Työn ja opiskelun yhdistäminen on vaivatonta HELBUSin MBA ohjelmassa!

University of Northamptonin ja HELBUSin kauppatieteiden maisterin tutkinnon (MBA) voi suorittaa joko yhdessä tai kahdessa vuodessa. Kahden vuoden ohjelma on suunniteltu opiskeltavaksi työn ohella. 

Opiskelu jakaantuu syys- ja kevät- ja kesälukukausiin. Opintojen tahti on tiiveintä loka-marraskuussa ja alkukeväästä. Muina aikoina luentoja on harvemmin. 

Pääosin etäopiskelua, kerran kuussa lähipäiviä

HELBUSin opetus toimii modernilla blended menetelmällä, eli opiskelu koostuu luokkaopetuksesta, online-opetuksesta sekä omalla ajalla suoritettavista tehtävistä. Kaikilla kursseilla on myös kirjallisuussuosituksia, joiden avulla oppimistaan voi syventää omalla ajallaan. 

Kahden vuoden ohjelmassa luentoja on noin kerran kuussa kampuksella ja muina viikkoina luennot ovat etäluentoja. Kampusjakso on yleensä 1-3 päivää ajoittuen torstain ja lauantain välille.  Jos työesteet tai etäisyys estävät osallistumasta luennoille reaaliaikaisesti, verkkoon tuotetaan vaihtoehtoista materiaalia myöhemmin katsottavaksi.

Läsnäolopakkoa ei ole

University Of Northamptonin MBA ohjelmassa ei ole läsnäolopakkoa, eli luennon väliin jättämisestä ei sakoteta arvostelussa. Luentojen jälkeen  luennon kaikki materiaali julkaistaan, joten omalla ajallaankin on helppoa tutustua luennon aiheisiin. 

Opintojen työmäärä ja oman työpaikan hyödyntäminen tehtävissä

Opiskelijat käyttävät opiskeluunsa tyypillisesti noin 10-15 tuntia viikossa. Tähän kuuluvat luennot, omaehtoinen opiskelu ja tehtävien kirjoittaminen. 

Valtaosa opiskelijoista työskentelee opintojensa ohessa ja he pystyvät siten hyödyntämään tehtävissään työpaikkansa todellisia  tilanteita ja haasteita. Suurin osa tehtävistä onkin hyvin käytännönläheisiä ja opiskelijan kannattaa perustaa vastauksensa tosielämän tapauksiin, jolloin niistä on hyötyä omissa työtehtävissä.

Kahdella kursseista (Research Project ja Entrepreneurship Report) voit valita työn aiheeksi suoraan jonkin työtehtäviisi liittyvän asian. 

HELBUSin henkilökunta ja opettajat tukevat opiskelijoita mielellään ja mahdollistavat näin aktiivisen opiskelun kiireisenkin työelämän ohessa.

Erinomainen hinta-/laatusuhde!

MBA-ohjelman lukukausimaksut ovat tammikuussa 2024 aloittaville suomalaisille ja EU-maiden kansalaisille €23.500 yhteensä koko tutkinnosta.  Suomalaiset ja EU-maiden kansalaiset maksavat lukukausimaksun kolmessa erässä (€7.833 touko-, tammi-, ja syyskuussa). Lukukausimaksu sisältää opetuksen ja laajan digitaalisen aineiston. 

Heräsikö sinulle kysymyksiä aiheesta?
Soita tai laita viestiä!
+358 40 1257215
info(at)helbus.fi

Pyydä lisätietoja alta!

Tilaa tästä lisätiedot MBA-tutkinnosta!


    Vahvistamalla ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla!

Kari Jääskeläinen

Puhelin: 040 501 7627
kari.jaaskelainen(@)helbus.fi