Hakija

Sopivatko kauppatieteiden opinnot HELBUSissa sinulle?

Klikkaile palloista toteamat auki ja pohdi sopivatko ne sinuun.

Kokeilen rohkeasti uusia asioita. Olen pioneeri ja erotun usein joukosta. Haluan menestyä ja vaadin opinnoiltani paljon

HELBUS – yksityinen kauppakorkeakoulu – on vaihtoehto sinulle, jonka tähtäimessä on menestys kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Haluan kansainvälisen uran

HELBUSissa opiskeltavat University of Northamptonin kandi- ja maisteritutkinnot antavat sinulle juuri ne perustiedot ja taidot, joita tarvitset, kun hakeudut kansainvälisen liiketoiminnan mielenkiintoisiin ja haastaviin tehtäviin.

Haluan tutustua uusiin ihmisiin ympäri maailmaa

HELBUSin vierailevat opettajat eivät istu kammioissaan, vaan kiertävät opettamassa eri puolilla maailmaa. Saat elinikäisiä ystäviä ja verkostoa paitsi opiskelukavereista, myös opettajista eri maanosista.

Haluan opiskella englanniksi ja oppia käyttämään sitä rohkeasti myös vaativissa ammattitilanteissa

HELBUSin vierailevat opettajat kansainvälisistä huippuyliopistoista avaavat näkökulmiasi globaaliin liiketoimintaan ja haastavat sinut argumentoimaan ja keskustelemaan englanninkielellä.

Haluan yksilöllisiä haasteita, jotka vastaavat henkilökohtaisiin tavoitteisiini

HELBUSissa voit unohtaa unettavat massaluennot. Perusperiaatteemme on, että oppimistyylejä on erilaisia ja vierailevien opettajien lähestyminen on helppoa. HELBUSin opinnot pohjautuvat selkeisiin oppimistavoitteisiin ja arviointikriteereihin.

Haluan aloittaa opintoni heti, enkä odottaa seuraavaa yhteisvalintaa

Unohda jopa vuosia kestävä pääsykoerumba. Vastaanotamme ja käsittelemme hakemuksia ympäri vuoden. Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin pääset etenemään uudella urallasi.

Haluan suorittaa opinnot nopeasti ja tehokkaasti

HELBUSin kandiohjelman lähiopetuksen vierailevat opettajat vierailevat Suomessa aina kolme viikkoa kerrallaan eli jokainen kurssi kestää kolme viikkoa. Tällainen modulaarinen opiskelu on intensiivistä ja keskeyttämistodennäköisyys on tutkimusten mukaan pienempi kuin perinteisessä opiskelussa. Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto suoritetaan HELBUSissa kahdessa vuodessa, kun osallistuu tuntiopetukseen.

 

Jos tunnistat itsesi ylläolevista toteamista, HELBUS on sinua varten!

Lue lisää kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnoista ja tutustu hakuprosessiin!