Valmistuneiden tarinoita

Aleksi Yrtti

 

Krista Korpela

 

Kristiina Ojanen

TestimKristiina

Lähdin suoraan valmistuttuani HELBUSista Pariisin ESLSCA yliopistoon, johon olin hakenut kauppatieteen kandin ja maisterin yhteislinjalle. Aloitin koulun heti tammikuussa ja kaikki on sujunut aivan mahtavasti.

Ensimmäinen positiivinen yllätys tuli ensimmäisellä tapamisella ohjelman johtajan, Nazilan kanssa, kun sain tietää, että koska olen BBA/MBA yhteislinjalla saan aloittaa MBA kurssien suorittamisen jo samalla kun vielä teen kandia loppuun. Nyt pystynkin siis etenemään molemmissa yhtä aikaa, joten täydellä lukujärjestyksellä voin olla jopa 1,5 vuodessa valmis maisteri! Eli BBA että MBA taskussa! Mahtavaa!

Opiskelu HELBUSissa valmisti minua ylipäätään opintojen suhteen hyvin tähän kouluun ja tuntuu siltä, että useilla kursseilla minulla oli jopa paremmat pohjatiedot, kuin monilla muilla. Myös ESLSCAssa opettajat ovat mukavia ja mielenkiintoisia, mutta tässä kohtaa täytyy ylistää HELBUSin vierailevia opettajia, jotka olivat aivan huipputasoa ja toinen toistaan kiinnostavampia.

Kaiken kaikkiaan olen viihtynyt erittäin hyvin ja iloinen siitä, että hain HELBUSiin ja viimeiselle vuodelle ESLSCA kouluun. Olen saanut paljon kavereita ja hyviä kontakteja tulevaisuuteen ja Pariisi on aivan mahtava paikka!

 

Linda Nylund

lindanylund

HELBUSin jälkeen pääsin Northamptonin yliopistoon suorittamaan kandidaatin tutkintoni loppuun Business and Management -ohjelmassa. Olen erityisen tyytyväinen valintaani sen nopeuden takia; sain opintoni loppuun jo heinäkuussa ja pystyin aloittamaan maisteriopintoni pian sen jälkeen syyskuussa. Opinnot HELBUSissa loivat hyvän pohjan kanditutkinnon viimeistä vuotta varten, ja tunsin vaadittavat käsitteet hyvin.

Sain maisteripaikan Readingin yliopistosta, Behavioural Finance -ohjelmasta. Pääainevaihtoehtoja ja valinnaisia aineita on paljon, riippumatta siitä mitä aineita opiskeli kandivaiheessa. Readingin yliopiston kautta järjestyy myös hyvin työllistymismahdollisuuksia sellaisissa yrityksissä kuten JP Morgan, Barclays, UPS, Deloitte, jne. Rekrytointitilaisuuksia on paljon ja heidän fasiliteettinsa ja kontaktinsa opiskelijoiden tukemiseksi työnhaussa ovat upeat.

Kun saan maisteriopintoni loppuun toivon löytäväni harjoittelupaikan pankki- ja rahoitussektorilta. Erikoistun yritysostoihin opinnoissani, ja toivon pääseväni työskentelemään sillä alalla aluksi Englannissa ja myöhemmin myös Suomessa. HELBUS on auttanut minua pääsemään nopeasti pitkälle tulevaisuudensuunnitelmissani, kiitos siitä kaikille helbusilaisille!

 

Martin Wichmann

1martin

Olen juuri valmistunut kandiksi EU Business School:sta, Münchenistä Saksasta ja saan kanditodistuksen myös HELBUSista. Opiskelin ensin kanditutkinnon kaksi ensimmäistä vuotta HELBUSissa, minkä jälkeen jatkoin opintojani Saksassa. Münchenin kokemus oli erityisen hyödyllinen paitsi siellä opittujen yritysjohtamisen taitojen kautta, myös sitä kautta, että siellä tutustui ihmisiin eri puolilta maailmaa ja näiden ihmisten kanssa syntyi uudenlaisia ideoita mm. start up yrityksistä.

Suomeen palattuani olen ollut töissä Flow Drinks Oy:ssä myyntipäällikkönä. Se on pieni yritys, joka on luomassa uudelleen brändiään ja jolla on kunnianhimoiset kansainvälistymissuunnitelmat ja tarjoaa sikäli erittäin mielenkiintoisen ikkunan siihen, miten yritys lähtee alkuvaiheen ponnistelujen jälkeen menestymään ja miten kasvattaa toimintaa. Kaiken lisäksi olen perustanut myös parin kaverin kanssa yrityksen nimeltään TechFerm, jonka toimiala on verkkokauppa ja maahantuonti. HELBUSin opinnot ja vaikuttavat opettajat antoivat erinomaisen pohjan menestyä opinnoissani Saksassa ja minulla on ollut paljon hyötyä opinnoistani yrityksen perustamisessa ja rakentamisessa.