Täydennyshaku

24.07.2014 | Helbus

HELBUS täydennyshaku on nyt käynnissä

Onko opiskelupaikan haku sinulle vielä ajankohtaista?

Täydennyshaku on nyt auki ja ehdit vielä hakea syksyllä 2017 alkaviin HELBUSin kauppatieteiden kandidaatin ja kauppatieteiden maisterin (MBA) tutkintoihin!

Koulutusohjelmiin ei ole pääsykoetta, vaan opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelun perusteella.

Hakeminen tapahtuu täyttämällä täydennyshakulomake täällä!

Kandidaatintutkinnon opinnot alkavat 4. syyskuuta ja ne toteutetaan kolmen viikon moduuleina. Jos jostain syystä et ehtinyt heti syyskuun aloitukseen mukaan, on täydennyshaku auki vielä lokakuun 12 päivään asti, joten kannattaa olla aktiivinen.

MBA-ohjelma alkaa lokakuussa ja täydennyshaku siihenkin on parhaillaan avoinna.

Täydennyshaku HELBUSin ja University of Northamptonin ohjelmiinMolemmat HELBUSin ohjelmat toteutetaan yhteistyössä englantilaisen University of Northamptonin kanssa ja ohjelman suorittajat saavat täsmälleen saman tutkinnon ja todistuksen kuin koko ohjelman Englannissa Northamptonissa suorittaneet.

Molemmat ohjelmat ovat erittäin kansainvälisiä. Paitsi että saat kandidaatin tai MBA tutkinnon englantilaisesta yliopistosta, opiskelet koko tutkinnon englanniksi pääosin ulkomaisten luennoitsijoiden opetuksessa. Kandidaatin tutkinnossa lähes kaikki luennoitsijat ovat ulkomaalaisia ja heitä tuleekin yli kymmenestä eri maasta. Myös MBA tutkinnossa ainakin puolet luennoitsijoista on ulkomailta.

Opiskelutahti HELBUSissa on tehokas. Perinteinen kolmivuotinen kandidaatin tutkinto tehdään kesälukukausien ansiosta kahdessa vuodessa. Tutkinnon opintopistemäärä on sama kuin suomalaisissakin yliopistoissa, eli 180 opintopistettä. MBA tutkinto tehdään 12 kuukaudessa. Sen opintopistemäärä on virallisille englantilaisille yliopistoille tyypillinen 90 opintopistettä.

Ota siis kohtalo omiin käsiisi ja täytä hakulomake täällä!

Helbus

Kommentit

Vastaa