Proffanurkassa Dr. Costas Theodoridis

25.06.2015 | Emilia Kokkonen

Dr. Costas Theodoridis vieraili HELBUSissa opettamassa Business Decision Making kurssin. Costas opettaa kansainvälistä markkinointia Manchester Metropolitanin kauppakorkeakoulussa. Tämä kurssi oli viimeinen ennen HELBUSin opiskelijoiden kesälomaa, mutta he kuitenkin malttoivat vielä siirtää kesäsuunnitelmansa sivuun ja  keskittyä viimeisiin tehtäviin. Costasilla oli paljon hyvää sanottavaa ryhmästä:

HELBUSin opiskelijat ovat ahkeria ja heillä on positiivinen asenne oppimiseen. He ovat hyvin vastaanottavaisia, tämä näkyi palautetuissa tehtävissä ja luennoilla. Heissä on paljon yrittäjähenkisyyttä ja kykyä lähestyä asioita käytännön kautta. Olin iloinen että HELBUSin opiskelijat olivat valmiita improvisoimaan ja liikkumaan pois mukavuusalueeltaan täyttääkseen kurssini odotukset.

Helsingin kaupunki oli myös kovasti vierailijamme mieleen. Costas nautti ”kahden maailman yhdistymisestä”: Suuren Venjäjän perintö ja moderni pohjola. HELBUS kiittää Dr. Theodoridista hänen kolmen viikon vierailustaan ja toivottaa kaikille opiskelijoille hauskaa kesää!

 

 

Emilia Kokkonen

Kommentit

Comments are closed.