Ensimmäiset suomalaiset suorittavat englantilaisen HND tutkinnon

22.12.2014 | Katariina Nuotio

HELBUSissa suoritettiin Suomen ensimmäiset englantilaiset kauppatieteen HND tutkinnot

HELBUS Helsinki School of Business:ista perjantaina valmistuneet 30 nuorta saavuttivat ensimmäisinä Suomessa Englannin opetusviranomaisten valvoman kauppatieteellisen lyhyttutkinnon Higher National Diploman (HND). HND myönnetään kahden vuoden yliopisto-opintojen jälkeen ja opiskelija voi sen saatuaan suorittaa kauppatieteen kandidaatin opinnot loppuun 8-12 kuukaudessa yli kuudessakymmenessä yliopistossa kymmenessä eri maassa. HND-tutkinnon laatua valvoo Iso-Britannian suurin akkredointijärjestö Pearson ja se antaa valmiudet kaupallisen alan, erityisesti johtamisen ja markkinoinnin tehtäviin sekä jatko-opintoihin korkeakouluissa ja yliopistoissa.

HELBUS on uusi yksityinen kauppakorkeakoulu, josta valmistumalla opiskelija voi saada tunnetun ulkomaisen (esimerkiksi englantilaisen, ranskalaisen tai amerikkalaisen) yliopiston loppututkinnon. Kaksi ensimmäistä vuotta opinnoista tapahtuu Helsingissä ja kolmas vuosi opiskellaan jossain HELBUSin jatkoyliopistossa. HELBUSin opiskelija saa sen yliopiston kandidaatin tutkinnon, jossa hän suorittaa kolmannen vuotensa. Tällä kandidaatin tutkinnolla voi sitten jatkaa opintoja suomalaisessa tai ulkomaisessa maisterin ohjelmassa.

Jo yli sata suomalaista nuorta on päättänyt opiskella HELBUSissa ja he ovat erittäin tyytyväisiä opintoihinsa. Tässä syitä miksi he valitsivat HELBUSin:

  • Koska HELBUSiin ei ole valintakoetta, opiskelun voi aloittaa heti ylioppilaaksitulovuonna.
  • Nopeamman valmistumisen ja työuran alkamisen ansiosta HELBUSin lukukausimaksun voi tienata takaisin jo muutamassa vuodessa.
  • Pääaineeksi voi valita esimerkiksi kansainvälisen liiketoiminnan, markkinoinnin, johtamisen, sekä urheiluliiketoiminnan tai muotialan johtamisen.
  • Kokonaan englanninkielinen moduuliopetus valmentaa tulevaisuuden opintoihin ja työtehtäviin
  • HELBUSin vierailevat professorit tulevat kahdeksasta eri yliopistosta ja kahdestatoista eri maasta.

 

Lisätietoja

Kari Jääskeläinen

040 501 7627, kari.jaaskelainen@helbus.fi

Katariina Nuotio

Kommentit

Vastaa