Maisterin tutkinto kokopäiväopiskeluna 12kk tai työn ohessa opiskeltavana 24kk!

Maisteriohjelman kuvaus

HELBUS ja englantilainen University of Northampton (UoN) ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa HELBUS tarjoaa UoN:n maisteriohjelmaa Suomessa.

Lue lisää »

Opintojen sisältö

MBA-ohjelmaan sisältyy moduuleja mm. seuraavilta osa-alueilta: johtaminen ja organisaatiokäyttäytyminen, strateginen markkinointi, rahoitus ja päätöksenteko, yritysstrategia ja innovaatiot, tuotantotalous, henkilöstöjohtaminen ja neuvottelutaidot.

Lue lisää »

Hakukelpoisuus

Voit hakea MBA -ohjelmaan, jos olet saanut tai pian saamassa kauppatieteiden kandidaatin, tradenomin tai muun alemman korkeakoulututkinnon, esim. oikeustieteistä tai teknilliseltä alalta.

Lue lisää »

Mikä on HELBUS?

HELBUS on vuonna 2012 perustettu yksityinen suomalainen kauppakorkeakoulu, jossa voit suorittaa englantilaisen yliopiston University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnot Suomessa opiskellen.

Opinnot etenevät nopeasti ja voit saavuttaa suomalaista kauppatieteiden kandidaatin tutkintoa vastaavan englantilaisen tutkinnon jopa kahdessa kalenterivuodessa. Maisterintutkinnon voi suorittaa kokopäiväisesti opiskellen 12 kuukaudessa ja työn ohessa opiskellen 24 kuukaudessa.

Molemmat tutkinnot myöntää ja niiden laatua valvoo University of Northampton Englannista. Kandidaatin tutkinnon virallinen tutkinnon nimi on Bachelor of Arts (Honours) in Business and Management ja maisterin tutkinnon nimi on Master of Business Administration MBA.

Opiskelijoiden tarinoita

Demi Palanki

Tein HELBUSissa jo kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon, joten maisteri oli kiva aloittaa, kun tiesi, että henkilökuntaan voi luottaa. Odotin myös, että opinnot ovat haastavammat kuin aiemmin.

MBA ohjelma on ollut hieno kokemus, josta olen saanut paljon eväitä ja vahvan pohjan tulevaisuuteen. Opinnoissa on jatkuvasti päässyt haastamaan itseään ja pohtimaan asioita monesta eri näkökulmasta.

Pasi Ketolainen

Etsiessäni itselleni MBA-ohjelmaa HELBUSin henkilökunta vakuutti innokkuudellaan ja lupauksella korkeatasoisesta opetuksesta – lupauksesta, joka piti ja jopa ylitti odotukseni.

Olen työskennellyt aikaisemmin palvelualalla, yrittäjänä sekä kansainvälisen kaupan parissa, ja HELBUSin ohjelma tuntui tarjoavan ratkaisuja työelämän haasteisiin riittävän monipuolisesti ja bisnes-orientoituneesti.