Kauppatieteiden maisterin tai kandidaatin tutkinto työn ohessa

Oletko unelmiesi työpaikassa, mutta tarvitset yliopistotutkinnon päästäksesi eteenpäin urallasi? Oletko vailla työpaikkaa ja haluat parantaa kilpailuasemaasi työmarkkinoilla? Haluatko opiskella kauppatieteen maisteriksi tai kandidaatiksi englanniksi kansainvälisessä ilmapiirissä?

HELBUS Helsinki School of Business, yksityinen kauppakorkeakoulu on silloin sinua varten!

HELBUS tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suorittaa englantilaisen yliopiston University of Northamptonin   kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon (Bachelor of Arts in Business and Management eli BA) tai kauppatieteiden maisterin (MBA) työn ohessa ja etäopiskeluna. 

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon etäohjelmassa opiskelet virtuaalisen oppimisympäristön avulla kansainvälisten professorien mielenkiintoisessa ohjauksessa. Voit osallistua virtuaalioppituneille mistä päin maailmaa tahansa ja edistyä omassa tahdissasi. Jos elämäntilanteesi muuttuu, voit liittyä kokopäiväiseen ohjelmaan. (Luokkaopetuslinjasta löydät lisätietoja täältä.)

Tämän jälkeen voit hakea lähes mihin tahansa maisteriohjelmaan täydentämään opintosi maisteriksi joko etä- tai lähiopiskeluna.

Quick facts

  • Oppitunteja HELBUSin virtuaaliympäristössä etäopiskeluna
  • Kandidaatti ohjelmassa keskimäärin kolme online oppituntia viikossa, lisäksi itsenäistä opiskelua
  • Saavutat Bachelor of Arts in Business and Management tutkinnon
  • Koko kandidaatin tutkinnon suorittamiseen etänä menee kokonaisuudessaan 2-3 vuotta.

Elämäsi paras investointi!

Valitsemalla HELBUSin säästät aikaa ja rahaa jo ennen kun opinnot alkavat. Voit unohtaa pääsykokeet, valmennuskurssit ja tulosten jännittäminen. HELBUSissa voit työn ohessa kasvattaa arvoasi työnantajan silmissä.

Etäopiskeluohjelman ajankohtaiset lukukausimaksut ja koko tutkinnon hinnan voit tarkistaa nettisivuiltamme lukukaisumaksuja koskevasta osiosta.

Hae nyt syksyn aloitukseen!

HELBUSin opiskelijavalinnat tehdään hakijan motivaatiota kartoittavien esseekysymysten ja haastattelujen perusteella. Sen sijaan, että käytät kuukausia pääsykoekirjojen pänttäämiseen, voit keskittyä työntekoon ja tulevaisuuden suunnitelmiesi laatimiseen. Katso hakuohjeet ja täytä hakulomake täällä!

 

Pyydä lisätietoja alta!

Voit myös soittaa +358 40 1257215.