Seitsemän syytä siihen, miksi juuri insinöörin tutkinto ja MBA ovat niin vahva yhdistelmä!

 

Insinöörien vahvasta laskentaosaamisesta on hyötyä monissa kaupallisten alojen ongelmissa kuten esimerkiksi toimitusketjujen optimoinnissa.

Insinööreillä on vahvaa osaamista matematiikassa ja ongelmanratkaisussa. Kun näihin lisätään MBA:n tarjoamat johtamiseen, tiimityöhön, viestintään, kriittiseen ajatteluun, neuvottelutaitoihin sekä liiketoiminnan ydinkysymyksiin liittyvät uudet taidot, niin osaamiskokonaisuus kattaa kaikki yritystoiminnassa vastaan tulevat alueet.

Kun uran edistyessä tulee aika siirtyä asiantuntijaroolista esimiestehtäviin, niin MBA on hyvä tae johtamistaidoista ja liiketoiminnan ymmärryksestä.

MBA-tutkinto on nopea ja tehokas tapa ottaa talousasiat haltuun. Se on suunniteltu antamaan kokonaiskuva kaikista kauppatieteiden osa-alueista myös nimenomaan henkilöille, joiden aikaisempi tutkinto on joltain muulta alueelta.

Myös uran vaihtoon MBA tarjoaa insinöörille hyvän ponnistuslaudan. Tarjolle aukeavat kaikki tehtävät, joissa insinööriosaaminen yhdistyy esimerkiksi rahoitukseen, markkinointiin tai tuotantoketjujen hallintaan.

MBA:n kautta hankittu johtamisen ja kaupallisen alan osaaminen tuovat lisää itsevarmuutta haettaessa johtoryhmä- tai toimitusjohtajatasoille.

MBA-tutkinto yhdessä insinööritutkinnon kanssa tarjoaa myös vahvan pohjan oman yrityksen perustamiseen.

Lue MBA-tutkinnosta lisää täältä!