Työnantaja

Hyvä työnantaja!

Tarvitsetko globaalisti suuntautunutta työntekijää, joka hallitsee liiketoiminnan perusteet, käyttää vakuuttavasti englanninkieltä työssään ja haluaa kehittyä kansainvälisen liiketoiminnan ammattilaiseksi? Haluatko kehittää nykyisten työntekijöidesi ammattitaitoa kansainvälisen liiketoiminnan johtamisessa?

HELBUSissa on mahdollista suorittaa brittiläinen liiketalouden lyhyttutkinto Higher National Diploma in Business (HND; 2 vuoden opinnot) ja kauppatieteiden kandidaatin tutkinto (3 vuoden opinnot). Tutkinnon myöntää vuodesta 2017 alkaen University of Northampton. Jo HND antaa ammatillisen pätevyyden Iso-Britanniassa. Tutkinnon voi suorittaa joko kokopäiväisesti luokkaopetuksessa tai etäopiskeluna. HELBUSilla on akkredointi Englannin suurimmalta alan organisaatiolta, Pearsonilta, ja kanditutkinnon laadunvalvonta tulee yhteistyöyliopistoltamme University of Northamptonilta.

HELBUSin opinnot antavat opiskelijoilleen erinomaiset perustiedot ja –taidot kansainvälisestä liiketoiminnasta ja mahdollistaa kehittymisen asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Tavoitteenamme on, että HELBUSista valmistuvilla on erittäin hyvät valmiudet menestyä kansainvälisessä liiketoiminnassa. HELBUS pyrkiikin kehittämään erityisesti työelämässä tarvittavia henkilökohtaisia ominaisuuksia ja ammatillisia valmiuksia. HELBUSin opetussuunnitelma on kehitetty Iso-Britanniassa yhteistyössä tärkeimpien työllistäjien ja ammattiorganisaatioiden kanssa. 

Lue opiskelupaikka.fi:n artikkelista erään HELBUSin opiskelijan ajatuksia työelämästä ja opiskelusta HELBUSissa.

Opettajat tunnetuista kansainvälisistä yliopistoista avaavat opiskelijoiden näkökulmia ja kokemuspohjaa. HELBUSin opetusmenetelmät ovat interaktiivisia ja haastavat opiskelijoita perustelemaan ja pohtimaan liiketoiminnan kysymyksiä usein case-esimerkkien valossa. Intensiiviopetus kehittää opiskelijoiden ajanhallintaa ja itsensä johtamista. HELBUSin opinnot ovat kokonaan englanninkielellä. Koulutuksemme korkean kansainvälisen tason takaa osaltaan myös  akkredointijärjestömme Pearsonin laadunvalvontajärjestelmä.

HELBUS etsii jatkuvasti yhteistyökumppaneita työelämästä kertomaan toiminnastaan, toimimaan mentoreina, ja tarjoamaan lyhyitä tutkimusprojekteja. HELBUSissa on mahdollista suorittaa myös yksittäisiä kursseja työn ohella. Jos olet kiinnostunut rekrytoimaan opiskelijoitamme tai tarjoamaan koulutusta työntekijöillesi ota yhteyttä toimitusjohtaja Kari Jääskeläiseen.