MBA-tutkinto Briteistä nyt Suomessa

Kaipaatko muutosta urallasi? Uusia taitoja ja työkaluja ihmisten ja organisaatioiden johtamiseen? Oletko murrosvaiheessa ja kaipaat uutta potkua? 

Tutustu HELBUSin MBA-ohjelmaan! Voit opiskella University of Northamptonin virallisen maisterintutkinnon vuodessa. Lähiopetuspäiviä on keskimäärin 2-3 per viikko, joten työnteko on mahdollista osan viikkoa. Investoimalla vuoden elämästäsi omaan itseesi ja ammattitaitoosi voit vakuuttaa työnantajat potentiaalistasi aivan uudella tavalla kasvattaen samalla verkostoasi. Kansainvälisillä työmarkkinoilla MBA-tutkintoa arvostetaan ja usein MBA-tutkinnon suorittaneiden aloituspalkat ovat korkeammat kuin muilla (Forbes 2016).

Executive MBA-tutkinnot tyypillisesti maksavat noin 40 000 euroa ja kestävät ajallisesti pari vuotta. HELBUSissa tarjottava ohjelma on joukossaan ainutlaatuinen, sillä se on paitsi hinnaltaan kilpailukykyinen, (koko tutkinto 23.500 € syyskuussa vuonna 2023 aloittaville) niin se antaa sinulle myös mahdollisuuden päivittää liikkeenjohdon osaamisesi 2020-luvun tasolle pohjautuen alan uusimpaan tutkimukseen. MBA-ohjelman sisällön määrittelee ja tutkinnon myöntää University of Northampton Englannista.

Hakeminen on helppoa, täältä selviää mitä hakemukseen tarvitaan!

“Tässä elämänvaiheessa totesin haluavani lisää uraa tukevaa ja omaa osaamista kehittävää koulutusta. Omaan tilanteeseen sopivin vaihtoehto tuntui olevan akateeminen tutkinto, sillä juuri akateemisen osaamisen lisääminen oli tarpeen työssäni. HELBUSissa vakuutti joustavuus ja asiakaslähtöisyys sekä yhteistyö University of Northamptonin kanssa. Myös hyvä sijainti vaikutti valintaani. Olen ollut todella tyytyväinen ohjelmaan, on ollut mahtavaa päästä taas opiskelemaan ja kehittämään akateemista puolta omassa osaamisessa. Kurssien sisällöt sekä professorien monipuolisuus, kansainvälisyys sekä yrittäjätaustat antavat opintoihin paljon lisäarvoa.” -MBA opiskelija Juuso.

“Ennen ohjelman alkua odotukseni olivat korkealla, mutten sittenkään ollut ihan varma mitä tuleman pitää. Odotukseni ovat ylittyneet moninkertaisesti; proffat ovat huippuammattilaisia sekä opettajina että omien alansa toimijoina, ja olen todella etuoikeutettu saadessani hyötyä heidän osaamisestaan näin, vieläpä hyvin kilpailukykyiseen hintaan.” -MBA opiskelija Pasi.

Lue lisää opiskelijoiden tarinoita täältä.

Kysyttävää? Soita  +358 40 1257215.