MBA-tutkinnon hinta nousee – opiskele edullisemmalla hinnalla!

University of Northamptonin Suomessa suoritettavan MBA-tutkinnon suosio kasvaa huimaa vauhtia ja osallistujamäärä kaksinkertaistui jo toista vuotta peräkkäin.

 

Tutkinnon hinta tulee nousemaan siten, että aloittaessasi toukokuussa 2021 voit vielä opiskella edullisemalla 16900 € hinnalla (koko tutkinnon hinta).

 

Syksyllä 2021 aloittaville tutkinnon hinta tulee olemaan 17900 €.

 

Hakuaika päättyy 28.3.2021.

 

 • Haluaisitko ottaa kantaa yrityksen strategisiin kysymyksiin?
 • Tarvitsetko kauppatieteiden maisterin (MBA) tutkintoa uralla etenemiseen
 • Haluaisitko esimiestehtäviin?
 • Haluaisitko saada budjetti- tai liiketoimintavastuuta?

Nyt voit suorittaa englantilaisen yliopiston University of Northamptonin kauppatieteiden maisterin (MBA) tutkinnon Suomessa, työn ohessa 24 kuukaudessa tai kokopäiväisesti opiskellen 12 kuukaudessa!

MBA valmistaa sinut urasi seuraavalle askelmalle!

MBA-tutkintoa tarvitaan usein tilanteissa, jossa työssään hyvin menestynyt henkilö etenee esimiesasemaan tai liiketoimintavastuuseen. Tai kun henkilö alkaa valmistautua organisaation johtoryhmän jäsenyyteen tai ehkä jopa toimitusjohtajuuteen. Jos korkeakoulututkinto on jäänyt kokonaan hankkimatta, muodostuu sen puutteesta usein uralla etenemisen este.

MBA perehdyttää sinut liiketoiminnan keskeisiin kysymyksiin

Suomessa tarjottava University of Northamptonin MBA tutkinto on suunniteltu perehdyttämään osallistujat yritysjohdon strategisiin kysymyksiin. Tutkintoon sisältyy kursseja mm.

 • Johtamisesta
 • Strategiasta ja innovaatiotoiminnasta
 • Tuotantotaloudesta
 • Organisaatiokäyttäytymisestä
 • Markkinoinnista
 • Rahoituksesta
 • Yrittäjyydestä ja
 • Neuvottelustrategiasta.

Virallinen maisterin tutkinto

HELBUSin ja University of Northamptonin Suomessa tarjottavan MBA-ohjelman suorittaneet saavat University of Northamptonin MBA-tutkinnon, joka on samalla virallinen englantilainen maisterin tutkinto.

Tiukka laadunvalvonta

University of Northamptonin on yksi 45 yliopistosta, joka on saanut arvostetun ”Teaching Excellence Gold” palkinnon Briteissä vuonna 2017. University of Northampton on valittu kolmena vuonna peräkkäin The Times Higher Education (THE) palkintoehdokkaaksi ‘Business School of the Year’ kategoriassa. UoN ja sitä kautta myös sen HELBUSisssa tarjottavat ohjelmat kuuluvat Englannin yliopistojen tiukan QAA-laadunvalvonnan piiriin.

MBA-tutkinnon edut sinulle

Berkeley Haas -Business School:issa tehdyn tutkimuksen mukaan uusien työmahdollisuuksien ja piristyvien uranäkymien lisäksi MBA-opiskelijat katsovat saavansa opinnoista mm. seuraavia hytyja:

 • Lisääntynyt itseluottamus ja uskottavuus
 • Paremmat kommunikaatiotaidot ja ajankäytön hallinta
 • Laajempi maailmankuva

Moni HELBUSin MBA-tutkintoa opiskeleva on taustaltaan tradenomi. Haaga-Helian opiskelija Minna Suutari selvitti lopputyössään ammattikorkeakoulusta valmistuneiden yleisimpiä syitä jatkaa opintojaan maisteriksi. Tärkeimpiä syitä olivat työllistyminen, urakehitys ja jatko-opintomahdollisuudet:

”Ylemmän korkeakoulututkinnon arvo on nähtävissä konkreettisesti tutkimuksen esiintuoman asematason, palkkauksen ja työttömyyden vertailulla. Tradenomeista hyvin pieni osa, alle 20 %, työskentelee johtotehtävissä, kun taas ekonomeista yli 40 % työskentelee samantasoisissa tehtävissä. Ekonomien keskipalkka on yli 2000€ korkeampi kuin tradenomien, johtuen juuri ekonomien sijoittumisesta työelämässä. Näin ollen vaativimpia työtehtäviä haluavan tradenomin kannattaa pyrkiä suorittamaan ylempi korkeakoulututkinto.”

Työn ohessa 24 kuukaudessa tai kokopäiväisesti 12 kuukaudessa!

Ohjelma kestää 12 kuukautta kokopäiväisesti opiskellen tai 24 kuukautta osapäiväisesti (työn ohessa) opiskeltuna. Opetus tapahtuu verkossa ja intensiivisena lähiopetuksena. 12 kuukauden versiossa lähiopetuspäiviä (yleensä to, pe, la) on keskimäärin 3-7 päivää kuussa. Vastaavasti 24 kuukauden ohjelmassa lähiopetusta on 1-3 päivää kuussa ajoittuen loppuviikkoon (yleensä to, pe, la). Intensiivijaksoille osallistuminen on erittäin suositeltavaa, mutta tutkinnon pystyy suorittamaan myös osallistumatta niihin (esim. työesteiden tai etäisyyksien takia). Itsenäiseen työskentelyyn on hyvä varata 10-15 tuntia viikossa (24 kk versio) tai 20-30 tuntia viikossa (12 kk versio).

Opit myös päämäärätietoisilta opiskelutovereiltasi!

Suomessa tarjottavan MBA-tutkintomme osanottajista noin 25 prosentilla on toimitusjohtajatausta, noin neljänneksellä on johtoryhmän jäsenyystausta, noin 25 prosentilla asiantuntijarooli ja lopuilla 25 prosentilla on takanaan hiljattain suoritettu kauppatieteiden kandidaatin tutkinto.

Opiskelijat ovat tyytyväisiä!

”Ennen ohjelman alkua odotukseni olivat korkealla, mutten sittenkään ollut ihan varma mitä tuleman pitää. Odotukseni ovat ylittyneet moninkertaisesti; proffat ovat huippuammattilaisia sekä opettajina että omien alansa toimijoina, ja olen todella etuoikeutettu saadessani hyötyä heidän osaamisestaan näin, vieläpä hyvin kilpailukykyiseen hintaan.”

Pasi Ketolainen

”Nyt oli aika investoida itseeni – HELBUSin MBA sopi tilanteeseen. Olen huomannut urani varrella, että urakehityksen kannalta on erittäin suositeltavaa omata maisterin tutkinto. MBA-tutkinnon valitsemisen taustalla oli myös halu kehittää itseään ja lisätä omaa kilpailukykyä työmarkkinoilla. HELBUSin ohjelmassa vaikutuksen teki sen kansainvälisyys ja monipuoliset, kansainväliset professorit. Vuoden kestävä ohjelma sopii elämäntilanteeseni täydellisesti, sillä saan tutkinnon nopeasti ja pääsen jatkamaan työuraani pian. Olen ollut todella tyytyväinen ohjelmaan tähän asti. Positiivisena yllätyksenä tuli se tiivis yhteistyö University of Northamptonin ja HELBUSin välillä, joka takaa tarkat raamit opinnoissa ja laadukkaan opetuksen.”

Hanna Hautajärvi

”Valmistuin juuri kandidaatin ohjelmasta Barcelonasta ja halusin jatkaa suoraan maisteriohjelmaan. HELBUSin MBA osui täydelliseen kohtaan, sillä jos olisin halunnut hakea muihin suomalaisiin maisteriohjelmiin, minun olisi pitänyt odottaa vielä vuosi. Haluan myös pitää ovia auki kansainväliselle uralle ja MBA on hyvin arvostettu ulkomailla. Opiskelin kandin kaksi ensimmäistä vuotta HELBUSissa, joten tiesin, että tulen viihtymään ja voin luottaa siihen, että homma toimii ja tutkinto on hyvä. Ohjelma on ollut haastava, mutta HELBUSin henkilökunnalta ja professoreilta on saanut aina tarvittaessa apua. Olen viihtynyt ohjelmassa hyvin, meillä on todella mukava ryhmä ja myös professorit vaikuttavat todella laadukkailta ja mielenkiintoisilta!”

Nina Miettinen

MBA-tutkinnon hinta

Koko ohjelman lukukausimaksut vuonna 2020 aloittaville EU- ja ETA maiden kansalaisille ovat yhteensä 13 629 € + ALV, (yht 16 900 €). Ne maksetaan kolmessa 5 633 € erässä. Sähköiset oppikirjat sisältyvät pääosin lukukausimaksuun. Kannettava tietokone ja MS Office paketti tarvitaan myös.

Todennäköisesti Suomen paras hinta-/laatusuhde!

University of Northamptonin MBA-tutkinto on Suomen edullisin MBA-tutkinto. Se on samalla yksi harvoista MBA-tutkinnoista, joka on samalla virallinen yliopistotutkinto.

Otamme hakemuksia vastaan jatkuvasti!

Seuraava kurssi alkaa toukokuussa 2021. Voit hakea siihen nyt 28.3. asti. Katso hakuohjeet täältä!

Haluatko tietää enemmän?

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai haluaisit tulla paikanpäälle tutustumaan HELBUSiin ja Northamptonin MBA-ohjelmaan, niin soita tai laita mailia:

Kari Jääskeläinen

Puhelin: 040 501 7627
kari.jaaskelainen@helbus.fi

PS. Jos urakehityksesi näyttää siltä, että tarvitset MBA-tutkinnon lähivuosina, tee hakemus nyt saman tien. Seuraava tutkintoa edellyttävä ylennysmahdollisuus saattaa tulla milloin vain.