Tänään alkaa HELBUSin kymmenes toimintavuosi

20.04.2021 | Helbus

Tänään alkaa HELBUSin kymmenes toimintavuosi – vuoden päästä pidetään isot juhlat!

Harvoin on ollut pienellä markkinointisähköpostilla niin suurta vaikutusta kuin noin 10 vuotta sitten Puolasta saamallani seminaarimainoksella. Kyseessä oli kutsu Puolan yksityisten korkeakoulujen konferenssiin. Otin heti isääni Veikkoon yhteyden ja totesin, että tuonne meidän kannattaisi mennä. (Isäni Veikko Jääskeläinen on Helsingin kauppakorkeakoulun eli nykyisen Aalto kauppakorkeakoulun entinen rehtori.)

Seminaarissa amerikkalainen puhuja näytti tilaston, jonka mukaan maailman kymmenestä parhaasta yliopistosta yhdeksän on yksityisiä ja kaikissa kymmenessä on lukukausimaksut.

Tämä vahvisti käsitystämme siitä, että Suomessakin saattaa olla tilausta yksityiselle korkeakoululle ja aloimme Veikon kanssa ensimmäistä kertaa vakavasti suunnittelemaan yksityisen kauppakorkeakoulun perustamista. Puoli vuotta myöhemmin huhtikuun 20. päivänä 2012 julkaisimme tiedotteen koulun käynnistymisestä. Tätä päivää vietämme HELBUSin virallisena syntymäpäivänä.

HELBUS on kasvanut jokaisena toimintavuonnaan ja tänä vuonna meillä on kirjoilla jo noin 300 opiskelijaa. Saamme opetuksestamme jatkuvasti erittäin hyvää palautetta. Moni ulkomailla opiskellut alumnimme kertoo, että HELBUSissa oli parhaat opettajat. Yhteistyökumppanillamme University of Northamptonilla on kaltaisiamme partnereita ympäri maailmaa. He kertovat, että HELBUSin opiskelijat menestyvät parhaiten kaikista Northamptonin opiskelijoista.

Ansio tästä uskomattomasta kehityksestä kuuluu erinomaiselle henkilökunnallemme, joka puolestaan houkuttelee meille erinomaisia opettajia, jotka taas tuovat meille erinomaisia opiskelijoita.

Kiitos sinulle HELBUSin henkilökunnan jäsen, opettaja tai opiskelija! Tehdään tästä hieno juhlavuosi!

Kari

Helbus

Kommentit

Vastaa