Proffanurkassa Martin Desmaras ja Dr. Theuns Pelser

10.02.2015 | Emilia Kokkonen

image (1)

 

Martin Desmaras ja Theuns Pelser opettivat HELBUS:ssa syksyllä 2014. Martin Desmaras (vas.) esitteli liike-elämän perusteita kurssilla ”Business Environment” syksyllä 2014 aloittaneiden ryhmälle. Theuns Pelser opetti vuoden aikaisemmin aloittanutta ryhmää ja kävi heidän kanssaan läpi ajankohtaisia ilmiöitä markkinoinnin maailmassa kurssilla ”Contemporary Issues in Marketing Management”.

Martin Desmaras johtaa Crossbridge Consulting yritystä Brasiliassa ja asuu perheineen Kanadassa. Tämä oli Martinin neljäs vierailu HELBUSissa ja toivotamme hänet jälleen tervetulleeksi huhtikuussa 2015 vetämään kurssin ”Managing Communications, Knowledge and Information”.

Martin,

– HELBUSissa opettaminen on erittäin stimuloivaa ja palkitsevaa. Ohjelma on suunniteltu opiskelijoiden tulevaisuutta ajatellen ja se tarjoaa heille ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua monikulttuurisiin ohjaajiin ja mahdollisuuden jatkaa opintoja ulkomailla.

– HELBUSin opiskelijat ajattelevat kirkkaasti ja osallistuvat aktiivisesti tuntityöskentelyyn. Yllätyin myös iloisesti monen opiskelijan yrittäjähenkisyydestä. Kurssitehtävissä he osoittivat virkistävää luovuutta ja hyvin perusteltuja ratkaisuja asetettuihin haasteisiin.

 

Theuns Pelser vieraili HELBUSissa ensimmäistä kertaa. Hän toimii Graduate School of Business and Government Leadership johtajana North-West yliopistossa Etelä-Afrikassa. Theuns toimii yliopistossa myös professorina.

Theuns,

– Tämä oli toinen vierailuni Suomessa, tosin pisin tähän asti. Nautin todella ajastani kauniissa Helsingissä ja toivon, että pääsen taas tänne opettamaan pian.

– HELBUSin opetusfilosofia on hyvin samanlainen, kuin monissa minulle tutuissa maisteri-ohjelmissa. Tämä samankaltaisuus on suuri etu HELBUSin opiskelijoille.

– Vaikka hieman varautuneina, opiskelijat ymmärsivat helposti uusia konsepteja ja kirjoittivat erinomaisia kurssitöitä. Ilokseni huomasin myös heidän hyvän huumorintajunsa ja kunnioituksen toisiaan ja ohjaajaansa kohtaan.

 

Emilia Kokkonen

Kommentit

Vastaa