University of Northamptonin tutkinto on nyt mahdollista suorittaa Suomessa!

northampton-logo

University of Northamptonin tutkinto on nyt mahdollista suorittaa Suomessa!

Englantilainen University of Northampton (UN) aloittaa toimintansa Suomessa. University of Northampton on hyväksynyt suomalaisen kauppakorkeakoulun HELBUS Helsinki School of Business:in yhteistyökumppanikseen. University of Northampton ryhtyy tarjoamaan suomalaista kauppatieteiden kandidaatin tutkintoa vastaavaa Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management tutkintoaan Suomessa yhdessä HELBUSin kanssa.

Suomalaiset ovat voineet suorittaa HELBUSin kautta englantilaisen tutkinnon jo vuodesta 2012 alkaen siten, että kolmas vuosi opiskellaan ulkomailla. Nyt opiskelijat pystyvät siis suorittamaan koko tutkinnon luokkaopetuksessa Suomessa.

Opiskelu etenee siten, että HELBUSin opiskelijat suorittavat ensin kaksivuotisen Higher National Diploman HELBUSin opetuksessa kuten ennenkin ja jatkavat siitä suoraan UN:n Suomessa toteutettavalle kandidaatin tutkinnon kolmannelle vuodelle.

HELBUSin opiskelijoiden suoritukset arvostellaan samoin kriteerein kuin koko tutkintoaan UN:ssä suorittavien opiskelijoiden. HELBUSin Suomessa opiskelevat opiskelijat ovat kolmannen opiskeluvuotensa kirjoilla University of Northamptonissa ja he saavat saman kandidaatin tutkinnon kuin nekin UN:n opiskelijat, jotka opiskelevat tutkinnon kaikki kolme vuotta UN:ssa Englannissa.

HELBUSin toimitusjohtaja Kari Jääskeläinen on erittäin tyytyväinen uuteen yhteistyömalliin. University of Northamptonin tutkinnolla työllistyy erittäin hyvin. Viimeisten viiden vuoden aikana 95 prosenttia kokopäiväisistä opiskelijoista on kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta ollut töissä tai jatko-opinnoissa. University of Northamptonin kauppakorkeakoulu on myös ollut kolmena vuonna peräkkäin ehdolla arvostetun Times Higher Education palkinnon saajaksi.

HELBUSin ja University of Northamptonin Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management -tutkinto on kesälukukausien ansiosta mahdollista suorittaa kahdessa vuodessa. Opinnot voi aloittaa myös tammikuussa. Tutkinnon suoritettuaan opiskelijat voivat joko aloittaa työuransa tai hakea täydentämään opintojaan mihin tahansa maisteriohjelmaan Suomessa tai ulkomailla.

Myös University of Northamptonin akateemisista yhteistyösopimuksista vastaava Bill Toyer iloitsee sopimuksesta:. ”Yhteistyömme auttaa suomalaisia nuoria saavuttamaan yliopistotutkintonsa nopeammin. HELBUSissa meihin teki vaikutuksen sen lahjakkaat opiskelijat ja monesta eri maasta tuleva kansainvälinen opettajakunta.”

Varatoimitusjohtaja Katariina Nuotio HELBUSista toteaa lisäksi: ”Yhteistyöhön sisältyy myös koulutuksen tarkka laadunvalvonta, mikä on meille jo ennestään tuttua englantilaisen Pearsonin akkredoinnin myötä. Iloitsemme erityisesti siitä, että opiskelijoillamme on nyt vaihtoehto suorittaa laadukas korkeakoulututkinto Suomessa nopeassa tahdissa ja päästä työelämään tai maisteriopintoihinsa nopeasti.”

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Kari Jääskeläinen

040 501 7627

kari.jaaskelainen@helbus.fi

 

Kari Jääskeläinen

Kommentit

Comments are closed.