Työn ja opiskelun yhdistäminen onnistuu HELBUSissa!

Jos sinulla ei vielä ole korkeakoulututkintoa eikä johtamiskokemusta, on kandidaatin tutkinto sinulle oikea vaihtoehto. Lue lisätiedot alempaa!

 

(Jos sinulla on jo minkä tahansa alan korkeakoulututkinto tai johtamiskokemusta 5-10 vuotta, voit suorittaa suoraan MBA-tutkinnon. Katso MBA-tutkinnon lisätiedot tästä linkistä! )

 

 

Englantilainen kauppatieteiden kandidaatin tutkinto sopii sinulle erityisesti, kun tarvitset lisää

 • liiketoimintaosaamista
 • johtamisosaamista
 • itseluottamusta
 • uskottavuutta asiakkaiden ja kollegoiden silmissä
 • etenemismahdollisuuksia
 • mahdollisuuksia uran vaihtoon

Jääkö sinulta hyviä työpaikkoja hakematta?

Moni opiskelijamme on sanonut, että yksi tärkeimmistä syistä opntojen aloittamiseen on se, että niin paljon hyviä työpaikkoja menee sivusuun, koska niitä ei pääse edes hakemaan ilman tutkintoa.

Opiskelu onnistuu kokopäivätyön ohessa

Ohjelma on suunniteltu niin, että sen voi suorittaa kokopäivätyön ohessa. (Työpaikka ei ole välttämätön, vaan ohjelman suorittaa myös ilman työsuhdetta.) Pääosa luennoista on etukäteen nauhoitettuja, joten voit itse päättää, katsotko ne päivällä, illalla vai viikonloppuna. Kerran viikossa on yhteinen reaaliaikainen kysely- ja keskustelutunti. Se pidetään yleensä tiistaisin klo 18.00-19.00. Osallistuminen kyselytunnille ei ole pakollista.

Saat vahvan osaamisen liiketoimintaan ja johtamiseen

Tutkintoon sisältyy kursseja mm. seuraavilta alueilta

 • Johtaminen
 • Markkinointi
 • Henkilöstöhallinto
 • Laskentatoimi ja rahoitus
 • Yrittäjyys
 • Projektinhallinta
 • Organisaatiokäyttäytyminen
 • Muutosjohtamien
 • Henkilöstön kehittäminen
 • Pitchaus ja neuvottelutaidot
 • Tutkimusprojekti
 • Strateginen johtaminen
 • Yritysviestintä

Vierailevat professorimme valmentavat sinut kansainväliselle uralle!

HELBUSin opettajat ja professorit tulevat 10-15 eri maasta, joissa he toimivat tyypillisesti omien yliopistojensa professoreina ja lehtoreina. Saat opettajiltamme erittäin hyvää opetusta ja esimerkiksi yhteistyökumppanimme University of Northampton on useaan otteeseen todennut, että HELBUSin opiskelijat saavuttavat parempia arvosanoja kuin Northamptonin omat tai sen muiden yhteistyöoppilaitosten opiskelijat. (Arvosanat ovat täysin vertailukelpoisia, sillä HELBUSin opiskelijoiden opinnäytteet tarkastetaan myös Northamptonissa.) 

Sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi

Voit hakea myös millä tahansa toisen asteen tutkinnolla kuten esimerkiksi ylioppilastutkinnolla tai ammattikoulun päättötodistuksella. Jos toinen aste on jäänyt kesken, niin uran käynnistymistä osoittavalla työkokemuksella voi korvata tuon puutteen.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi, koska emme niinkään kilpailuta hakijoita keskenään, vaan useimmat hakijat voi tulla valituksi ja näyttää kykynsä kansainväliseen tapaan sitten itse opinnoissa. 

Ja HELBUSissa annatkin aika hyvän näytön! Suoritat kandidaatin tutkinnon englanniksi!

Opinnot vaativat toki kurinalaisuutta, mutta niistä selviää osallistumalla säännöllisesti opetukseen ja tekemällä annetut tehtävät aikataulun mukaan.

Kielitaidosta

Emme edellytä englantilaisen talousosaston aiempaa tuntemusta vaan käytännössä kaikki opiskelijat joutuvat alussa käyttämään sanakirjaa. Englannin kielen taidon on hyvä olla noin ylioppilaskirjoitusten arvosanaa c vastaavalla tasolla. Emme kuitenkaan edellytä ylioppilastodistusta eli jos sinulla ei ole ylioppilastodistusta tai vähintään C arvosanaa siinä, pyydämme sinua tekemään pienen englanninkielisen kirjoitusnäytteen.

Kirjoitat raportteja tenttien sijaan

Englantilaisessa yliopistojärjestelmässä ei juurikaan käytetä tenttejä, vaan opiskelijat kirjoittavat kullakin kurssilla yleensä kaksi noin 5-10 sivuista raporttia. Esimerkiksi markkinoinnin peruskurssilla laaditaan markkinointisuunnitelma jollekin tuotteelle. Jokaisen tehtävän yhteydessä opiskelijat saavat tarkat ohjeet, joissa kerrotaan mm., mitä raportissa tulee olla hyväksytyn, hyvän tai kiitettävän arvosanan saavuttamiseksi.

Opettajamme ja opintojen ohjaajamme auttavat sinua

Opinnoissasi sinua auttavat kunkin kurssin opettajat ja heidän lisäkseen henkilökuntaamme kuuluva Academic Support Manager, jolta voit kysyä neuvoa mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan.

Ulkomaisia tutkintoja arvostetaan Suomessa

Jo 9000 suomalaista suorittaa parhaillaan ulkomaista korkeakoulututkintoa ja siksi ulkomaiset tutkinnot ovat Suomessa jo normaali väylä työmarkkinoille sekä jatko-opintoihin. 

Sinulla on ovet auki kaikkiin vaihtoehtoihin

Suorittamalla University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Suomessa HELBUSissa sinulla ovatkin ovet auki kaikkiin jatkovaihtoehtoihin:

 • Työllistyt hyvin jo kandidaatin tutkinnolla.
 • Voit hakea mm. Aallon, Hankenin, Turun, Tampereen, Jyväskylän, Vaasan, Oulun, Lappeenrannan ja Itä-Suomen yliopistojen kauppatieteiden maisterin ohjelmiin.
 • Voit jatkaa University of Northamptonin Suomessa tarjottavaan MBA-tutkintoon.
 • Voit hakea tuhansiin ulkomaisiin maisterin ohjelmiin.

Tutkinnolla työllistyy erinomaisesti

HELBUSista valmistuneet työllistyvät mm. kansainvälisiin konsultointiyrityksiin, keskeisiin suomalaisiin pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin, kansainvälisiin suuryrityksiin, PK-yrityksiin sekä omiin start-uppeihin. He työskentelevät mm. seuraavissa yrityksissä: KPMG, EY, CG, Norde, OP, S-pankki, If, Mandatum, Tesla, HP, IBM, Exxon, Michael Kors, kymmenet PK-yritykset ja opiskelijoiden omat start-upit.

Englantilainen tutkinto on kilpailukykyinen myös kansainvälisillä markkinoilla

Itseasiassa opiskelupaikan hakijoiden keskuudessa englantilaiset tutkinnot ovat maailmalla toiseksi suosituimpia heti amerikkalaisten tutkintojen jälkeen.

Maksullinen koulutus on myös maailmalla valtavirtaa

Maailman kymmenestä parhaasta yliopistosta yhdeksän on yksityisiä ja kaikissa kymmenessä on lukukausimaksut.

Lukukausimaksut ovat erinomainen investointi

Kandidaatin tutkinnon kokonaisinvestointi etäopetuslinjalla on 34 190 €. Summa maksetaan kuudessa erässä siten että jokaisen lukukauden alussa maksetaan 5698 € (etäopetus). Tarkista tarvittaessa ajantasaiset hinnat tästä!

Sitoudut aina yhdeksi lukukaudeksi kerrallaan, eli jos suunnitelmasi jostain syystä muuttuvat kesken opintojen etkä haluakkaan suorittaa tutkintoa loppuun asti, sinun ei tarvitse maksaa tulevien lukukausien maksuja.

Lukukausimaksujen rahoitus

Investointi koulutukseen on Suomessa erittäin kannattava sijoitus. Suomessa on tutkittu, että yliopistotutkinto kauppatieteissä lisää henkilön nettoansioita noin 500 000 € verrattuna tilanteeseen, jossa hän ei suorittaisi korkeakoulututkintoa. 

HELBUSin opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan Kelan takaamaa opintolainaa. Opiskelun aikana voit saada opintotukea ja opintolainaa enimmillään yhteensä noin 12 000 €. vuodessa. Kuukaudessa tämä on siis 252 € (opintoraha itsenäisesti asuvalle) ja 800 € (opintolaina ulkomaisessa oppilaitoksessa opiskelevalle).

Tämän lisäksi saat tienata opintojen ohessa palkkaa noin 8352 € vuodessa ilman, että se alkaa pienentää opintotuen määrää. (Palkka ei pienennä opintolainan määrää.)

Tällä tavoin rahoitusta olisi käytettävissäsi yhteensä noin 40 000 euroa. Lisäksi usein opiskelijaa saattaa taloudellisesti auttaa joku läheinen sukulainen. Muutosten varalta tarkasta yllä olevat seikat aina itse Kelan www-sivuilta. Muista myös huomioida suunnitelmissasi, että lukukausimaksujen lisäksi tarvitset rahaa elämiseen.

Opiskelijat ovat tyytyväisiä HELBUSin etälinjaan!

Anna Lammela:

”Kiinnostuin HELBUSista, koska minulla on työpaikka yrityksessä, josta en halunnut irtisanoutua opintojen takia. HELBUSissa työn ja opiskelun yhdistäminen onnistuu paremmin kuin aluksi ajattelin. Opiskelutahdissa on otettu todella hyvin huomioon se, että me etäopiskelijat todellakin teemme pitkän päivän töitä, ennen kun kaivamme kirjat esiin iltaisin.

Vierailevat opettajat ovat todella mukavia ja asiantuntevia ja he ottavat kunkin oppilaan työ- ja opiskelutilanteen yksilöllisesti huomioon.

Englantini on parantunut ja olen jo nyt saanut hurjasti itsevarmuutta HELBUSista. Olen erittäin tyytyväinen valintaani hakea HELBUSin etäopiskelulinjalle.”

Kurkista hakulomakkeeseen!

Opinnot alkavat syyskuussa 2024 ja niihin tulee hakea 30.7.2024 mennessä. Hakulomakkeen aloittaminen tai lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Täyttämällä hakemuksen varmistat, että sinulla on halutessasi opiskelupaikka käytössäsi. Käyttämällä puoli tuntia hakemuksen tekemiseen avaat oven, joka antaa sinulle valtavan määrän uusia mahdollisuuksia. Kirjaudu hakemukseen tästä!

Heräsikö sinulle kysymyksiä aiheesta?
Soita tai laita viestiä!
+358 40 1257215
info(at)helbus.fi

Pyydä lisätietoja alta!

Tilaa tästä lisätiedot MBA-tutkinnosta!


  Vahvistamalla ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla!

Kari Jääskeläinen

Puhelin: 040 501 7627
kari.jaaskelainen(@)helbus.fi