Opiskele University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinto kokonaan Suomessa!

Tiesitkö, että voit suorittaa englantilaisen University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon kokonaan Suomessa? Ja kesälukukausien ansiosta vieläpä kahdessa kalenterivuodessa! 

Tutkintosi on täsmälleen sama kuin se, jonka ne opiskelijat saavat, jotka opiskelevat kaikki kolme vuottaan Englannissa 13 000 opiskelijan yliopistossa Northamptonissa. 

Kun valmistut, sinulla on kaikki vaihtoehdot valittavanasi. Voit mainiosti aloittaa työuran tai voit jatkaa opintojasi HELBUSin ja Northamptonin MBA ohjelmassa. HELBUSissa opiskelu ei myöskään vie paikkaasi valtionyliopistojen ensikertalaiskiintiössä.

Jos tavoitteenasi on suomalainen kauppatieteiden maisterin tutkinto, voit hakea kaksivuotisiin suomalaisiin maisteriohjelmiin. HELBUSin kautta valmistuneet kauppatieteiden kandidaatit ovat hakeneet ja tulleet valituiksi mm. Turun, Oulun ja Lappeenrannan yliopistojen kauppakorkeakouluihin sekä Helsingin yliopiston elintarviketeknologian maisteriohjelmaan.

Voit tietenkin myös hakea jatkamaan opintojasi mihin tahansa ulkomaiseen kauppatieteiden maisteriohjelmaan. Opiskelemalla kandidaatin tutkintosi HELBUSissa saat opintosi heti alkuun ja pidät samalla ovet auki kaikkiin jatkovaihtoehtoihin.

Ei pääsykoetta – sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi

HELBUSin opiskelijat valitaan hakulomakkeessa olevien opiskelumotivaatiota kartoittavien kysymysten ja puhelinhaastattelun perusteella. Tulet hyvin todennäköisesti valituksi, jos onnistut vakuuttamaan meidät sitoutumisestasi suorittamaan kauppatieteiden kandidaatin tutkintosi 2-3 vuodessa. Katso täältä millaisia kysymyksiä HELBUSin hakulomakeessa on.

HELBUSin kautta suoritetuilla tutkinnoilla työllistyy erinomaisesti

Suuri pohjoismainen pankkikonserni haki hiljattain yhtä traineeta haussa, joka oli auki suomalaisille, ruotsalaisille ja tanskalaisille vastavalmistuneille. Ainoaan tarjolla olleeseen paikkaan tuli valituksi HELBUSin kautta opiskellut hakija.

HELBUSissa opiskelleet ovat työllistyneet mm. seuraaviin yrityksiin ja tehtäviin:

 • AIG, Express Claims Adjuster
 • Elisa, Junior Network Specialist
 • ETHLend, Growth Manager
 • EY, Business Support
 • ExxonMobil, Team Lead
 • Finnkino Oy, Customer Service Manager
 • Hewlett Packard Enterprise, Inside Sales Representative
 • If P&C Insurance, Customer Advisor
 • Mandatum Life Insurance,Sales Coordinator
 • Nordea, International Wealth Management Graduate
 • OP Financial Group, Financial Assistant
 • S-Pankki, Global securities specialist

Kaikista University of Northamptonin valmistuvista opiskelijoista yli 90 prosenttia työllistyy tai jatkaa ylempään yliopistotutkintoon kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Opiskelet kansainvälisten professorien ohjauksessa

HELBUSin opettajat tulevat 10 eri maasta. He opettavat sinulle mm. seuraavia kursseja:

 • Business environment
 • Marketing
 • Entrepreneurship
 • Human Resources Management
 • Innovation, Management
 • Accounting
 • Launching a new venture
 • Organizational Behavior
 • Research project
 • Pitching and Negotiation
 • International Marketing
 • Business Strategy
 • Sales Management

HELBUSissa opiskellaan englanniksi, mutta englannin kielestä ei kannata olla liian huolissaan. Taloussanasto on uutta kaikille ja siinä mielessä kaikki aloittavat samalta viivalta. Järjestämme lisäkurssin englannin kielessä sitä tarvitseville. Englanniksi opiskelu on myös helppo ja turvallinen tapa ottaa työelämässä tarvittava englanti haltuun.

Saat tiedon opiskelupaikasta noin viikossa

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, lähetämme sinulle ehdotuksen 30 minuutin puhelinhaastatteluajaksi. Haastattelu tapahtuu suomeksi ja valintapäätös syntyy yleensä haastattelupäivänä. Sinulla voi siis olla opiskelupaikka kauppatieteiden kandidaatin tutkintoon jo viikon sisällä!

Haku on käynnissä nyt!

Voit siis varmistaa opiskelupaikkasi nyt täyttämällä hakulomakkeen täällä!

Lukukausimaksut voivat tuottaa sinulle 300 000-500 000 euroa takaisin

HELBUSin lukukausimaksu 5 498 euroa. Koko kandidaatin tutkinnossa on yhteensä kuusi lukukautta kahden kalenterivuoden aikana, jolloin koko tutkinnon hinnaksi tulee yhteensä 32 990 euroa.

Lukukausimaksut tulevat todennäköisesti olemaan elämäsi paras investointi. Suomessa tehtyjen tutkimusten mukaan käymällä korkeakoulun henkilö tienaa 300 000 – 500 000 euroa enemmän nettopalkkaa verrattuna tilanteeseen, jossa hän ei kävisi korkeakoulua. Työurasi alku myös aikaistuu niin paljon, että olet todennäköisesti ehtinyt tienaamaan lukukausimaksut takaisin jo ennen kuin edes valmistuisit pääsykokeiden kautta.

Lukukausimaksun rahoitukseen on monia tapoja

Lukukausimaksun rahoitukseen on tarjolla useita tapoja. Opintoihin saa syksystä 2018 alkaen opintorahaa ja opintolainaa koko opintojen ajalle. Vuositasolla opintoraha ja -laina voivat olla yhteensä noin 10 000 euroa.

Toinen tapa rahoittaa opinnot on sellainen, että opiskelija maksaa osan maksuista itse ja sitten vanhemmat, isovanhemmat tai joku muu läheinen auttaa lopuissa. Mieti olisiko sinulla ketään, joka voisi auttaa sinua?

Voit opiskella myös työn ohessa

HELBUSissa voit valita kahdesta erilaisesta opiskeluvaihtoehdosta. Tarjolla on pakolliseen läsnäoloon perustuva luokkaopetuslinja sekä toisaalta oman aikataulun mukaan Internetin välityksellä suoritettava etäopiskelulinja. Jos olet kokopäivätöissä tai asut kauempana Helsingistä, etäopiskelulinja on sinua varten. Katso lisätiedot etäopiskeluohjelmasta täältä!

HELBUSin opiskelijat ovat erittäin tyytyväsiä

Tiesitkö, että jo yli 200 suomalaista on aloittanut kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon opiskelun HELBUS Helsinki School of Businessissa?

Ella Virtanen:

Suosittelen HELBUSia kaikille, jotka haluavat lukea kauppatieteitä. Opetus on yksilöllisempää kuin perinteisissä yliopistoissa. Perinteiseen yliopistoon hakemiseen käytetyt kaksi vuotta tuovat HELBUSissa jo lähes tutkinnon, joten työelämään valmistuu aiemmin, ja näin koulutukseen sijoitetun rahan ansaitsee takaisin. Myös englannin kielitaito tulee varmaksi, joka on iso etu businessmaailmassa.
 

Ellen Böök:

HELBUS oli täydellinen vaihtoehto minulle, sillä halusin suoraan lukiosta valmistuttuani opiskelemaan kauppatieteitä yliopistotasolla. Haluan päästä työelämään pian ja korkeasti koulutettuna. Opiskelu on intensiivistä, mikä mahdollistaa tutkinnon saavuttamisen nopeasti.

Kansainvälinen opetus on hieno asia, sillä opiskelun ohella englannin kielen taito vahvistuu ja sanavarasto kasvaa. Opettajat ovat hyvin asiantuntevia ja opetus on mielenkiintoista. HELBUSin kursseilla keskitytään aina yhteen aiheeseen kerrallaan, mikä on mielestäni tehokasta oppimisen kannalta.

 

Hunter Deligeersang: 

Hain HELBUSiin, koska olin muuttamassa Suomeen ja halusin jatkaa opintoja kansainvälisessä korkeakoulussa. Arvostan tukea, jota olen saanut hakemisesta asti! Ulkomaisena opiskelijana nautin koulun kansainvälisyydestä ja professoreista, jotka osaavat kertoa mahdollisuuksista ympäri maailmaa. Jokaisella professorilla on oma tyylinsä opettaa ja on hienoa kuulla heidän ideoitaan ja kokemuksiaan. Pieni luokkakoko on auttanut hyvän luokkahengen syntymisessä ja olemme saaneet myös tutustua professoreihin luokan ulkopuolella. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa kansainvälistä verkostoa. HELBUSin jälkeen aion hankkia maisterin tutkinnon ja soveltaa taitojani myöhemmin yrittäjänä.

Hakuohjeet

Yksityiskohtaiset ohjeet ja linkki hakulomakkeeseen löytyvät täältä. www.helbus.fi > Hakeminen > Miten haen?

Kysy lisää!

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, ota mielellään yhteyttä. Olet myös tervetullut tutustumaan esimerkiksi ystäviesi tai vanhempiesi kanssa HELBUSiin Runeberginkatu 22:ssa. Ehdota sinulle sopivaa tapaamisaikaa: 

 
HELBUS Helsinki School of Business
info(@)helbus.fi
tel +358 40 1257215