat haastattelukutsun muutamassa päivässä, joten seuraa sähköpostiasi! Haastattelu tehdään puhelimitse.
 5. Saat valintapäätöksen kahdessa viikossa hakemuksen jättämisestä.

Koska HELBUS ei saa valtion tukea, koulutus on maksullista. Tarkista lukukausimaksun suuruus tästä.

Hakemuksen täyttöohjeet ja liitteet

 • Täytä hakulomake ja vastaa essee-tyyppisiin kysymyksiin mahdollisimman kattavasti käyttäen hyvää kieltä. Älä kopioi toisten kirjoittamia vastauksia tai löytämiäsi valmiita vastauksia netistä. Älä myöskään käytä tekoälytyökaluja kirjoittamiseksi, sillä vastauksiin tulee omin sanoin kuvata juuri sinun yksilöllistä tilannettasi. Tekoälyn tuottama teksti on varsin helppo identifioida verrattuna hakijoiden itsensä kirjoittamiin vastauksiin. Jos kopiointi tulee ilmi, hakemuksesi saatetaan hylätä tai opinto-oikeutesi saattaa päättyä ilman erillistä varoitusta. Vastaukset on oltava itse kirjoitettu.
 • Liitä hakemukseen kopio ylioppilastutkinto- tai vastaavasta todistuksesta tai todistus suoritetusta ammatillisesta perustutkinnosta. Voit myös liittää muita todistuksia halutessasi, esim. ammattitutkintotodistus. Voit myös toimittaa todistuksen meille sähköpostilla myöhemmin, jos sinulla ei vielä ole sitä.
 • Englanninkielentaitoasi arvioimme yleensä tutkintotodistuksen arvosanan kautta. Jos olet valmistuttuasi käyttänyt kieltä työelämässä tai muuten, kerro siitä hakemuksessasi.

Hakemalla HELBUSiin nyt

 • Saat englantilaisen University of Northampton -yliopiston kandidaatin tutkinnon 2-3 kalenterivuodessa.
 • Lisäksi saat englantilaisen Higher National Diploma -tutkinnon jo kahden lukuvuoden opintojen jälkeen.
 • Opit kansainvälisen liiketoiminnan pelisäännöt useasta maasta tulevien vierailevien opettajien johdolla.
 • Haet töitä kansainvälisistä yrityksistä Suomessa tai ulkomailla ehkä jo kahden vuoden kuluttua.

Hakuaikataulu

Vastaanotamme hakemuksia ja teemme opiskelijavalintoja ympäri vuoden, joten sinun kannattaa lähettää hakemuksesi meille heti, kun tiedät haluavasi hakea. Hakemuksessa voit kertoa, milloin haluat aloittaa opintosi. Viimeiset hakupäivät syksyn ja kevään aloituksiin voit tarkistaa täältä.

Oletko epävarma englannin kielen taidostasi?

Mietitkö riittääkö englanninkielen osaamisesi HELBUSissa opiskeluun? Tämä on yleensä aiheeton huoli, sillä englanninkielinen taloussanasto on uutta kaikille ja siinä mielessä kaikki aloittavat samalta viivalta. Vierailevat opettajat arvioivat töiden asiasisältöä, eivät niinkään kieltä. Englanninkieli kannattaa ottaa haltuun tulevaisuuden työympäristössä menestymisen kannalta ja opiskelu englanninkielellä on siihen hyvä tapa.

Jos haluat keskustella englanniksi opiskelusta tai kysellä lisää opiskelusta voit soittaa tai lähettää sähköpostia. Vastaamme mielellämme!

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna