HELBUSissa suoritetulla kandidaatin tutkinnolla työllistyt hyvin ja voit hakea kaikkien suomalaisten kauppakorkeakoulujen maisterin ohjelmiin!

Suorittamalla University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Suomessa HELBUSissa säästyt turhilta välivuosilta.

Lue alta lisää…

Sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi opiskelijaksi, sillä emme niinkään kilpailuta hakijoita keskenään, vaan useimmat, jotka täyttävät hakukriteerit, valitaan ja he voivat sitten näyttää kykynsä kansainväliseen tapaan itse opinnoissa. 

HELBUSiin hakemisessa ei siis käytetä valintakoetta, eikä sinulla ei tarvitse olla huippuarvosanoja ylioppilaskirjoituksista. Sen sijaan odotamme sinulta aitoa sitoutumista opiskelun, sillä kolmivuotinen tutkinto suoritetaan (myös kesällä tapahtuvan opiskelun johdosta) kahdessa kalenterivuodessa.

Tiedätkö miksi maksullinen yliopistotutkinto tulee edullisemmaksi kuin yksikin välivuosi?

Kauppatieteiden maistereiden aloituspalkkojen mediaani on 3 200 euroa kuukaudessa. Yksin asuvalle tästä jää vuodessa käteen nettopalkkana noin 31 400 euroa. Tämä on vähintäin se summa, minkä työuran aloituksen viivästyminen yhdellä vuodella maksaa sinulle. (Mikäli vertailukohtana käytetään uran lopusta jäävää vuotta, menetetty kustannus on lähes kaksinkertainen.)

Vaikka julkiset yliopistot ovat ilmaisia, ne eivät ole sitä enää siinä tapauksessa, että joudut käyttämään välivuosia niihin päästäksesi. Eli kääntäen: uran alun aikaistuminen jo yhden välivuoden verran tuottaa enemmän nettopalkkaa kuin koko kandidaatin tutkinnon yhteenlasketut lukukausimaksut (32 990 €).

Aloittamalla opinnot HELBUSissa välivuoden sijaan valmistut jopa kolme vuotta aikaisemmin verrattuna siihen, että pidät välivuoden ja pyrit uudelleen. Välivuoden poisjääminen säästää yhden vuoden ja HELBUSissa myös kesäisin tapahtuva opiskelu nopeuttaa opintoja kahdella vuodella.

Heräsikö sinulle joku seuraavista kysymyksistä?

 • Mihin voit jatkaa HELBUSissa suoritetulla tutkinnolla?
 • Paljonko menetät palkassa koko urasi aikana, jos et suorita yliopistotutkintoa?
 • Miksi maksullinen yliopistotutkinto tulee edullisemmaksi kuin yksikin välivuosi?
 • Onko sisäänpääsy maksulliseen tutkintoon helpompaa – entä ovatko opinnot?
 • Monessako maailman kymmenestä parhaasta yliopistosta on lukukausimaksut?
 • Minkälaisiin tehtäviin HELBUSista valmistuneet ovat työllistyneet?
 • Miten maksullisen tutkinnon lukukausimaksut voi rahoittaa?
 • Paljonko maksullinen kandidaatin tutkinto maksaa?
 • Miten HELBUSiin haetaan ja miten opiskelijat valitaan?

Lataa vastaukset näihin kysymyksiin täältä:


  Vahvistamalla ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla!

Kari Jääskeläinen

Puhelin: 040 501 7627
kari.jaaskelainen(@)helbus.fi