Haluaisitko näyttää kykysi itse opinnoissa, eikä välivuosiin hukkaamalla?

Pystyisitkö opiskelemaan kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon kahdessa vuodessa – englanniksi?

Suorita University of Northamtonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinto Suomessa, ilman pääsykoetta tai tiukkaa todistusvalintaa.

Tuntuuko opiskelijavalinta epäoikeudenmukaiselta tai turhauttavalta?

Uskot varmasti, että sinussa on potentiaalia. Tiedämme kaikki hyvin, miltä tuntuu saada hylkäävä päätös ja miltä tuntuu vuoden odottelu seuraavaan pääsykoekierrokseen, jossa taas 150 000 hakijaa kilpailee alle 50 000 paikasta.

Kohtaloaan ei kannata kuitenkaan jättää pelkästään valtionyliopistojen opiskelijavalinnan varaan, sillä esimerkiksi Turun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan pääsykoe ei ennusta opiskelumenestystä lainkaan. 

Pääsykoeoravanpyörälle on olemassa erinomaisia vaihtoehtoja

Perinteistä pääsykoejärjestelmää ei ole käytössä monessakaan maassa, vaan useimmissa maissa kaikki potentiaaliset hakijat pääsevät aloittamaan opintonsa. Opiskelijan tulee kuitenkin suoriutua vaadittavista opinnoista valmistuakseen. Myös HELBUSissa noudatetaan tätä periaatetta ja vaikka sisäänpääsy on suhteellisen helppoa, itse opiskelu vaatii työtä.

HELBUSissa voi opiskella kauppatieteiden kandidaatin (Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management) sekä maisterin (Master of Business Administration) tutkinnot. Valmistuvat opiskelijat saavat virallisen yliopistotutkintotutkinnon University of Northamptonilta.

HELBUS ei järjestä erillistä pääsykoetta vaan kandiopiskelijat valitaan hakulomakkeen opiskelumotivaatiota kartoittavien kysymysten sekä puhelinhaastattelun perusteella. Arvioimme hakemuksen kokonaisvaltaisesti erityisesti sen mukaan, miten hakija on vastannut hakemuslomakkeen motivaatiokysymyksiin, millaiset todistukset hakijalla on ja miten hakija on menestynyt englanninkielessä toisen asteen koulutuksen tutkinnossa. Opintoihin vakavasti suhtautuvalla hakijalla onkin erittäin hyvä todennäköisyys tulla valituksi.

HELBUSin yhteistyökumppanit University of Northampton ja Pearson valvovat tiukasti HELBUSin opetuksen laatua. Pearson ja Univeristy of Northampton ovat puolestaan Englannin opetusviranomaisen Ofqualin ja QAA:n valvonnan alaisia ja Ofqual taas on suoraan Englannin parlamentin valvonnan alaisuudessa. HELBUS on myös Suomen Opetushallituksen Education Finland – koulutusvientiohjelman jäsen.

Työuran aloitus aikaistuu useilla vuosilla

Koska HELBUSiin pääsy on suhteellisen todennäköistä, opiskelijamme pääsevät aloittamaan opintonsa mahdollisimman nopeasti. Luokkaopetuksessa tutkinnon voi suorittaa nopeutetusti kahdessa kalenterivuodessa, koska myös kesälukukaudella on opetusta. Verkkototeutuksessa tutkinnon voi suorittaa osin etänä ja osin luokkaopiskeluna kolmessa vuodessa ja sen voi opiskella mainiosti esimerkiksi työn ohessa. Nopea valmistuminen aikaistaa työuran alkua ja nuori saattaakin siksi olla jo rekrytointihaastatteluja tekevä tiimipäällikkö sinä vaiheessa, kun hän olisi valmistunut valtion yliopistosta ja hakemassa vasta ensimmäistä työpaikkaansa.

Kauppatieteen kandidaateille on tarjolla monia uravaihtoehtoja

HELBUSin ohjelmien oppimistavoitteet on suunniteltu yhteistyössä työnantajien kanssa. Opetuksen tavoitteena on kehittää opiskelijoista päteviä ammattilaisia elinkeinoelämän tehtäviin ja samalla mahdollistaa työkalut oman itsensä ja työnsä arviointiin, jotta he voivat täyttää työnantajien ja nopeasti muuttuvan toimintaympäristön asettamat vaatimukset. HELBUSin opinnot valmistavat opiskelijoita monipuolisiin tehtäviin esim. rahoituksen, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon tai yleisjohdon parissa. Kandeiksi valmistuneet opiskelijamme ovat työllistyneet mm. keskeisiin suomalaisiin pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin, kansainvälisiin yrityksiin sekä moniin pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin.

HELBUSissa suoritettavalla University of Northamptonin kandidaatin tutkinnolla voit halutessasi myös jatkaa opintojasi maisteriohjelmassa hakemalla johonkin seuraavista:

  • University of Northamptonin MBA-ohjelmassa Suomessa tai Englannissa
  • Maisteriohjelmiin useimmissa suomalaisissa yliopistoissa
  • Ulkomaisiin maisteriohjelmiin

HELBUSin opiskelijat ja heidän vanhempansa ovat tyytyväisiä

HELBUSissa on jo neljästätoista perheestä opiskellut useampi kuin yksi perheenjäsen. Tämä kertoo opiskelijoiden ja heidän vanhempiensa tyytyväisyydestä opetukseen.

“HELBUSissa opiskelu on ollut todella palkitseva kokemus ja en malta odottaa mitä jatko tuo tullessaan!”

Demi Palanki

“Englantini on parantunut ja olen jo nyt saanut hurjasti itsevarmuutta HELBUSista. Olen erittäin tyytyväinen valintaani hakea HELBUSin etäopiskelulinjalle.”

Anna Lammela

“HELBUSia suosittelen niille ketä kiinnostaisi opiskella business koulussa, se on kumminkin hyvin erilainen kokemus verrattuna tavalliseen yliopistoon, ja niille joita kiinnostaa opiskella englanniksi kansainvälisten opettajien johdolla. Mielestäni HELBUS sopii myös niille, joilla ei ole täysin vielä selvillä mitä haluaisi elämältään, sillä ei minullakaan aluksi ollut. HELBUS avasi minulle monia uusia mahdollisuuksia, joita en olisi muualta saanut.”

Belinda Selonen

Maksullinen yliopistotutkinto ovat erittäin kannattava investointi

Investointi koulutukseen on erittäin kannattava sijoitus. Suomessa on tutkittu, että yliopistotutkinto kauppatieteissä lisää henkilön nettoansioita noin 500 000 € verrattuna tilanteeseen, jossa hän ei suorittaisi korkeakoulututkintoa.

Kandidaatin tutkinnon lukukausi maksaa luokkaopetuksessa 4 705 € ja koko tutkinto maksaa yhteensä 28 230 €. Etäohjelmassa lukukausi maksaa 4 905 € ja koko tutkinto maksaa yhteensä 29 430 €. Lukukausimaksut maksetaan aina ennen uuden lukukauden alkua. HELBUSin opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan Kelan opintotukea ja opintolainaa kandidaattiohjelman luokkaopetusohjelmassa. (Sivu jatkuu lomakkeen jälkeen.)

Riskitön tapa varmistaa opiskelupaikka

Hakeminen HELBUSin ohjelmiin ei vie paikkaasi suomalaisten yliopistojen ensikertalaiskiintiössä. Voit siis hakea vaikka jo tänään ja saada vahvistuksen opiskelupaikasta ensi syksylle noin kahdessa viikossa.

Opiskelupaikan peruuttamisesta ei myöskään aiheudu mitään lisäkustannuksia. Aikaisesta hakemisesta on etua myös hakiessasi esimerkiksi opiskelija-asuntoa HOASilta. Opiskelija-asuntoa voi hakea neljä kuukautta ennen toivottua muuttopäivää ja hakemalla opiskelijaksi ajoissa vältät syksyn ruuhkan opiskelija-asuntojen haussa.

Täytä hakemuslomake »

Haluatko tietää enemmän?

Jos haluat keskustella mistä tahansa asiasta, soita tai lähetä ehdotus sinulle sopivasta tapaamisajasta:

Kari Jääskeläinen

Puhelin: 040 501 7627
kari.jaaskelainen@helbus.fi