Opiskele englantilainen kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Aloitus elokuussa 2024!

HELBUS Helsinki School of Business on Helsingin seudun kauppakamarin omistama yksityinen kauppakorkeakoulu, jossa voit opiskella Englantilaisen University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin- sekä MBA-tutkinnon. Kandidaatin tutkinnon voi kesäopintojen ansiosta suorittaa jopa kahdessa vuodessa! Kandidaatin tutkinnon jälkeen voi hakea suomalaisiin tai ulkomaalaisiin maisteriohjelmiin tai jopa jatkaa suoraan MBA-opintoihin HELBUSissa. Hae nyt kandidaatin ohjelmaan ja valmistu 2 vuodessa!

Sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi! HELBUS ei järjestä pääsykokeita eikä käytä tiukkaa todistusvalintaa, vaan eurooppalaiseen tapaan opiskelija saa näyttää kykynsä itse opinnoissa! Siksi sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi, jos onnistut vakuuttamaan meidät opiskelumotivaatiostasi hakulomakkeessa ja puhelinhaastattelussa. 

Voit saada valintapäätöksen jo kahdessa viikossa! Hakulomakkeen täytettyäsi saat kutsun puhelinhaastatteluun muutaman päivän sisällä. Valintapäätöksen saa tyypillisesti pian haastattelun jälkeen ja viimeistään kahden viikon sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Miika Rissanen

”Ennen HELBUSia tähtäsin jääkiekkoammattilaiseksi, joten lukion jälkeen tuli muutama välivuosi opinnoista. Jääkiekon loputtua aloin miettimään, että koulun pitäisi kuitenkin jatkua ja muistin lukeneeni HELBUSista. HELBUSissa kiinnosti joustavuus, nopeasti etenevät opinnot sekä englanninkielinen opetus. Laitoin alkuvuodesta hakemuksen eteenpäin ja sain opiskelupaikan.

Englannin kielen taitoni on ollut aina kohtalaisella tasolla, mutta lukiostakin oli jo muutama vuosi, joten englanninkielinen opetus jännitti hieman, vaikka HELBUSin henkilökunta vakuutti lukio englannin riittävän. Englannin kieleen kuitenkin tottui nopeasti, ja vaikka tehtävien tekeminen oli aluksi kankeaa, niin sekin lähti sujumaan jo ensimmäisellä kurssilla.

HELBUSissa parasta ovat olleet mahtava yhteisö, joustavuus, ja kansainväliset opettajat. Ennen koronaa kun oli vielä lähiopetusta, kouluun oli kiva mennä kun tiesi, että siellä odottaa ne samat hyvät tyypit. Omat opiskelukaverini ovat aina auttaneet minua ja olen kokenut että luokkaamme jokainen sai tulla juuri sellaisenaan kuin on, hiljaisena, kovaäänisenä, ja kaikkea näiden väliltä.

Ennen kaikkea kuitenkin suosittelen HELBUSia kansainvälisten opettajien takia. On tehnyt hyvää nähdä muita kulttuureja ympäri maailmaa. Opettajat eivät monestikaan ole tehneet ainoastaan opettajan tehtäviä, vaan ovat toimineet kansainvälisissä yrityksissä ja jakavat omaa elämän kokemustaan. Erityisesti haluan mainita Martin Desmarasin joka tulee joka ikinen päivä hymyillen töihin, viihdyttää oppilaita ja opettaa korkeatasoisesti. Jos on ottanut HELBUSin edes harkintaan, suosittelen tarttumaan siihen.”

HELBUSin korkeatasoiset ulkomaiset vierailevat professorit valmentavat sinut kansainvälisiin tehtäviin. HELBUSin opettajat tulevat 10-15 eri maasta. Heistä suurin osa toimii opettajina tai lehtoreina omien maidensa yliopistoissa minkä lisäksi useimmilla on huomattavaa kokemusta käytännön liike-elämästä. Opettajien monipuolinen tausta rikastaa oppimisympäristöä ja mahdollistaa kansainvälisen kokemuksen opiskelijoille.

Opiskelijat ovat tyytyväisiä HELBUSiin! HELBUSin opiskelijamäärä on vahvassa kasvussa ja tärkein syy siihen on, että HELBUSin opiskelijat ovat erittäin tyytyväisiä HELBUSissa saamaansa opetukseen. Katso HELBUSin opiskelijoiden kokemuksista täällä

Saija Söderlund:

”Löysin HELBUSin etsiessäni mahdollisuutta suorittaa kansainvälistymisen huomioivia kaupallisen alan yliopisto-opintoja, joiden suorittamiseksi muutto toiseen maahan ei olisi kuitenkaan pakollista. HELBUSiin tutustumisen myötä löysin koulun, joka täytti toiveeni ja tarjosi lisäksi monipuolisen, joustavan ja mielenkiintoisen ohjelman. HELBUSin kansainväliset professorit, sopivan intensiivinen työtahti ja aina helposti saatavilla oleva tuki, niin opettajilta kuin koulun henkilökunnan suunnalta, mahdollistivat ripeän etenemisen opinnoissa. Aikani HELBUSin oppilaana on sekä haastanut, että palkinnut sopivassa suhteessa ja luonut entistä vahvempaa luottoa omiin kykyihini, ja kapasiteettiini niin opiskelijana kuin työelämässäkin, opinnoistani saamiani oppeja hyödyntäen. Koen hyötyneeni niistä taidoista ja kontakteista joita HELBUSin oppilaana saavuttaa. HELBUS on osoittautunut, kansainvälisesti hyvin kilpailukykyisen, hintansa arvoiseksi ja koen tehneeni oikean päätöksen hakiessani HELBUSin kandiohjelmaan.”

Syitä, miksi kannattaa valita HELBUS:

  1. Vierailevat kansainväliset opettajamme valmentavat sinut kansainväliselle uralle. Samalla englannin kielen taitosi kehittyy huomattavasti.
  2. Maksullinen tutkinto tulee edullisemmaksi kun yksikään välivuosi. Valmistuttuasi jo kahdessa vuodessa, pystyt aloittamaan työurasi aikaisemmin ja voit tienata lukukausimaksuihin investoimasi rahan takaisin muutamassa vuodessa.
  3. Investointi maksulliseen tutkintoon kannattaa muutenkin, sillä yliopistotutkinto tuottaa uran aikana keskimäärin 500 000 € enemmän nettopalkkaa! 
  4. Opiskelijayhteisö HELBUSissa on verkostoituva, aktiivinen ja eläväinen! Pääset halutessasi mukaan opiskelijaelämään ja nauttimaan opiskeluajastasi täysillä. 
  5. Valituksi tuleminen ja opiskeleminen ei vaikuta yhteishaun ensikertalaiskiintiöön, joten voit halutessasi hakea myös muihin oppilaitoksiin.
  6. Yliopistoon pääsyä ja omaa uraa ei kannata jättää pääsykokeen varaan. Turun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan pääsykoemenestyksellä ei ollut korrelaatiota opiskelumenestykseen. Toisin sanoen pääsykoe ei ennustanut henkilön kykyä opiskella kauppatiedettä eikä henkilön kykyä toimia varsinaisessa ammatissaan liike-elämän palveluksessa.

Hakuajat

Voit hakea elokuussa 2024 alkaviin opintoihin 31.7.2024 asti.

Nyt on aika tehdä päätös! Toimi nyt ja täytä hakemuksesi täällä!

Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla tai lähettämällä sähköpostia: +358 40 1257215, info(@)helbus.fi.