Hakija

Sopivatko kauppatieteiden opinnot HELBUSissa sinulle?

HELBUS Helsinki School of Business on yksityinen kauppakorkeakoulu ja vaihtoehto sinulle, jonka tähtäimessä on menestys kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Kiinnostaako sinua kansainvälinen ura?

HELBUSissa opiskeltavat University of Northamptonin kandi- ja maisteritutkinnot (Bachelor of Arts (Hons) in Business Administration ja Master of Business Administration) antavat sinulle keskeiset perustiedot ja taidot, joita tarvitset hakeutuessasi vaativiin ammatillisiin haasteisiin Suomessa tai ulkomailla.

HELBUSin vierailevat opettajat kansainvälisistä huippuyliopistoista avaavat näkökulmiasi globaaliin liiketoimintaan ja haastavat sinut argumentoimaan ja keskustelemaan.

Opettajamme ovat laajasti verkostoituneita ja kiertävät opettamassa eri puolilla maailmaa. Kaikki opinnot suoritetaan englannin kielellä.

Haluatko aloittaa opintosi nopeasti ja suorittaa ne tehokkaasti?

Unohda jopa vuosia kestävä pääsykoerumba. Vastaanotamme ja käsittelemme hakemuksia ympäri vuoden. Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin pääset etenemään uudella urallasi.

Lähiopintoina suoritettavan kandiohjelman jokainen moduuli on kolmen viikon mittainen. Tällainen modulaarinen opiskelu on intensiivistä ja keskeyttämistodennäköisyys on tutkimusten mukaan pienempi kuin perinteisessä opiskelussa. Opinnot on aikataulutettu tehokkaasti ja BA-tutkinto suoritetaan  HELBUSissa keskimäärin alle kahdessa ja puolessa vuodessa.

HELBUSissa voit unohtaa unettavat massaluennot. Perusperiaatteemme on, että oppimistyylejä on erilaisia ja vierailevien opettajien lähestyminen on helppoa. HELBUSin opinnot pohjautuvat selkeisiin oppimistavoitteisiin ja arviointikriteereihin.

Opiskelu meillä on tuloksekasta ja hauskaa! Kansainvälisen tutkinnon ohella saat elinikäisiä ystävyyssuhteita opiskelukavereista ja verkostosi laajenee Suomen rajojen ulkopuolelle.Lue lisää kandidaatin ja maisterin tutkinnoista ja tutustu hakuprosessiin!