MBA ja insinöörin tutkinto ovat hyvä yhdistelmä!

Seitsemän syytä siihen, miksi MBA-tutkinto on niin hyvä juuri insinöörin tutkinnon kanssa: 

1) Insinöörien vahvasta laskentaosaamisesta on hyötyä monissa kaupallisten alojen ongelmissa kuten esimerkiksi toimitusketjujen optimoinnissa.

2) Insinööreillä on vahvaa osaamista matematiikassa ja ongelmanratkaisussa. Kun näihin lisätään MBA:n tarjoamat johtamiseen, tiimityöhön, viestintään, kriittiseen ajatteluun, neuvottelutaitoihin sekä liiketoiminnan ydinkysymyksiin liittyvät uudet taidot, niin osaamiskokonaisuus kattaa kaikki yritystoiminnassa vastaan tulevat alueet.

3) Kun uran edistyessä tulee aika siirtyä asiantuntijaroolista esimiestehtäviin, niin MBA on hyvä tae johtamistaidoista ja liiketoiminnan ymmärryksestä.

4) MBA-tutkinto on nopea ja tehokas tapa ottaa talousasiat haltuun. Se on suunniteltu antamaan kokonaiskuva kaikista kauppatieteiden osa-alueista myös nimenomaan henkilöille, joiden aikaisempi tutkinto on joltain muulta alueelta.

5) Myös uran vaihtoon MBA tarjoaa insinöörille hyvän ponnistuslaudan. Tarjolle aukeavat kaikki tehtävät, joissa insinööriosaaminen yhdistyy esimerkiksi rahoitukseen, markkinointiin tai tuotantoketjujen hallintaan.

6) MBA:n kautta hankittu johtamisen ja kaupallisen alan osaaminen tuovat lisää itsevarmuutta haettaessa johtoryhmä- tai toimitusjohtajatasoille.

7) MBA-tutkinto yhdessä insinööritutkinnon kanssa tarjoaa myös vahvan pohjan oman yrityksen perustamiseen.

HELBUSissa tarjottava University of Northamptonin MBA-tutkinto on suunniteltu suoritettavaksi kokopäivätyön ohessa. Tutkinnon kokonaishinta on 23 500 € ja se maksetaan kolmessa 7833 euron erässä kahdeksan kuukauden välein. Opintoihin voi hakea minkä tahansa alan aiemmalla tutkinnolla tai myös esimieskokemuksella tutkinnon puuttuessa. Opinnot voi aloittaa tammi-, touko- ja syyskuussa. Lue lisää ohjelmasta ja hakemisesta täältä! 

Testaa alla olevalla pikatestillä tulisitko valituksi ja ota mielellään yhteyttä:                                         

+358 40 1257215  

info(@)helbus.fi

 

 

Tulisitko valituksi MBA-ohjelmaan?

  • Onko sinulla alempi korkeakoulututkinto? (Tai jos ei ole, niin onko sinulla kokemusta esimiesasemasta ja budjetti- tai liiketoimintavastuusta.)
  • Hyviä esimerkkejä kiinnostuksesta ovat esimerkiksi työtehtävät, aiheeseen liittyvät nykyiset tai tulevat haasteet sekä myös harrastukset ja mielenkiinnnon kohteet.

  • Voiko joku henkilö (esimerkiksi nykyinen tai aikaisempi esimies, opettaja tai kollega) suositella sinua MBA-ohjelmaan?
  • Voitko osoittaa riittävää englannin kielen taitoa esimerkiksi jollakin seuraavista tavoista (yksi riittää):
  • Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää (tai vaikka täydennettävää ylläoleviin vastauksiisi) kirjoita alle.
    Vahvistamalla ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.