Vanhempi

Hyvä vanhempi tai perheenjäsen!

Etsiikö perheesi nuori opiskelupaikkaa tai suuntaa tulevaisuudelleen? Olemme koonneet tähän tietoa HELBUSista ajatellen juuri sinun kiinnostustasi ja kysymyksiäsi. Alla kerromme, miksi HELBUS on hyvä valinta nuoren opiskelupaikaksi.

HELBUS on yksityinen kauppakorkeakoulu, joka kasvattaa nuorta kohti itsenäistä ja kansainvälistä tulevaisuutta. HELBUSissa opiskellaan englannin kielellä kolmen viikon moduuleissa. Työelämä kysyy nuorelta päätöksentekokykyä, ajan hallintataitoja, sekä itsevarmuutta. Siksi tarjoamme vaihtoehdon, jossa näitä ominaisuuksia on mahdollista kehittää. Moduuliopiskelu on intensiivistä ja vaatii sitoutumista, mutta keskeyttäminen on moduuliopetuksessa harvinaista, minkä olemme havainneet jo HELBUSin perustajan tri Veikko Jääskeläisen aiemman kokemuksen perusteella.

HELBUSissa noudatetaan tiukkaa läsnäolopolitiikkaa, ja kurinalainen opiskelu heijastuu kokemuksemme mukaan positiivisesti oppimistuloksiin valmentaen nuorta myös työelämän odotuksiin.

HELBUS tarjoaa ikkunan kansainväliseen maailmaan jo opiskeluaikana. Vierailevat opettajamme tulevat tunnetuista yliopistoista ympäri maailman, ja kommunikaatiota eri taustoista tulevien auktoriteettien kanssa on hyvä harjoitella ennen maailmalle lähtöä. HELBUSista valmistuneet ovat kehuneet sitä itsevarmuutta, jonka koulutus täällä antaa juuri ulkomailla opiskelua varten.

HELBUSin koulutuksen korkean kansainvälisen tason takaa osaltaan myös englantilaisen akkredointiorganisaatio Pearsonin tiukka laadunvalvontajärjestelmä kahdelta ensimmäiseltä opintovuodelta. Kanditutkinnon myöntää ja opetuksen laatua valvoo yhteistyöyliopistomme University of Northampton, sille Iso-Britanniassa QAA-organisaation myöntämien valtuuksien turvin.

HELBUS tarjoaa vaihtoehdon Suomessa, jossa tuhannet kauppatieteistä kiinnostuneet nuoret jäävät vuosittain ilman haluamaansa opiskelupaikkaa. Olemme kiinnostuneita nuoren motivaatiosta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Valitsemme opiskelijamme perustuen esseekysymyksiin ja haastatteluun. Voit tarkistaa ajankohtaisen tiedon lukukausimaksuista täältä. Isovanhempien tai vanhempien suoraan koululle maksama lukukausimaksu ei ole lahjaveron alainen.

Miten haen -sivulla kerromme, ketkä voivat hakea HELBUSiin ja Hakija -osiossa tarkentuu, kenelle HELBUS sopii.

Voit myös pysyä ajantasalla HELBUSin tapahtumista tilaamalla uutiskirjeen, joka lähetetään noin kaksi kertaa vuodessa. Tulemme järjestämään vanhemmille ja muille tärkeille sidosryhmille myös tapaamisia, joista lähetämme tietoa vanhempien sähköpostilistan kautta. 

Jos kiinnostuit, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiisi. 

+358 40 1257215 tai sähköpostilla info(at)helbus.fi.