Haluatko opiskelemaan kauppakorkeaan?

23.04.2014 | Emilia Kokkonen

Kiinnostaako liiketalous ja kauppatieteet? Tässä viisi askelta kuinka pääset opiskelemaan kansainväliseen yksityiseen kauppakorkeaan Helsingissä. HELBUS Helsinki School of Business tarjoaa uudenlaisen väylän tulevaisuuden liiketalouden taitajille.

1)      Tutustu HELBUSin nettisivuihin ja kurssitarjontaan. Tiedätkö jo mitä liiketalouden opinnot pitävät sisällään?

Liiketalouden opinnot valmistavat sinut työelämään monelle sektorille. Johtajuus- ja työyhteisö-opinnoista on aina hyötyä alasta riippumatta. Sinulla voi olla paljon taitoja, joita et ehkä usko voivasi hyödyntää päästyäsi kauppakorkeaan. Voit olla hyvä ongelmanratkaisija, esiintyjä, kirjoittaja, suunnittelija, urheilija tai jotain muuta ja löytää paikkasi liike-elämässä. Liiketalouden opinnot opettavat sinulle, kuinka tehdä intohimosta ammatti ja saada siitä tuloja.

Idea2

HELBUSissa suoritettavissa kursseissa paino on organisaation johtamisella ja markkinoinnilla. Opiskelijat saavat myös paljon kansainvälistä perspektiiviä opintoihinsa HELBUSin professoreilta. Tutustu HELBUSin kurssitarjontaan ja professoreihin!

 2)      Avaa hakulomake ja tutki mitä tietoja sinulta kysytään.

Olemme kiinnostuneita sinusta ja haluamme selvittää sovitko HELBUSin opiskelijaksi. Etsimme motivoituneita ja taitavia opiskelijoita, jotka voimme auttaa kansainvälisen uran alkuun. Onko sinussa ainesta edelläkävijäksi?

3)      Täytä hakulomake huolella.

Kokeile ja hae ensimmäiseen suomalaiseen yksityiseen kauppakorkeaan HELBUSiin.

h

4)      Lähetä hakemus ja valmistaudu haastatteluun.

Kauppakorkeaan hakuun voi liittyä paljon kysymyksiä. HELBUSin henkilökunta auttaa ja vastaa mielellään kysymyksiisi. Varmistathan että kaikki henkilö- ja yhteystietosi ovat täytetty oikein. Muista liittää mukaan myös kopio ylioppilastodistuksestasi.

Olet jo askeleen lähempänä mahdollista uutta opiskelupaikkaa! Saat haastattelukutsun muutamassa päivässä.

5)      Saatuasi hyväksytyn päätöksen, maksa varausmaksu ja varmista tiesi kauppakorkeaan!

Onneksi olkoon! Nyt voit valmistautua tuleviin opintoihisi HELBUSissa. Muistathan saapua orientointipäivään ja hankkia Microsoft Office paketin kannettavaan tietokoneeseesi. Olet valinnut loistavan tavan varmistaa menestyksekäs tulevaisuus!

dreamstime_s_3395763

Emilia Kokkonen

Kommentit

Vastaa