Hakija

Kiinnostavatko kauppatieteiden opinnot? Harkitsetko pyrkiväsi kauppakorkeaan? Täyttämällä HELBUSin hakulomakkeen, olet jo pian opiskelemassa melko varmasti. Jos mietit vielä vaihtoehtoja, voit löytää oman polkusi seuraamalla alla olevia askelmia:

1. Mitä haluat opiskelulta ja tulevaisuudeltasi? Sopiiko HELBUS juuri sinulle?

Jos valitset yhdenkin allaolevista vaihtoehdoista, HELBUS on juuri sinua varten.

Kokeilen rohkeasti uusia asioita. Olen pioneeri ja erotun usein joukosta. Haluan menestyä ja vaadin opinnoiltani paljon

HELBUS – yksityinen kauppakorkeakoulu – on vaihtoehto sinulle, rohkea nuori, jonka tähtäimessä on menestys kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Haluan töihin kansainväliseen bisnekseen

HELBUSissa opiskeltava University of Northamptonin kanditutkinto antaa sinulle juuri ne perustiedot ja taidot, joita tarvitset, kun hakeudut kansainvälisen liiketoiminnan mielenkiintoisiin ja haastaviin tehtäviin.

Haluan tutustua uusiin ihmisiin ympäri maailmaa

HELBUSin vierailevat opettajat eivät istu kammioissaan, vaan kiertävät opettamassa eri puolilla maailmaa. Saat elinikäisiä ystäviä ja verkostoa paitsi opiskelukavereista, myös opettajista eri maanosista.

Haluan opiskella englanniksi ja oppia käyttämään sitä rohkeasti myös vaativissa ammattitilanteissa

HELBUSin vierailevat opettajatt kansainvälisistä huippuyliopistoista avaavat näkökulmiasi globaaliin liiketoimintaan ja haastavat sinut argumentoimaan ja keskustelemaan englanninkielellä.

Haluan yksilöllisiä haasteita, jotka vastaavat henkilökohtaisiin tavoitteisiini

HELBUSissa voit unohtaa unettavat massaluennot. Perusperiaatteemme on, että oppimistyylejä on erilaisia ja vierailevien proffien lähestyminen on helppoa. HELBUSin opinnot pohjautuvat selkeisiin oppimistavoitteisiin ja arviointikriteereihin.

Haluan aloittaa opintoni heti, enkä odottaa seuraavaa yhteisvalintaa

Unohda jopa vuosia kestävä pääsykoerumba. HELBUSissa voit aloittaa opinnot heti kun elämäntilanteeseesi sopii, vaikka heti armeijasta päästyäsi. Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin pääset etenemään uudella urallasi.

Haluan suorittaa opinnot nopeasti ja tehokkaasti

HELBUSin kokopäiväohjelman vierailevat opettajat vierailevat Suomessa aina kolme viikkoa kerrallaan eli jokainen kurssi kestää kolme viikkoa. Tällainen modulaarinen opiskelu on intensiivistä ja keskeyttämistodennäköisyys on tutkimusten mukaan pienempi kuin perinteisessä opiskelussa.

2. Miten HELBUSiin pääsee opiskelemaan?

HELBUS ei järjestä valintakokeita. HELBUS painottaa opiskelijavalinnoissa soveltuvuutta ja motivaatiota, jota kartoitamme hakemuslomakkeen esseekysymyksillä ja haastattelulla.

HELBUS ei vaadi kielitodistusta, vaan hakijan oma arvio englanninkielentaidosta riittää hakemuksessa. Huomaa, että vieressä näkyvä hakemus on vain tutustumista varten, lähetäthän varsinaisen hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmän kautta.

3. Paljonko tutkinto maksaa?

HELBUS on yksityinen korkeakoulu, joka ei saa tukea valtiolta. Siksi HELBUS rahoittaa toimintansa lukukausimaksuilla. Voimassa olevat lukukausimaksut löydät täältä

Investointi koulutukseen on kannattava sijoitus. Suomessa on tutkittu, että korkeakoulututkinto lisää työntekijän nettoansioita koko työuralta laskettuna keskimärin €312.000 verrattuna siihen, että hän ei kävisi korkakoulua. Koska valmistut nopeammin kuin perinteisistä yliopistoista, ehdit jo ansaitsemaan ja etenemään urallasi useamman vuoden, kun ikätoverisi vielä pakertavat opintojensa parissa.

Kysy rohkeasti vanhempiesi ja sukulaisten mahdollisuutta osallistua koulutuksesi rahoittamiseen. Koulutukseen tehtävä investointi on vanhemmille ja isovanhemmille verovapaa lahjoitus.

4. Arveluttaako vielä jokin?

Mietityttääkö vielä joku asia?

Pohditko miten voisit rahoittaa opintosi?

Millaisia kurssit ovat?

Tule tutustumaan HELBUSiin tai ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme.

HELBUSiin on ympärivuotinen haku. Jos haet heti, varmistat aloituspaikkasi. Siirry hakulomakkeeseen!