Opiskele University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinto nyt kokonaan Suomessa!

northampton-logo

HELBUS aloitti yhteistyön englantilaisen University of Northamptonin kanssa. Yhteistyön ansiosta koko kandidaatintutkinto on nyt mahdollista suorittaa Suomessa. Opiskelu etenee siten, että suoritat HELBUSissa ensin kaksivuotisen Higher National Diploma tutkinnon ja jatkat siitä suoraan University of Northamptonin Suomessa toteutettavalle kandidaatin tutkinnon kolmannelle vuodelle. Tuon kolmannen vuoden olet kirjoilla University of Northamptonissa. Suoritettuasi kolmannen vuoden opinnot sinulle myönnetään University of Northamptonin Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management -tutkinto. Olet kelpoinen hakemaan Kelan opintotukia ja -lainoja koko opintojesi ajalle elokuusta 2018 lähtien

Tällä tutkinnolla voit jo mennä töihin tai hakea (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) mihin tahansa suomalaiseen tai ulkomaiseen kauppatieteiden maisterin ohjelmaan. Suomessa maisteriohjelmat kestävät kaksi vuotta, esimerkiksi Englannissa ne kestävät tyypillisesti yhden vuoden.

University of Northamptonin Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management -tutkinnon voi HELBUSissa suorittaa 2 – 2,5 vuodessa. Jos esimerkiksi aloitat opintosi tietyn vuoden syyskuussa, sinulla on mahdollisuus valmistua kahden vuoden päästä elokuussa.

Hyvä alku työelämään

University of Northamptonin tutkinnolla työllistyy erittäin hyvin. Viimeisten viiden vuoden aikana 95 prosenttia University of Northamptonin kokopäiväisistä opiskelijoista on kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta ollut töissä tai jatko-opinnoissa. University of Northamptonin kauppakorkeakoulu on myös ollut kolmena vuonna peräkkäin ehdolla arvostetun Times Higher Education palkinnon saajaksi.

Ei pääsykoetta – sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi

HELBUSin opiskelijat valitaan hakulomakkeessa olevien opiskelumotivaatiota kartoittavien kysymysten ja puhelinhaastattelun perusteella. Olemme nuori kauppakorkeakoulu ja tulet hyvin todennäköisesti valituksi, jos onnistut vakuuttamaan meidät sitoutumisestasi suorittamaan kauppatieteiden kandidaatin tutkintosi 2-3 vuodessa.

Saat tiedon opiskelupaikasta viikossa

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, lähetämme sinulle ehdotuksen 30 minuutin puhelinhaastatteluajaksi. Haastattelu tapahtuu suomeksi ja valintapäätös syntyy yleensä haastattelupäivänä. Sinulla voi siis olla opiskelupaikka kauppatieteiden kandidaatin tutkintoon jo viikon sisällä!

Voit opiskella myös työn ohessa

HELBUSissa voit valita kahdesta erilaisesta opiskeluvaihtoehdosta. Tarjolla on pakolliseen läsnäoloon perustuva luokkaopetuslinja sekä toisaalta oman aikataulun mukaan Internetin välityksellä suoritettava etäopiskelulinja. Jos olet kokopäivätöissä tai asut kauempana Helsingistä, etäopiskelulinja on sinua varten. Katso lisätiedot etäopiskeluohjelmasta täältä!

Opiskelu kansainvälisten professorien johdolla

Vierailevat professorimme tulevat  eri maista kukin aina vuorollaan kolmeksi viikoksi. Näin opinnoissa keskitytään aina yhteen aiheeseen kerrallaan ja opinnot etenevät tasaisesti.

HELBUSissa opiskellaan englanniksi. Taloussanasto on uutta kaikille ja siinä mielessä kaikki aloittavat samalta viivalta. Englanniksi opiskelu on myös turvallinen tapa ottaa työelämässä tarvittava englannin kieli haltuun.

Lukukausimaksu on hyvä investointi

HELBUSin toiminta rahoitetaan lukukausimaksuilla. Luokkaopetuksessa lukukausimaksu on 5 498 euroa eli yhteensä 32 990 euroa koko kandidaatin tutkinnolta. Etäopiskelulinjalla lukukausimaksu on 5 698 euroa, eli yhteensä 34 190 euroa.

Lukukausimaksut tulevat todennäköisesti olemaan elämäsi paras investointi. Suomessa tehdyn tutkimuksen mukaan käymällä yliopiston henkilö tienaa 316 000 euroa enemmän verrattuna tilanteeseen, jossa hän ei kävisi yliopistoa. Työurasi alku myös aikaistuu niin paljon, että olet todennäköisesti ehtinyt tienaamaan lukukausimaksut takaisin jo ennen kuin edes valmistuisit pääsykokeiden kautta.

HELBUSin opiskelijat ovat erittäin tyytyväisiä

Tiesitkö, että yli 200 suomalaista on ollut tyytyväisiä päätettyään suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon yksityisessä kauppakorkeakoulussa HELBUS Helsinki School of Business:issa. Lue opiskelijoiden kokemuksia täältä.

Hakuohjeet

Yksityiskohtaiset hakuohjeet löytyvät täältä ja itse hakulomake täältä.

Kysy lisää!

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, ota mielellään yhteyttä. Olet myös tervetullut tutustumaan esimerkiksi ystäviesi tai vanhempiesi kanssa HELBUSiin Runeberginkatu 22:ssa Töölössä. Ehdota sinulle sopivaa tapaamisaikaa: 

+358 40 1257215

info(at)helbus.fi