MBA ohjelma käynnistyi

06.10.2017 | Emilia Kokkonen

Tällä viikolla HELBUSissa käynnistyi ensimmäistä kertaa Master in Business Administration (MBA) -ohjelma yhteistyössä University of Northamptonin kanssa. Ohjelma alkoi opiskelijoiden orientaatiolla, ja paikalla olivat myös University of Northamptonin edustajat Maggie Anderson ja Hugh Davenport.

HELBUSin varatoimitusjohtaja Katariina Nuotio iloitsi ohjelman käynnistymisestä: “University of Northamptonin kanssa tammikuussa käynnistynyt yhteistyö mahdollistaa HELBUSille englantilaisten tutkintojen tuomisen suomalaisten ja ulkomaalaisten ulottuville. Uudessa MBA-ohjelmassa on tänä syksynä aloittanut innostunut ryhmä tulevaisuuden johtajia, joista osalla on pitkäaikainen kokemus yritysjohtamisesta tai oman yrityksen pyörittämisestä ja osa haluaa kehittää taitojaan hyödyntääkseen niitä myöhemmin johtavissa asemissa työelämässä.”

MBA ohjelma kestää yhden kalenterivuoden, ja opetus on englanniksi kansainvälisen opetushenkilöstön johdolla. Ohjelma tarjoaa myös vastavalmistuneille kandeille mahdollisuuden opiskella kansainvälisillä työmarkkinoilla arvostettu MBA-tutkinto. “Yleensä MBA-tutkinto vaatii useamman vuoden johtamiskokemusta, mutta tämä ”pre-experience” MBA sallii aloittamisen heti alemman korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen. MBA on myös Iso-Britanniassa virallisesti hyväksytty korkeakoulututkinto”, toteaa toimitusjohtaja Kari Jääskeläinen.

MBA ohjelma alkaa seuraavan kerran tammikuussa, ja siihen voi hakea 11.12.2017 saakka

MBA opiskelijoita HELBUSin henkilökunnan ja University of Northamptonin vieraiden kanssa orientaatiopäivänä

 

Emilia Kokkonen

Kommentit

Comments are closed.