Ei pääsykoetta – sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi, jos onnistut vakuuttamaan meidät opiskelumotivaatiostasi!

Kandidaattiohjelman kuvaus

Saat kansainvälistä opetusta 17 eri maasta tulevilta professoreilta ja lehtoreilta.

HELBUS valmistaa sinut kansainväliseen työympäristöön. 17 eri maasta tulevat opettajamme ovat tyypillisesti professoreina tai lehtoreina oman kotimaansa yliopistoissa. Opetus tapahtuu englanniksi. Saat opinnäytteiden laatimiseen runsaasti aikaa ja niitä tehdessä saat hyödyntää sanakirjaa ja oppikirjoja. Tarjoamme myös lisäkurssin englannissa sitä tarvitseville.

Tutustu professoreihimme täällä »

Elämäsi paras investointi

Yliopistokoulutus on erittäin kannattava investointi. Suomessa tehtyjen tutkimusten mukaan kauppatiedettä opiskellut henkilö tienaa koko uransa aikana noin 500 000 euroa enemmän verrattuna tilanteeseen, jossa hän ei olisi opiskellut.

HELBUSin 4 705 euron lukukausimaksu maksetaan aina lukukauden alussa. Koko kandidaatintutkinnon maksut ovat siten yhteensä 28 230 euroa. HELBUSin opiskelijat saavat täydet opintotuet ja opintolainat, joita opintojen aikana ehtii kertyä noin 20 000 euroa. Opintojen aloittaminen ei sido sinua maksamaan koko 28 230 euron hintaa. Eli jos suunnitelmasi muuttuvat kesken opintojen seuraavien lukukausien maksuja ei tarvitse maksaa.

Tilaa hakupaketti täältä »

University of Northampton

University of Northamptonille on Englannissa myönnetty arvostettu Teaching Excellence Gold palkinto.Northampton on valittu kolmena vuonna peräkkäin The Times Higher Education palkintoehdokkaaksi ‘Business School of the Year’ kategoriassa. UoN ja sitä kautta myös sen HELBUSisssa tarjottavat ohjelmat kuuluvat Englannin korkeakouluviranomaisten laadunvalvonnan piiriin.

Yliopistotutkinto, jolla työllistyy erinomaisesti

Suorittamalla University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Suomessa HELBUSissa, saat täsmälleen saman tutkinnon, jonka saisit, jos opiskelisit kandidaatintutkinnon kaikki kolme vuotta Englannissa.

Tutkinnolla työllistyy erinomaisesti ja HELBUSista valmistuneita työskentelee mm. seuraavissa yrityksissä: Nordea, OP, S-Pankki, Mandatum Life, If, EY, Elisa, ExxonMobil, Tesla sekä lukuissa pienyrityksissä Suomessa ja ulkomailla.

Kandidaatin tutkinnon jälkeen sinulla ovat myös jatko-opintojen suhteen kaikki ovet avoinna. Voit täydentää opintosi maisterin tutkinnoksi HELBUSin ja Northamptonin yksivuotisessa maisterin ohjelmassa Helsingissä tai suomalaisten ja ulkomaisten yliopistojen 1-2 vuotisissa maisterin ohjelmissa Suomessa tai ulkomailla.

Koska HELBUS on yksityinen korkeakoulu, ei HELBUSissa opiskelu myöskään vie paikkaasi valtion yliopistojen ensikertalaiskiintiössä.

Opiskelijoiden tarinoita

Aino Kauppinen

HELBUSissa minua kiinnostivat eniten opintojen kansainvälisyys, ohjelman nopeus, keskittyminen yhteen aiheeseen kerrallaan sekä vierailevat professorit. Kansainvälisyys on nykypäivänä todella tärkeää. Vaikka odotukseni olivat korkealla, ne ovat ylittyneet! Opettajat ovat todella päteviä, henkilökunta todella avuliasta ja opiskelu mielenkiintoista!

Belinda Selonen

Päätin hakea HELBUSiin, koska täällä voi opiskella englanniksi kansainvälisten opettajien opetuksessa. Odotin erityisesti mielenkiintoisia kursseja mielenkiintoisilta professoreilta ja odotukseni ovat pääosin täyttyneet. Myös terminologia oli alussa haastavaa mutta kova työ palkitsee ja tunnen oppineeni todella paljon.

Suosikkiaineeni on markkinointi ja haluaisin tulevaisuudessa työskennellä sen parissa. Haastavinta opinnoissa ovat olleet tiukka opiskelutahti ja opinnäytteiden deadlinet. Pidän kuitenkin siitä, miten minua haastetaan HELBUSin opinnoissa.